انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

نقل قول: من باورم نمیشد بقیه می گفتن کتاب می خونی

.

.

.

.

.

.
ولی الان باورم شد
هههههههههه
با منی!؟ چرا باورت نمی شد خانوم!؟

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - PROOSHAT - 16-09-2013

(16-09-2013، 0:36)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اینایی که گفتی کین کلا اسمشون تو اینترنت فیلتره ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 177بی تربیت حرف بد زدی♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 177
بیچاره سربازای آدمکش و خون خوار! اونا رو هم فیلتر میکنن!؟Big Grin واسه اینه حتما که روحیه اسلامیمون خشن نشهTongue

واقعا اینا کین هی هر سری اسمشونو میارید

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - сÜтε Đévìł ツ - 16-09-2013

(16-09-2013، 0:36)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اینایی که گفتی کین کلا اسمشون تو اینترنت فیلتره ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 177بی تربیت حرف بد زدی♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 177
بیچاره سربازای آدمکش و خون خوار! اونا رو هم فیلتر میکنن!؟Big Grin واسه اینه حتما که روحیه اسلامیمون خشن نشهTongue
الآنم ک اصلا خشن نیست!!!!!!!!!!!!!!

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ըoφsիīkα - 16-09-2013

(16-09-2013، 0:40)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.

.

.

.

.

.
ولی الان باورم شد
هههههههههه
هه چون می گفتم کتاب خون بالاتر از من وجود نداره
.
.
.
.
.
.
.
ههههههههه
ولی تو هستی

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Łost Đλtλ - 16-09-2013

هه هه !
منم برگ چغندرم !
گرچه نمیخوام ادعا کنم ولی من بیشتر کتاب میخونم بله بله SleepySleepy

Big Grin

(16-09-2013، 0:42)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 0:40)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.

.

.

.

.

.
ولی الان باورم شد
هههههههههه
.
.
.
.
.
.
.
ههههههههه
ولی تو هستی
تو زیاد رمان میخونی نه؟!

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ըoφsիīkα - 16-09-2013

(16-09-2013، 0:44)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه هه !
منم برگ چغندرم !

Big Grin

بالای من کتاب خون وجود نداره بچهWink
.
.
.
.
.
.
.
.
خب یکی پیدا کردم
یه سوال بپرسم از تو ، شاید تو هم بیشتر از من کتاب بخونی.SmileSmile

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

نقل قول: واقعا اینا کین هی هر سری اسمشونو میارید

ببین اسمش روشه! سربرنیتسا . نسل کشی صربستان. یه سری سرباز و رهبر وحشی که دستور قتل مردم بی گناه ومسلمون رو میدن. اونم توی دل اروپا! همه هم سکوت کردن

نقل قول: هه هه !
منم برگ چغندرم !
گرچه نمیخوام ادعا کنم ولی من بیشتر کتاب میخونم بله بله ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 177♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 177
می خواستم بگم ستاره چی که خودت سری گفتی Big GrinBig GrinBig Grin

ولی من یکی رو میشناسم که با این که هم سن من هست و هم کلاسیمه یه طنز پرداز توی مجله ی خط خطیه. به نام کیارش افرومند. ادم اگاهیه ولی شوخی خرکی زیاد میکنه. خیلی هم کتاب می خونه . کافیه شما برید توی اتاقش. دهنتون از قدرت تکلم میوفته!

(16-09-2013، 0:44)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه هه !
منم برگ چغندرم !

Big Grin

(16-09-2013، 0:42)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.

.

.

.

.

.
ولی الان باورم شد
هههههههههه
.
.
.
.
.
.
.
ههههههههه
ولی تو هستی
تو زیاد رمان میخونی نه؟!
زیاد نه ، می خورم رمانو
.
.
.
.
.
.
.
.
هههه فقط داستان بلنددوست دارم ، عاشق رمانم

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - PROOSHAT - 16-09-2013

(16-09-2013، 0:40)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پروشات در نرو عزیزمBig Grin
من اینجامBig GrinBig GrinBig Grinهیچوقت عقب نمیکشمSleepy

این رو اثبات کن عزیزم
این استدلال را از راه برهان خلف اثبات نمایید
هر الف ب است-هیچ ج ب نیست=پس هیچ الف ج نیست

ستاره بگو ببینم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دومین تزار روسیه چه کسی بوده؟
Big Grin