انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 10-05-2026

(10-05-2026، 15:22)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 15:19)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر قبونچه و زندگی سالم پس

ببینیم چقدر دووم می‌آرم حالا 

(10-05-2026، 15:19)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته نباشی دلاور
چه باشگاه و ورزشی؟

دردش فقط برای هفته اول هست تا بدن عادت کنه، البته اگه صحیح ورزش نکنی که آسیب میبینی که بحثش کاملا جداست

بدنسازی
آره مربی هم بالا سرم بود و فکر کنم صحیح انجام دادم 
اما خیلی خسته‌ و کوفته م 

انقدر خسته‌م که دیگه اهمیتی به طولانی شدن نقل قولا نمی‌دم  Telegh_34

حقیقتا اصلا به مربی های جدید اعتماد ندارم، ولی اگه بقیه تاییدش کردن یا نتیجه مربی بودنش برای یکی دیگه رو دیدی اعتماد کن
کارت درسته، خستگی و کوفتگی اصلیش با تاخیر یک یا دو روزه دیگه میاد سراغت ((=

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mr.Robot - 10-05-2026

(10-05-2026، 15:19)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 15:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت باریکلا 

مُردمممم  Telegh_34
خیلی درد دارم وای
ولی بازم می‌رم 
این درد اینجوریه که‌اگه ادامه ندی بیشتر میشه . باید بیشتر فشار بیاد بهش که قوی تر بشه تا دردش بره . ولی ازون دردا لذت بخشه . صنم فیت میخوام صدات کنم‌ازین بعد 

(10-05-2026، 15:37)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 15:19)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُردمممم  Telegh_34
خیلی درد دارم وای
ولی بازم می‌رم 
این درد اینجوریه که‌اگه ادامه ندی بیشتر میشه . باید بیشتر فشار بیاد بهش که قوی تر بشه تا دردش بره . ولی ازون دردا لذت بخشه . صنم فیت میخوام صدات کنم‌ازین بعد 

مگه نیکی فیت نبود؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Medusa - 10-05-2026

(10-05-2026، 15:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دووم میاری نگران نباش
من میدانم تو میتانی
فقط همینو گوشه ذهنت داشته باش که اگه ولش کنی بدن دردت خیلی شدید تر و طولانی تر میشه ((:

آره همینو می‌گن همه
ولی خیلی سخت بود می‌خوام بگیرم بخوابم فقط ((:
اگر دلم به پولم نمی‌سوخت بی‌خیالش می‌شدم cry girl

(10-05-2026، 15:26)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقتا اصلا به مربی های جدید اعتماد ندارم، ولی اگه بقیه تاییدش کردن یا نتیجه مربی بودنش برای یکی دیگه رو دیدی اعتماد کن

دیگه نمی‌دونم والا. نسبت به بقیه‌ی باشگاهایی که دیدم این بهتر به نظر می‌اومد هم خودش هم مربیاش. حالا ببینیم چی می‌شه...
نگو توروخدا ((: درد رو اوکیم بیشتر شه ولی انرژی داشته باشم حداقل Telegh_34

(10-05-2026، 15:37)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که لذتی نمی‌بینم ((:
نه ولی وایب و ایناشو دوست داشتم جدی و چسبید
خوبه، از مدوسا بهتره

(10-05-2026، 15:59)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 15:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دووم میاری نگران نباش
من میدانم تو میتانی
فقط همینو گوشه ذهنت داشته باش که اگه ولش کنی بدن دردت خیلی شدید تر و طولانی تر میشه ((:

آره همینو می‌گن همه

(10-05-2026، 15:26)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه نمی‌دونم والا. نسبت به بقیه‌ی باشگاهایی که دیدم این بهتر به نظر می‌اومد هم خودش هم مربیاش. حالا ببینیم چی می‌شه...
نگو توروخدا ((: درد رو اوکیم بیشتر شه ولی انرژی داشته باشم حداقل  Telegh_34

من که لذتی نمی‌بینم ((:
خوبه، از مدوسا بهتره

نه انرژی خواهی داشت، ولی در دو روز آینده اول درد بیشتر میشه و بعد کمتر میشه و تموم میشه
مثلا یه جا میشینی برای چند ساعت تا بیای بلند بشی اون وقت درد میاد سراغت، یکم که راه بری یا فعالیت کنی باز کمتر میشه تا یه جا ثابت بدون فعالیت باشی و روز از نو و روزی از نو  Big Grin

یه چیز جالب برام اینه که مردم عادی در زمان جنگ کمتر از الان افسرده و خسته و بی حال بودن
میرفتم بیرون کلی کودک و نوجوون و جوون و پیر خوش تیپ و پر انرژی میدیدم که همه با هم میگفتن و با موضوع جنگ شوخی میکردن و میخندیدن
اما الان میری بیرون حالت به هم میخوره از بس که این کثافتا رو میبینی، تو خونه میشینی سر و صداشون که از عروسی مادرشون هست نمیزاره حتی شب بخوابی

(10-05-2026، 13:42)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا که بدرد ما نمیخوره . از‌اپدیت های بله بگو

بله باید دستیار جدید خودش به نام "نخیر نامیرا" رو معرفی کنه تا قدرتمون در هوش مصنوعی هم در دنیا دیده بشه و باز هم پیروز بشیم

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - esiesi - 10-05-2026

(10-05-2026، 15:59)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره همینو می‌گن همه

پس سه ماه شارژ کن اکانتتو تا واقعا دلت بسوزه و خیلی جدی بری ادامش بدی ((:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Medusa - 10-05-2026

(10-05-2026، 16:07)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه انرژی خواهی داشت، ولی در دو روز آینده اول درد بیشتر میشه و بعد کمتر میشه و تموم میشه
مثلا یه جا میشینی برای چند ساعت تا بیای بلند بشی اون وقت درد میاد سراغت، یکم که راه بری یا فعالیت کنی باز کمتر میشه تا یه جا ثابت بدون فعالیت باشی و روز از نو و روزی از نو  Big Grin

یعنی جدی فقط همین هفته‌ی اوله دردش؟ بعدش دیگه راحتم؟ امیدوارم...
آره الانم همینجوری شد
تا نشسته بودم درد داشتم پاشدم یکم تمیزکاری کردم خیلی بهتر شد 

(10-05-2026، 17:16)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره همینو می‌گن همه

پس سه ماه شارژ کن اکانتتو تا واقعا دلت بسوزه و خیلی جدی بری ادامش بدی ((:

همون یه ماهمم فعلاً نصفه دادم  Telegh_34

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mr.Robot - 10-05-2026

من که لذتی نمی‌بینم ((:
خوبه، از مدوسا بهتره
اوو حواسم نبود . با عرض پوزش 
مدوسا فیت

(10-05-2026، 16:29)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 13:42)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا که بدرد ما نمیخوره . از‌اپدیت های بله بگو

بله باید دستیار جدید خودش به نام "نخیر نامیرا" رو معرفی کنه تا قدرتمون در هوش مصنوعی هم در دنیا دیده بشه و باز هم پیروز بشیم
تاکتیک های ناشناخته محسن رضایی و سلاح قوی تر از ناو اقا به اندازه کافی مارو پیروز کردن . برای دنیا کافیه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - سهَ‌ند - 10-05-2026

امشب میزنن