انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 (/showthread.php?tid=145001)

RE: « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 - hanie directioner - 29-07-2014

(29-07-2014، 4:21)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:15)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:13)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا من خیلییییییییییییییییییی امضامو دوس دارمBig Grin

منم ماکارونی رو دوست دارم « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177
نـــخ میدن بهَم .____.*

من رفتم توبه کنم ^_^ ! .. :|

خدا ب راه راست هدایتت کنه دختر خانوم « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177

بابا خدا حتی اگر جلوی ما هم وایسته بازم ما به منحرف میشیم از اون جایی که دسته راسته خدا دسته چپه ما میشهBig Grin

RE: « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 - ~HiSssh~ - 29-07-2014

(29-07-2014، 4:23)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:20)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:17)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:15)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:11)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اره سپاس بده « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177

من به سپاس آلرژي دارم >_<

ههــ يادمه به يه پستت سپاس ندادم داشتي درسته قورتم ميدادي (=

ولي در كل داري دوروخ ميگي !

نه ولی در کل برام سخت بود چون تنها دختری بودی ک تو انجمن باهاش دوست بودم « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177

-.-

تنها دخبري كه تو انجمن باهاش دوست بودي ؟؟؟

-.-

حامد تايپيكاي تولدتو رو كنم آبروت برهـــــــــــــ‌؟

دوست معمولی ن چیز دیگه « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177

رو کن  « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177
چرا دوروغ ميگي ؟؟؟؟ تو 70 تا فرندت 40 و خورده ايش دخترا بودن !!!

رو كنم آبروت مير بدبخ ^________________^

RE: « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 - ըoφsիīkα - 29-07-2014

(29-07-2014، 4:24)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:21)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههههه

بیشـعور |:

به منمـ صـادق گفـت |:

رای نمیاوردی :| منمـ نمیـارمــ

صـادق >>>> بـه صبــا

ابــی >>>> بـه مهســا

مهسا >>>> بـه رز

رز >>>> بـه مهسـا

حسیـن و مهـدی و علـی >>> به رز یـا مهسـا :/

میلـاه >>> بـه مهسـا

شـاید چندتـایی از اون عقبـا بهم رای بدن :/ اصن من دارم تلف میشمـ
مهسـآ ؟؟

مهسـآ کیه ؟؟ عشق ابی ؟؟ :V

ت کـآریت نبـآشه هر موقع نظر سنجی میزآرن بگو

ابـی عشق نداره -_-

یعنی داره

عشقش تویی |: :v

مهسا رو نمیشناسی خوشحال؟؟ -_- ملکــه !!

بـاشه:ngh:

RE: « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 - ✘PETER✘ - 29-07-2014

(29-07-2014، 4:21)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلمـــ کُمـــا میخـــــواهــد ..

از آنهـایی کـه دکتــرا میگوینـد .. "فقـط برایش دعا کنید "

cry girlcry girlcry girl....

تو رو ک خدا جواب کرده دیگه چ برسه ب دکترا « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177

RE: « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 - Dead Silence - 29-07-2014

حامت امضاتو عوض کن باو « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177

زین ریش بزاره خیلی زش میشه -_-*

اح اح ...

اصن بش نمیاد Confused

RE: « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 29-07-2014

(29-07-2014، 4:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یه چیزی میگم من داشتم از خنده میمردم
مسابقه ی والیبال داشتیم بازی شروع شد خیلی خوب بود تو گیم ۳ بلند زن حریف یه پایپ انداخت عقب زمین لیبروی جوگیر ما هم شیرجه رفت وقتی خورد زمین یه جورییییی گوزید که سقف سالن رفت رو هوا داورا از زور خنده داشتن تورو میجوییدن ما و بازیکنای حریف کف زمین پخش شده بودیم اونم خودشو به مصدومیت زد تعویضش کردن بدو بدو رفت رختکن رفت خونشون تا یه ماه نیومد سر تمرین ولی این ماجرا هنوزم موجب خنده و شادی بچه های تیممون میشه

قشنگ بودBig GrinBig GrinBig Grin

RE: « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 - ✘PETER✘ - 29-07-2014

(29-07-2014، 4:25)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:23)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:20)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:17)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:15)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به سپاس آلرژي دارم >_<

ههــ يادمه به يه پستت سپاس ندادم داشتي درسته قورتم ميدادي (=

ولي در كل داري دوروخ ميگي !

نه ولی در کل برام سخت بود چون تنها دختری بودی ک تو انجمن باهاش دوست بودم « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177

-.-

تنها دخبري كه تو انجمن باهاش دوست بودي ؟؟؟

-.-

حامد تايپيكاي تولدتو رو كنم آبروت برهـــــــــــــ‌؟

دوست معمولی ن چیز دیگه « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177

رو کن  « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177
چرا دوروغ ميگي ؟؟؟؟ تو 70 تا فرندت 40 و خورده ايش دخترا بودن !!!

رو كنم آبروت مير بدبخ ^________________^

علامت لاخ ندارم لایک میدم بهت

اونو پسر عمم اضافه کرد شرط بندی بود باختم انجام دادم

مزخرفات نگو

بعدی لطفنننننننننن

RE: « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 - esiesi - 29-07-2014

(29-07-2014، 4:25)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:21)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:15)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:13)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا من خیلییییییییییییییییییی امضامو دوس دارمBig Grin

منم ماکارونی رو دوست دارم « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177
نـــخ میدن بهَم .____.*

من رفتم توبه کنم ^_^ ! .. :|

خدا ب راه راست هدایتت کنه دختر خانوم « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 177

بابا خدا حتی اگر جلوی ما هم وایسته بازم ما به منحرف میشیم از اون جایی که دسته راسته خدا دسته چپه ما میشهBig Grin
از بس مومنی چرا باید من با این دختر بی ادب هم شهری باشم چرااااا?
البته انحراف خودمو فاکتور میگیریم
چرااااا?????

RE: « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 - الیکا0 - 29-07-2014

بای بکس

RE: « گــفـتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 182 - ற!sS~saЋİ - 29-07-2014

(29-07-2014، 4:26)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:24)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 4:21)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههههه

بیشـعور |:

به منمـ صـادق گفـت |:

رای نمیاوردی :| منمـ نمیـارمــ

صـادق >>>> بـه صبــا

ابــی >>>> بـه مهســا

مهسا >>>> بـه رز

رز >>>> بـه مهسـا

حسیـن و مهـدی و علـی >>> به رز یـا مهسـا :/

میلـاه >>> بـه مهسـا

شـاید چندتـایی از اون عقبـا بهم رای بدن :/ اصن من دارم تلف میشمـ
مهسـآ ؟؟