انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - سهَ‌ند - 10-05-2026

(10-05-2026، 19:38)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 18:54)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا چیزی که من دارم میبینم برعکسه مردم خیلی خوشحال ترن اتش بس شده
پارکا و خیابونا تا ناموس شلوغ شدن همینطور کافه ها انگار هرچی بدبخت تر میشن بیشتر حال میکنن

سمت درست تاریخ نقطه مقابل جاییه که ایرانیا ایستادن

بحث اینه که اینجور آدما میرن تو اون دسته ای که من آدم حسابشون نمیکنم و اصلا نمیبینمشون، همون دسته پرچمی و بسیجی و سیم کارت سفید و غیره
اونایی که من مردم عادی حساب میکنم واقعا توی جنگ خوشحال تر و سرزنده تر بودن

(10-05-2026، 18:54)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا شب دوباره این پیامو بخون

خودت دوباره ارسال کن

حتما

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ραтяιcια - 10-05-2026

یه عکس opg دندون یک میلیون تومن-_-

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - TinaMk - 10-05-2026

(10-05-2026، 13:19)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 11:16)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره کسی زیاد نخونده باشه اینارو متوجه نمیشه خب حق داشتی، اینجور موقع ها better call me
عهههه خب پس رشتت میاد بهت  Smile)
باز که پرانتز هارو برعکس گذاشتی . دیدی حواست جا دیگست ؟ 
چطور فهمیدی رشتم بهم میاد ؟ 

وای احتمالا تا اینو من یادم بمونه اینجارو بستن دیگه
نمیدونم حس کردم به قیافت میاد مکانیک خونده باشی رشته های تجربی و انسانی نمیومد((:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - فرنودِ بن گیومرث - 10-05-2026

(10-05-2026، 20:31)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه عکس opg دندون یک میلیون تومن-_-

چه جالب که با یه گیگ اینترنت قیمتش یکیه.

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Mr.Robot - 10-05-2026

(10-05-2026، 19:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجهیزات ساختمانی هم همینطور

دیگه رو همه چیز تاثیر گذاشته واقعاً ..

من خودم ماشین دارم هی نگو شوهرت شوهرت 384 
بعدشم من مشتی هستم و پرطرفدار چطوری میگی آروم برون؟ 14k

آره دیگه آب از سرمون گذشته
شغلتونو فهمیدم که . امارتو درمیارم‌میدم دست رضا . با دانیال تلمبه و‌ابولفضل نعشه و رضا خمار بیان سراغتون ((: 
اینجور که تو لاتیشو پر کردی الان انتظار ۴۰۵ شوتی دارم ((: ماشبنت چیه
(10-05-2026، 20:47)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 13:19)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز که پرانتز هارو برعکس گذاشتی . دیدی حواست جا دیگست ؟ 
چطور فهمیدی رشتم بهم میاد ؟ 

نمیدونم حس کردم به قیافت میاد مکانیک خونده باشی رشته های تجربی و انسانی نمیومد((:
اگه یه روزی بگن تینا‌رو با‌چی‌ میشناسی میگم این Smile)
اره زیادی زمختم‌واسه بقیه رشته ها ((:
یکم‌از این حس حدست به‌ما قرض بده بتونیم‌ادمارو‌ بشناسیم

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 10-05-2026

(10-05-2026، 19:52)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 19:50)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متل اینکه بد گفتم،اونایی که شما فرمودی رو من اصلا آدم حساب نمیکنم، پس تو تحلیل هام راجع بهشون حرف نمیزنم
نمیدونم دارم بد توضیح میدم یا چی، نمیگم اون کثافت ها بیرون نیستن و خوشحال نیستن، ولی من اصلا نمیبینمشون

منظورم قشر معمولی جامعه س
الان داشتم سگ یه بنده خداییو تو پارک میچرخوندم دیدم همه نیششون تا بناگوش بازه 
یکی قلیون میکشه یکی والیبال بازی میکنه همه خوشحال بودن 
و جالب قضیه اینجا بود که چندهفته قبل سوت و کور بود
هرکسیو میدیدی کله ش ک یری بود ولی الان یجوری چهرشون خوشحال بود انگار شهروند فنلاندن
دیگه والا نمیدونم چی بگم، ولش کن زیاد درگیر حرف ها من نشو، زیاد چرت و پرت میگم
اگه پول میدن برای سگ گردانی معرفی کن به عنوان شغل دوم منم شروع کنم

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - TinaMk - 10-05-2026

(10-05-2026، 21:03)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 19:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجهیزات ساختمانی هم همینطور

دیگه رو همه چیز تاثیر گذاشته واقعاً ..

من خودم ماشین دارم هی نگو شوهرت شوهرت 384 
بعدشم من مشتی هستم و پرطرفدار چطوری میگی آروم برون؟ 14k

آره دیگه آب از سرمون گذشته
شغلتونو فهمیدم که . امارتو درمیارم‌میدم دست رضا . با دانیال تلمبه و‌ابولفضل نعشه و رضا خمار بیان سراغتون ((: 
اینجور که تو لاتیشو پر کردی الان انتظار ۴۰۵ شوتی دارم ((: ماشبنت چیه
(10-05-2026، 20:47)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه یه روزی بگن تینا‌رو با‌چی‌ میشناسی میگم این Smile)
اره زیادی زمختم‌واسه بقیه رشته ها ((:
یکم‌از این حس حدست به‌ما قرض بده بتونیم‌ادمارو‌ بشناسیم

Telegh_01 Telegh_01

حالا نمیدونم به این ماها اعتقاد داری یا نه ولی خردادیا علاوه بر مودی بودن حس شیشمشونم قویه عکس بده اطلاعات بگیر Smile

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 10-05-2026

(10-05-2026، 21:12)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 19:52)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم قشر معمولی جامعه س
الان داشتم سگ یه بنده خداییو تو پارک میچرخوندم دیدم همه نیششون تا بناگوش بازه 
یکی قلیون میکشه یکی والیبال بازی میکنه همه خوشحال بودن 
و جالب قضیه اینجا بود که چندهفته قبل سوت و کور بود
هرکسیو میدیدی کله ش ک یری بود ولی الان یجوری چهرشون خوشحال بود انگار شهروند فنلاندن
دیگه والا نمیدونم چی بگم، ولش کن زیاد درگیر حرف ها من نشو، زیاد چرت و پرت میگم
اگه پول میدن برای سگ گردانی معرفی کن به عنوان شغل دوم منم شروع کنم

پول کجا بود مشتی 
اشنا بود طرف ((((:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 10-05-2026

:ngh:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 10-05-2026

(10-05-2026، 21:32)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ngh:

به به منزل تشریف اوردن