انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 02-03-2026

(02-03-2026، 20:34)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 20:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تست بود

پس منم این تستارو پیدا کنم

شاید باورت نشه
مامانم تو دیوار پیدا کرد(((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 02-03-2026

(02-03-2026، 20:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 20:34)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس منم این تستارو پیدا کنم

شاید باورت نشه
مامانم تو دیوار پیدا کرد(((=

اتفاقا منم وقتی گفتی رفتم سرچ زدم دیدم یکیو پیامش دادم Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 02-03-2026

(02-03-2026، 15:38)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 15:28)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بهارستان هم زدند نزدیک خونه پدری ما بود. کل شیشه‌هاش ریخته.

+ این کانال کدوم پیامرسانه؟

تلگرام
کانفیگ فرستادم برات وصل شی
میشه تو پ.خ برای من هم بفرستی؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 02-03-2026

(02-03-2026، 20:47)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 20:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نمیکنم
با توجه به اقتصاد و سنت خوب داری پیش میری به هرحال .دوتا از مرحله از زندگیت نزدیک لغزش بودی ولی وا ندادی

من والا سعی میکنم به اهداف دور فکر نکنم به اهداف نزدیک و خورده پا برسم کم کم به اون هدف دوره هم میرسم .قطره قطره جمع گردد و از این داستانا
البته تو ایران همینکه زنده بمونی بزرگترین دستاورده
کار خیلی خوبی می‌کنی. (((:
خوشحالم زنده‌ای و الان داریم صحبت می‌کنیم.
بحث داغ‌تری اگر پیدا کنیم و گپ بزنیم جمعی هم خوش می‌گذره. وگرنه از سر حوصله رفتن باید همه رو دوباره مجبور کنیم عکس بذارن از خودشون در بحبوحه جنگ.

♡♡
بحث داغی بود که زود به اتمام رسید
گویا کسی تمایل به چت و ایجاد موضوع جدید نداره
برو همون تاپیک رو بزن بیاییم ببینیم تو مغز بچه ها چی‌میگذره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 02-03-2026

(02-03-2026، 20:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 20:47)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار خیلی خوبی می‌کنی. (((:
خوشحالم زنده‌ای و الان داریم صحبت می‌کنیم.
بحث داغ‌تری اگر پیدا کنیم و گپ بزنیم جمعی هم خوش می‌گذره. وگرنه از سر حوصله رفتن باید همه رو دوباره مجبور کنیم عکس بذارن از خودشون در بحبوحه جنگ.

♡♡
بحث داغی بود که زود به اتمام رسید
گویا کسی تمایل به چت و ایجاد موضوع جدید نداره
برو همون تاپیک رو بزن بیاییم ببینیم تو مغز بچه ها چی‌میگذره

زود جمعش کردم :دی
ایده خوبیه. انجامش می‌دم.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 02-03-2026

صندلی داغ هم جالبه ها
یکی بره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - امیر2 - 02-03-2026

کـ.ـانفـ.ـیگم حین دانلود am tunnel پرید  10

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 02-03-2026

حسین هم اسفندیههه+-+
تولدت مبارک همشهری گللل

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 02-03-2026

(02-03-2026، 21:25)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین هم اسفندیههه+-+
تولدت مبارک همشهری گللل
Are you lost baby girl ?

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 02-03-2026

کانفیگ دارید؟