انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 10-05-2026

(10-05-2026، 18:01)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 16:07)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه انرژی خواهی داشت، ولی در دو روز آینده اول درد بیشتر میشه و بعد کمتر میشه و تموم میشه
مثلا یه جا میشینی برای چند ساعت تا بیای بلند بشی اون وقت درد میاد سراغت، یکم که راه بری یا فعالیت کنی باز کمتر میشه تا یه جا ثابت بدون فعالیت باشی و روز از نو و روزی از نو  Big Grin

یعنی جدی فقط همین هفته‌ی اوله دردش؟ بعدش دیگه راحتم؟ امیدوارم...
آره الانم همینجوری شد
تا نشسته بودم درد داشتم پاشدم یکم تمیزکاری کردم خیلی بهتر شد 

(10-05-2026، 17:16)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس سه ماه شارژ کن اکانتتو تا واقعا دلت بسوزه و خیلی جدی بری ادامش بدی ((:

همون یه ماهمم فعلاً نصفه دادم  Telegh_34

آره هفته اول بگذره دیگه درد این شکلی حس نمیکنی
نمیدونستم میشه پول نصفه ماه رو بدی برای باشگاه، یعنی الان پول 15 روز که یه روز در میون بری که میشه 7 روز رو دادی؟

(10-05-2026، 18:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امشب میزنن

اگه نزنن چی؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - سهَ‌ند - 10-05-2026

(10-05-2026، 18:46)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 18:01)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی جدی فقط همین هفته‌ی اوله دردش؟ بعدش دیگه راحتم؟ امیدوارم...
آره الانم همینجوری شد
تا نشسته بودم درد داشتم پاشدم یکم تمیزکاری کردم خیلی بهتر شد 

همون یه ماهمم فعلاً نصفه دادم  Telegh_34

نمیدونستم میشه پول نصفه ماه رو بدی برای باشگاه، یعنی الان پول 15 روز که یه روز در میون بری که میشه 7 روز رو دادی؟

(10-05-2026، 18:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امشب میزنن

اگه نزنن چی؟

فردا شب دوباره این پیامو بخون

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 10-05-2026

(10-05-2026، 16:07)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیز جالب برام اینه که مردم عادی در زمان جنگ کمتر از الان افسرده و خسته و بی حال بودن
میرفتم بیرون کلی کودک و نوجوون و جوون و پیر خوش تیپ و پر انرژی میدیدم که همه با هم میگفتن و با موضوع جنگ شوخی میکردن و میخندیدن
اما الان میری بیرون حالت به هم میخوره از بس که این کثافتا رو میبینی، تو خونه میشینی سر و صداشون که از عروسی مادرشون هست نمیزاره حتی شب بخوابی

اتفاقا چیزی که من دارم میبینم برعکسه مردم خیلی خوشحال ترن اتش بس شده
پارکا و خیابونا تا ناموس شلوغ شدن همینطور کافه ها انگار هرچی بدبخت تر میشن بیشتر حال میکنن

سمت درست تاریخ نقطه مقابل جاییه که ایرانیا ایستادن

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 10-05-2026

(10-05-2026، 13:32)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 12:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سریع تر باش داریوش جان.

درمورد قیمت با من حرف نزن که حرف زیاددده ):

دیگه وقتی فرغون بشه قیمت پراید چه میشه گفت؟ D:
خبرشو خوندم خنده‌ام گرفت.

چرا خداروشکر خیلی بهتر شد.
چیه بلاتکلیفی و دست رو دست گذاشتن
زیاد علاقه به کشورگشایی نشون‌میدی . میخوای مال مارو بالا بکشی ؟ 
((: لوازم ماشین و صنعت خیلی گرون شد لعتتی .. دیگه ماشین شوهرتو اروم برون 
مثل غزه داریم میشیم که با موشکا میخندن ((:

تجهیزات ساختمانی هم همینطور

دیگه رو همه چیز تاثیر گذاشته واقعاً ..

من خودم ماشین دارم هی نگو شوهرت شوهرت 384 
بعدشم من مشتی هستم و پرطرفدار چطوری میگی آروم برون؟ 14k

آره دیگه آب از سرمون گذشته

(10-05-2026، 15:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حدس بزنید کی روز اول باشگاهو تیک زد؟44    

به به عالیییی
تبریک میگم
سلام بر بدن سالم
تغذیه سالم
زندگی سالم
باه باه.

(10-05-2026، 18:54)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیز جالب برام اینه که مردم عادی در زمان جنگ کمتر از الان افسرده و خسته و بی حال بودن
میرفتم بیرون کلی کودک و نوجوون و جوون و پیر خوش تیپ و پر انرژی میدیدم که همه با هم میگفتن و با موضوع جنگ شوخی میکردن و میخندیدن
اما الان میری بیرون حالت به هم میخوره از بس که این کثافتا رو میبینی، تو خونه میشینی سر و صداشون که از عروسی مادرشون هست نمیزاره حتی شب بخوابی

پارکا و خیابونا تا ناموس شلوغ شدن همینطور کافه ها انگار هرچی بدبخت تر میشن بیشتر حال میکنن

بحث اینه که اینجور آدما میرن تو اون دسته ای که من آدم حسابشون نمیکنم و اصلا نمیبینمشون، همون دسته پرچمی و بسیجی و سیم کارت سفید و غیره
اونایی که من مردم عادی حساب میکنم واقعا توی جنگ خوشحال تر و سرزنده تر بودن

(10-05-2026، 18:54)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 18:46)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه نزنن چی؟

فردا شب دوباره این پیامو بخون

خودت دوباره ارسال کن

(10-05-2026، 19:38)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 18:54)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث اینه که اینجور آدما میرن تو اون دسته ای که من آدم حسابشون نمیکنم و اصلا نمیبینمشون، همون دسته پرچمی و بسیجی و سیم کارت سفید و غیره

پس منظورت ادمایین ک میشناسی نه کل ملت شریف ایران

(10-05-2026، 19:45)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 19:38)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من کسی رو نمیشناسم، مردم بیرون رو که میبینم از حالت و چهره و لباس و رفتارشون مشخصه کدوم طرف وایستادن، میگم که آدم های رندومی که بیرون میبینم رو دارم میگم

(10-05-2026، 19:46)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 19:45)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من کسی رو نمیشناسم، مردم بیرون رو که میبینم از حالت و چهره و لباس و رفتارشون مشخصه کدوم طرف وایستادن، میگم که آدم های رندومی که بیرون میبینم رو دارم میگم

عجیبه 
تو یه محلیم و ادمای رندومی که میبینیم زمین تا اسمون فرق دارن باهم

(10-05-2026، 19:48)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 19:46)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجیبه 

متل اینکه بد گفتم،اونایی که شما فرمودی رو من اصلا آدم حساب نمیکنم، پس تو تحلیل هام راجع بهشون حرف نمیزنم
نمیدونم دارم بد توضیح میدم یا چی، نمیگم اون کثافت ها بیرون نیستن و خوشحال نیستن، ولی من اصلا نمیبینمشون

(10-05-2026، 19:50)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 19:48)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجیبه 

متل اینکه بد گفتم،اونایی که شما فرمودی رو من اصلا آدم حساب نمیکنم، پس تو تحلیل هام راجع بهشون حرف نمیزنم
نمیدونم دارم بد توضیح میدم یا چی، نمیگم اون کثافت ها بیرون نیستن و خوشحال نیستن، ولی من اصلا نمیبینمشون

منظورم قشر معمولی جامعه س
الان داشتم سگ یه بنده خداییو تو پارک میچرخوندم دیدم همه نیششون تا بناگوش بازه 
یکی قلیون میکشه یکی والیبال بازی میکنه همه خوشحال بودن 
و جالب قضیه اینجا بود که چندهفته قبل سوت و کور بود
هرکسیو میدیدی کله ش ک یری بود ولی الان یجوری چهرشون خوشحال بود انگار شهروند فنلاندن