انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 (/showthread.php?tid=294339)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 22-02-2021

(22-02-2021، 14:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 13:59)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیـاد ناموسـا چیع:>
استیکره

خـوب شُـد گفتـی نمـی دونستمـ پشمکـ خودمـ فهمیـدمـ
بـاز نمیشـه  شـتری :/

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - Emmɑ - 22-02-2021

(22-02-2021، 14:06)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 14:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استیکره

گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 176

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 22-02-2021

(22-02-2021، 14:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 14:06)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 14:10)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 14:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عررررر منم تو گوگل زدم استیکر گوگولی

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - βάરãɲ - 22-02-2021

(22-02-2021، 12:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:19)♡•rainy girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این نیومد

اینم نیومد

بین اسم توام فاصله هس واسع تو اطلاعیه میاد؟¿♡

مال نن بینش فاصله نیست.....فونتش اینجوریه :/
خوشبحالتتتتت crying
من ک نمیاد
ولی الان مال تو و آوا اومد*_*

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - _sehun_ - 22-02-2021

بچه ها دوخت شلوار کردی میگیرم هر رنگی که بخواین کی میخواد؟

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
WTF?
چقد ادم روت کراش دارن یعنی خاکـــــــ
یدونه هم اخری اسمت بود/:
جز 1نفر بقیه کسایی ک گفتن صدرا دختر بیدن/:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - Prometheus - 22-02-2021

(22-02-2021، 14:12)♡•rainy girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 12:36)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال نن بینش فاصله نیست.....فونتش اینجوریه :/
خوشبحالتتتتت crying
من ک نمیاد
ولی الان مال تو و آوا اومد*_*

نمیدونم به اقا صابر بگو :/

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - _sehun_ - 22-02-2021

(22-02-2021، 14:12)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها دوخت شلوار کردی میگیرم هر رنگی که بخواین کی میخواد؟

قیمتشم چون فلشخوری اید کم میگیرم

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - βάરãɲ - 22-02-2021

(22-02-2021، 12:22)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@صباnafas
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@ʟᴇɪᴛᴏ
@*Aɴѕιl*
@*Aɴѕel*
@نــــــــــⓐنسی
@فرنودِ بن گیومرث
@ctrl+w
@*VENUS*
@Волшебник
@Alien
@мσнα∂єѕєн
@ραтяιcια
@☆coииoя☆
@☆мᴇʜяᴀʙ☆
@لــــــــــⓘلی
@♡•rainy girl•♡
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
@"♔̲̲K̲̲h̲̲a̲̲l̲̲s̲̲e̲̲♔̲̲"
@sclvrFox
@Ɗєя_Mσηɗ
@Medusa
@lady_tailor
@♜THE DARKNESS♜

امیدوارم کسی رو جا ننداخته باشم.
اگر کسی جا مونده یا خودش اعلام کنه یا دیگران.

از برایِ پر کردن وقت و به کار انداختن مخیّله ذهن می خوام داستانی بنویسم که یحتمل خوب از آب در نخواهد آمد. نویسندگی کار سختیه.
امّا به عنوان یک تفریح و مشقِ کار بهش نگاه می کنیم.

موضوعش؟ دلم می خواد تمام آیتم های ماورایی که می شناسیم رو یک طوری داخلش کار بذارم-بذاریم-
از اسلندر من گرفته تا تغییر بعدِ دو جهان موازی (مثل داستان آر.ال.استاین "لایر لایر")

حالا من نیاز به کرکتر دارم و چه کرکتری بهتر از خود آدمیون انجمن؟
اگر راغب بودید به من پ.خ بزنید و داخلش یک سری وِیژگی شخصیتی و ظاهری بگید تا بتونم کرکترتون رو بسازم.
اگه خواستید عکسی هم بدید -حالا چه واقعاً تصویر خودتون باشه چه به طور فرضی تصویر خودتون باشه- حتماً بفرستید.

ارادت.

هییییییی من تک نشدم ک
بازم جرررررر*_*