انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ (/showthread.php?tid=293840)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Mohlek - 12-02-2021

(12-02-2021، 23:06)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا توصیه میکنم انیمه نبینید یه انیمه راجب ازدواج تو سن پایین دیدم. یه پسر 18ساله با دخر 16 ساله ازدواج کرد. لعنتی انقدر از خوبیای زندگیشون گفت الان منم هوس زن گرفتن کردم.
چند تا راهکار بدید که چه کنم.
برو حموم(:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - گیسو جون - 12-02-2021

////:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - امیر‌حسین - 12-02-2021

(12-02-2021، 23:06)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 23:02)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه این با همه بد اخلاق نیست .-.

پوستت لطیفه باشه ، میگم کیسه برنج محسن بیارن برات :vvv

یعنی چی...این کارا چیه؟
مثلا باکی خوش اخلاقه ؟
والا...به مولا که

من کیسه برنج امتیاز میخوام...از اینا که اون قابلمه میرفت پیشش میگفت دستم تو کیست منو خاله دیگی فرستاده :vvv
به مولاکه

والا نمیدونم که
به حریم خصوصیش احترام میدارم.
ای جووون گرافیکی میخوای پس :vv

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Emmɑ - 12-02-2021

ب منه گدا کمک کنید عمم مریضه کلیم هم فعلا ریشه زده 38

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Prometheus - 12-02-2021

(12-02-2021، 23:05)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 23:03)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا دیگههه...بازار خرابه

منم دوتا دختر دم بخت دارم .... سه تا پسرامو شوهر دادم ... دخترام نمیرن خواستگاری
زنم از اون طرف رو تخت بیمارستانه...بخدا ماهم گرفتاریم

چهارصد تومن رو میدی یا زنگ بزنم گشت بیاد جمت کنههه
اه._.
میشه قسطی بدم؟
یه سوال وقتی روحانی عزیز میره خرید ب کی فحش میده؟

اره میشه فقط به احترام اسم جناب روحانی که توی جملتونه 4fvf

به عمع گرامیش عزیزم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - βάરãɲ - 12-02-2021

(12-02-2021، 23:06)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 23:01)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای مهسا جان میگی عزیزمممم همینجوری تن و بدنم میلرزع Big Grin
+
خوبی بانو؟¿♡

ای بابا چرا D:
خوبم گل دختر ^^
تو چطوری ؟

چون با کلمه عزیزم بهم‌اخطار دادی Big Grin
+
واو توام مث من میگی گل دختر *_&
+
من عالیم بانو جانم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Mohlek - 12-02-2021

(12-02-2021، 23:06)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-02-2021، 23:05)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری مرد ؟

بد نیستم |=
تو چطوری برادر؟
والا مام بدک نیستیم
یه نفسی میاد و میره...

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Ɗєя_Mσηɗ - 12-02-2021

(12-02-2021، 23:02)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس مهسا سپاس دادنش یادش نرفته.-.
فقط ب ما سپاس نمیده.-.
ما خار داریمممم.-.

بیا بغلم ببینمت خارو D:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - شـــقآیــق - 12-02-2021

(12-02-2021، 23:07)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب منه گدا کمک کنید عمم مریضه کلیم هم فعلا ریشه زده  38

Telegh_01

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - THEDARKNESS - 12-02-2021

(12-02-2021، 23:05)گیسو جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممم

عه تویی بالاخره گیرت اوردم چرا نمیاین این جنگیری عاشقانه رو تمومش کنین 3 ساله علافیم ها. (مهدی 1381 اکانت قبلی منه.)
@گیسو جون