انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید (/showthread.php?tid=216511)

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ERF@N - 27-03-2015

ما یه فامیل داشتیم عین شما دوتا بود اون خوب شد ولی شما میمیرید! 

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - an idiot - 27-03-2015

بریم مسجد امشب ؟ :/

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Interstellar - 27-03-2015

میشــه من یه پرندهـ باشمـ؟! =|

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ❤уαѕαмιη❤ - 27-03-2015

(27-03-2015، 20:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآسه همینه الکی خوشیم دیگه ._.

(27-03-2015، 20:41)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کردن مگه چیداره دخترم؟ O_o 

بد گفتی ـ_ـ
تو سلام بگو.__. 

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Faust - 27-03-2015

(27-03-2015، 20:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو سلام بگو.__. 

باشه باشه ._.

سلـام ـ_ـ

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 27-03-2015

(27-03-2015، 20:40)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:37)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:34)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:33)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:30)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی بآرم شوور منو به خاطر غذآش کتک زده >__<

حقش بود میخواست غذای نایلو ور ندارع -_-

داره همینطوری یک کیلو یک کیلو به وزنش اضاف میکنه :|
من رو شوورم حساسما :|
آخی جوجه طلایی (:حقشه ._.

ایش مرتیکه مغرووووووور -_-

گفتی جوجه طلایی؟>.<

توچی گفتی؟>.<

الان میرم نایلو صدا میکنم >_<

خاک تو سرتون

روانیــــــــآ :||

منمـ دیگه هرچقدرمـ برمـ تو جو انقد توهمی نیستمـ :||

چی گفتی من روانیم
میرم ب نایل مییییگم :"(

دوست عزیز من الان لندنم خونه همسر گرانقدرم توهم دیگر چیست؟-_-

××
یاسمین ب اون شوورت بگو ک اگع ی بار دیگع بت رو بده و تو باز بیای ب عزیزترینم اهانت کنی من میدونم با اووووون >_<

(27-03-2015، 20:43)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقل توهم یه آدم درست حسابی رو بزنید! 

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - an idiot - 27-03-2015

(27-03-2015، 20:44)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو سلام بگو.__. 

باشه باشه ._.

سلـام ـ_ـ

مهرنآز تو سلآم بگو ولی من سلآم میکنم -_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ❤уαѕαмιη❤ - 27-03-2015

(27-03-2015، 20:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:43)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقل توهم یه آدم درست حسابی رو بزنید! 

مگه زین و نآیل چشونه >__<
جیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ >_<