انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 (/showthread.php?tid=297030)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Emmɑ - 19-05-2021

(19-05-2021، 18:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امشب دوستش داشتم من امشب دوستش داشتم من امشب دوستش داشتم ************ احمد ذوقی تو منو امتحان کن ماشین بفرستم ماشین خودمه یا صد تومن میدم بهت هرطرو دوست داری هرطرو دوست داری هرطرو دوست داری توروخدا جا کن جا کن جا کن جا کن جا کن جا کن جا کن توروخدا جا کن گور پدر سد ناصر گور پدر شما گور پدر شهلا خداوکیلی نیا یکی دوتا وسپایه یکی دوتا گدایه یکی دوتا احمده اونم شانس مایه میخورم با زبان اسمت چیه جااااااااان جا کن جا کن جا کن

فقط بگو کی ای Telegh_01
سکوت قلبتو بشکنو برگرد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_e0628.png

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - شـــقآیــق - 19-05-2021

(19-05-2021، 18:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امشب دوستش داشتم من امشب دوستش داشتم من امشب دوستش داشتم ************ احمد ذوقی تو منو امتحان کن ماشین بفرستم ماشین خودمه یا صد تومن میدم بهت هرطرو دوست داری هرطرو دوست داری هرطرو دوست داری توروخدا جا کن جا کن جا کن جا کن جا کن جا کن جا کن توروخدا جا کن گور پدر سد ناصر گور پدر شما گور پدر شهلا خداوکیلی نیا یکی دوتا وسپایه یکی دوتا گدایه یکی دوتا احمده اونم شانس مایه میخورم با زبان اسمت چیه جااااااااان جا کن جا کن جا کن

فقط بگو کی ای Telegh_01

جرررررررررررررررررررررررررر
فکر کنم بدونم کیهTelegh_26بردو نفر شک دارمTelegh_26Telegh_01

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - *VENUS* - 19-05-2021

فقط بگو کی ای Telegh_01

Telegh_01 Telegh_01

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Mohlek - 19-05-2021

هنوز هیچ پیامی برای شما ارسال نشده است !

(19-05-2021، 18:21)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 18:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهندو بگین بیااااد :۷
الان میگم
(19-05-2021، 18:19)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا روبیکا دارن اعلام حضور کنن<:
میخوام گروه بزنم

مننننننو ک داری دیگه

بگو بیاد هر چی فحش داره بدهههه
الان وقتشه Telegh_01

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - моои - 19-05-2021

(19-05-2021، 18:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه من فرستادم ک:/

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Medusa - 19-05-2021

(19-05-2021، 18:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 18:20)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کپی پیست می‌کنه خواهررر تو چه ساده‌ای. (((((:

متن لینکو برمی‌داره می‌ندازه آدرس‌بار مرورگر

اذیت نکن دختر عه Telegh_01

اینهمه اون یه بارم من. :v

(19-05-2021، 18:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مظلوم‌نمای دروغگوووو

دروغ میگه!
من جواب دادم همون موقع

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Emmɑ - 19-05-2021

(19-05-2021، 18:21)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 18:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مغرور بودن چیز بدی نیستا
من گفتم._.
#حمایت از کسایی که میترسن جواب بدن

عجب (((((((:
آدمای مغرور از نظر من همیشه جذابن
دوست داشتنین
از بچگی ادمای مغرورو دوست داشتم

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Mohlek - 19-05-2021

بقرآن مجید نوشته هنوز کسی پیامی نداده
حالا بصبرین دوباره برم