انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ (/showthread.php?tid=282505)

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - sober - 26-04-2020

میخواستم بگم بهت یادم رفت
چه پروفایل جذابی *-*
@"Ƒalleη"

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 26-04-2020

(26-04-2020، 15:08)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینهمه بحث کردن و گفتن لازم نیست زیر هر پستی کامنت بزاری اخرش میگه من چی بزارم که اسپم به حساب نیاد؟
حق دارم داد بزنم دیگهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
؟

خخخخخخ25r3025r3025r30چه صدای رسا و قشنگی25r3025r30

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Sirvan10_a - 26-04-2020

(26-04-2020، 15:04)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 15:00)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینارو قبول دارم و بعداز اون که بهم گفتید دیگه نذاشتم

ولی مال بخشه رمان رو هیچ وقت قبول نمیکنم

یه نمونه تو بخش ادبیات !
به این میگن نظر !

(09-04-2020، 4:55)L²evi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میشه زیر این تایپکت یه انلاین شاپ هم معرفی کن 
- تمام لذت کتاب خوندن به ورق زدنشه (:
- خارج از حمایت و ایام کرونا 
داشتن محصول فیزیکی کتاب باعث افزایش فرهنگ کتاب خونی هم میشه
مرسی بابت پستت!
ممنون

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Faust - 26-04-2020

الکی فقط بحث ، بحث ..
اگه من جای شما بودم ...
خودتون میدونید چیکار میکردم ، لازم نیست بگم ((((:
اینجا پر پر شدم نمیگیرید قضیه رو !

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Medusa - 26-04-2020

(26-04-2020، 15:10)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه پروفایل جذابی *-*
@"Ƒalleη"

جذاب شمایی :*

دیگه گفتم یه ذره با نظامی هماهنگ باشه ((=

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - امیر‌حسین - 26-04-2020

(26-04-2020، 15:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 15:07)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوندم دوباره قانونشو ..

تذکر - اخطار -->درصورت تکرار بن !
فکرکنم منظورش اینه با اینکه اخطار فعال داره بن بشه .. نه بعد چند هفته یا چند ماه باز اسپم داد بن شه .

من قصد دخالت تو کار مدیرارو ندارم !
فقط به عنوان شخصی که قبلاً مدیر بوده دارم میگم من قبلا همچین کاری میکردم دیگه هم بحث پیش نمیومد !

اخه مدیرناظم قبلی قانونو ادیت زده ..

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Jack Daniel'ѕ - 26-04-2020

(26-04-2020، 15:13)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 15:10)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه پروفایل جذابی *-*
@"Ƒalleη"

جذاب شمایی :*

دیگه گفتم یه ذره با نظامی هماهنگ باشه ((=

با همین فرمون پیش برو *___*

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - ρυяρℓє_ѕку - 26-04-2020

(26-04-2020، 14:58)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جوری از سن حرف میزنید انگار خودتون چند سالتونه
اقا ما احمق ما خر ما کودن شما خوب تموم کنید یه سوال ساده پرسیدم کسی یه جواب درستو حسابی نداده

ببخشید وقتتو گرفتم من برم با اقا صابر حرف بزنم بهتره

سنش هرچقدرم ک باشه احترام ب بزرگتر سرش میشه .
ی سوال پرسیدی این همه آدمو علاف کردی دارن جوابتو میدن :|
بعد میگی هیشکی جواب درستو حسابی نداده ؟ .________.
اینهمه ادم میگن نره شما هی میگی بدوش ؟ :|

کارِ خیلی بدی کردی ک وقتشونو گرفتی همون اول میرفتی -_- !

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Faust - 26-04-2020

(26-04-2020، 15:13)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه مدیرناظم قبلی قانونو ادیت زده ..

چندسال تیم با اون قوانین میچرخید !
حتی توی دورانی که کاربر از درو دیوار اینجا بالا میرفت به خوبی مدیریت میشد با اون قوانین ..

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Sirvan10_a - 26-04-2020

از همه مدیران افرادی که بهشون توهینی شده معذرت میخوام دیگه با اجازنون توی گ.ا پاسخی نمیزارم خدای نکرده اسپم حساب نشه و نظم انجمن بهم نخوره