انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) (/showthread.php?tid=237114)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 21-07-2015

(21-07-2015، 0:10)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کُنم کُهنه شوری دانگاه داعش قبول شم :|

من کتابداری ممد اباد کتول :|

+
امیر رضا خوشحالی نداره :|
اولا سارا نبود و پژمان بود واسه تجربی
دوما اگه این سارا همتی اول نمیشد تو انسانی شک نکنید من میشدم اینا همش توطئه های اسراییله :|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ( lιεβ ) - 21-07-2015

اوفف آرین نپرونش دیگه -_-

تازه من قبل اینکه تورو بشناسم با علی آشنا شدم -_-

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - FARID.SHOMPET - 21-07-2015

(21-07-2015، 0:11)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 0:10)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 0:08)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:55)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رتبه اول : سارا هاشمی .-.

واس تجربی ..

البته فک کنم !

واقعا؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

اوه ایول ایول 

خیلی خوشحال شدم اوه

چرا؟:159:  چرا خوشحالی واقعا؟

(21-07-2015، 0:08)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید نرو سوال

بگو که دارم از خواب میمیرم.

من نسخه بعدی گفت و گو رو بزنم
جان من؟ 
نمیشه. قبلا این کارو می کردیم. خیلی وقت پیش. ولی قانون گذاشتیم که دیگه این کار رو نکنیم چون احتمال درگیری میره بالا. هی میان میگن بذارید منم تاپیک بذارم!

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 21-07-2015

(21-07-2015، 0:12)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بزا بخندیم یکم بعدا

علی دختر خیلی خوبیه سرقرار میاد مکانم داره
برو تو کارش

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Faust - 21-07-2015

(21-07-2015، 0:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 0:10)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کُنم کُهنه شوری دانگاه داعش قبول شم :|

من کتابداری ممد اباد کتول :|

+
امیر رضا خوشحالی نداره :|
اولا سارا نبود و پژمان بود واسه تجربی
دوما اگه این سارا همتی اول نمیشد تو انسانی شک نکنید من میشدم اینا همش توطئه های اسراییله :|
وکالت قبول میشی ._.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Aiden Pearce - 21-07-2015

آرین وقتی غزل رو میبینم یاد بریتنی تو فیلم 8mile میافتم 
با امینم عشق بازی میکرد ولی به یه نفر دیگه میداد Big Grin

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 21-07-2015

(21-07-2015، 0:11)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 0:08)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 0:06)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 0:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 0:01)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب چطوری دایرکت میدی ؟ :||||

نمیشه دایرکت داد تو پی سی..

+

اقا لاو بازیاتون رو برید پ.خ من میام اینجا فراموش کنم با زنم دعوام شده شما هی یاد ادم میندازید :|
چرا دعوا .-.؟!
مسئله غیرتیه؟.__.
نه ..
دختر است دیگر 
دخترا لوسن :|
موافقم-____-
ادمو دیوانه میکنن‎:|‎

از اونجایی  منم خیلی غدم گفتم بیخیالش الان پشیمونم :|
غرور چیز بدیه :ngh:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 21-07-2015

(21-07-2015، 0:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 0:11)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 0:10)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-07-2015، 0:08)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 23:55)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رتبه اول : سارا هاشمی .-.

واس تجربی ..

البته فک کنم !

واقعا؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

اوه ایول ایول 

خیلی خوشحال شدم اوه

چرا؟:159:  چرا خوشحالی واقعا؟

(21-07-2015، 0:08)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید نرو سوال

بگو که دارم از خواب میمیرم.

من نسخه بعدی گفت و گو رو بزنم
جان من؟ 
نمیشه. قبلا این کارو می کردیم. خیلی وقت پیش. ولی قانون گذاشتیم که دیگه این کار رو نکنیم چون احتمال درگیری میره بالا. هی میان میگن بذارید منم تاپیک بذارم!

هر کی اسکی رفت تاپالس

حل شد Smile

حالا میشه
یه باره 

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - bOoOoOy - 21-07-2015

(21-07-2015، 0:12)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میگه ارین دارم مخش میکنم دیگه.. :||
منو غزل ی ساله همو میشناسیم چ شبایی ک بدون هم خوابمون نمیبرد..یادته غزلکم...؟!؟
بریم رل بزنیم...؟!!

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - FARID.SHOMPET - 21-07-2015

میشه لطفا انقد مستقیما شوخی جنسیه کلامی نکنید؟ خیلی ممنون میشم واقعا