انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ (/showthread.php?tid=285877)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - *Aɴѕel* - 09-06-2020

(09-06-2020، 19:28)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 19:27)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 19:23)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا سیروان چرا به دیار باقی سفر کرد؟
محروم شد.

چطور روت میشه که عکس نامجونو بزاری
برات متاسفم
اون اگه بدونه تو عکس شو گذاشتی بیچاره سکته قلبی میکنه
برای چی؟

گاد
این خرا رو از ما دور کن

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - BIG-DARK - 09-06-2020

هی خدا دلم میخواد بزنم زیر گرسه

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 09-06-2020

(09-06-2020، 19:28)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 19:26)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 19:25)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 19:23)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محروم شد.

من رمان دیوانه پرست رو نوشتم.
برین بخونین.
با حضور کارکتر های:
مهسا
ستین
پرهام
سیروان
اناهید
قاتل زنجیره ای هم که  ادم بد داستان هست.
من چرا با ستین مشکل دارم تو رمان.____.
پارسال به دلیل اینکه کیک رو پرت کرد تو صورتت با هم قهرین.
من باید با ستین خوب بشم.____.
خوب موقعی میشین که باید برای فرار از قاتل با هم همفکری کنین.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 09-06-2020

(09-06-2020، 19:29)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 19:20)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس شروع زندگیست
عشق قسمتی از زندگیست
اما دوست خوب قلب زندگیست . .

روزتون مبارک رفیقای گلم:-)))

@"Qนεεɳ♛"
@Anill
@m.h.sa
@ρυяρℓє_ѕку
@"mentol*vkook"
@"Reine"
@red_Queen
@"mlází"
@"L¥ÅИИÅ"
@"Tιɳα"
@"صباnafas"
@setayesh-
@"aylinSmile"
@Z_m

مرسی شینگیل روز شما هم مبارک
رفــــیــــق…
مـبـادا “گـرفـتـه” بـاشـی;
کــه شـهـری را بـه نـمـاز آیـــات وا مــیــدارم . . .

♡♡♡♡♡♡جان جان

(09-06-2020، 19:29)ARASH A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی خدا دلم میخواد بزنم زیر گرسه
گرسه
.__.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 09-06-2020

(09-06-2020، 19:29)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 19:28)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 19:26)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 19:25)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محروم شد.

من رمان دیوانه پرست رو نوشتم.
برین بخونین.
با حضور کارکتر های:
مهسا
ستین
پرهام
سیروان
اناهید
قاتل زنجیره ای هم که  ادم بد داستان هست.
من چرا با ستین مشکل دارم تو رمان.____.
پارسال به دلیل اینکه کیک رو پرت کرد تو صورتت با هم قهرین.
من باید با ستین خوب بشم.____.
خوب موقعی میشین که باید برای فرار از قاتل با هم همفکری کنین.

خا

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ابراهیم هادی - 09-06-2020

روز رفیقای تا ته خط مبارکTelegh_51

منو دیوونه میخواد
تو اینجوری خوشی عشق
ولی بازم دمت گرم

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - Ɗєя_Mσηɗ - 09-06-2020

@"صباnafas"

هی میگما قایم موشک بازی نکن .. گوش نمیدی موش موشک *-*

روزت مبارک رفیق (:

(09-06-2020، 19:31)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز رفیقای تا ته خط مبارکTelegh_51
تو تقویم هرچی میگردم نیست.
.________________________________________________________________*