انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=265383)

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 28-05-2017

دخترم فضولی کار خوبی نیس :|

زشته حرفای بزرگترتو بخونی ._.

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 28-05-2017

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ 179

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 28-05-2017

واقعاباورکردن اینکه الان فصل امتحانات پایان ترمه سخته

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Maryam Farrokhy - 28-05-2017

(28-05-2017، 14:01)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوتيتو داره تو پيجاي قبل فضولی میکنه :/

ن باو کی حال داره فضولی کنه؟؟
همین جام :|
دارم تو همین صفه فضولی میکنم :|

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - -Demoniac- - 28-05-2017

(28-05-2017، 14:00)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 13:58)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 13:55)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 13:53)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 13:49)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بلهههه‌؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یادت رفته ده دیقه پیشت منت کشی میکردی‌؟؟؟

کی؟ من؟ کجا؟؟

ن مدرساان شریف
اره دیگ همینجا خود تو توی پی وی خخخ
+
سلاام دخمر مامی چجوره‌؟؟

من؟؟؟ پی وی؟؟؟ ._.
خانوم من پی وی کسی نمیرم  الکی تهمت نزنین (._. )

(28-05-2017، 13:56)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط تورو خدا نسبتای فامیلی رو بهم نریزید من هنوز هنگم از دیروز |:

چطوری داداش؟ (((=

ک دیگ تو پی وی نیومدی دیگ نهههههه؟؟؟
بیا باز طایفه تو دیدی زبون بااز کردی؟؟:/
سلام بر برادر شوهر گراام
عشقم يخورده لطافت ب خرج بده :|
وگرنه شوهرت ميره با یکی دیگه لاو ميترکونه عا :V

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 28-05-2017

(28-05-2017، 14:01)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 13:58)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 13:55)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 13:53)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 13:49)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بلهههه‌؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یادت رفته ده دیقه پیشت منت کشی میکردی‌؟؟؟

کی؟ من؟ کجا؟؟

ن مدرساان شریف
+
سلاام دخمر مامی چجوره‌؟؟

من؟؟؟ پی وی؟؟؟ ._.

(28-05-2017، 13:56)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری داداش؟ (((=

کوچیکتم داشم (:
میدونی ک (هر وری بری من باتم داشم ) Wink
نه تو ک اینو نمیفهمی |:
اثن ولش کن 

اِ.... خودت نمیفهمی :|||

انگار فقط خودش آهنگ گوش میکنه (._. )

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Maryam Farrokhy - 28-05-2017

(28-05-2017، 14:03)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:01)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟ من؟ کجا؟؟

ن مدرساان شریف
+
سلاام دخمر مامی چجوره‌؟؟

من؟؟؟ پی وی؟؟؟ ._.

چطوری داداش؟ (((=

کوچیکتم داشم (:
نه تو ک اینو نمیفهمی |:
اثن ولش کن 

بابااااااااااااااا ژووووووووون تو ام رپ میگوشی مگههههههه؟؟ Smile Smile

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - MAMAD*ALONE - 28-05-2017

(28-05-2017، 14:03)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟ من؟ کجا؟؟

ن مدرساان شریف
+
سلاام دخمر مامی چجوره‌؟؟

من؟؟؟ پی وی؟؟؟ ._.

چطوری داداش؟ (((=

کوچیکتم داشم (:
نه تو ک اینو نمیفهمی |:
اثن ولش کن 

عمرا اونو فهمیده باشی |:
اخه سیست ب اون سبک اهنگ نمیخوره Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - -Demoniac- - 28-05-2017

(28-05-2017، 14:02)miss potato نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:01)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوتيتو داره تو پيجاي قبل فضولی میکنه :/

ن باو کی حال داره فضولی کنه؟؟
همین جام :|
دارم تو همین صفه فضولی میکنم :|
تو :|
پ چرا صدات در نمیاد ? :/

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Sooogoool - 28-05-2017

(28-05-2017، 14:03)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2017، 14:00)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟ من؟ کجا؟؟

ن مدرساان شریف
+
سلاام دخمر مامی چجوره‌؟؟

من؟؟؟ پی وی؟؟؟ ._.

چطوری داداش؟ (((=

ک دیگ تو پی وی نیومدی دیگ نهههههه؟؟؟
بیا باز طایفه تو دیدی زبون بااز کردی؟؟:/
سلام بر برادر شوهر گراام
عشقم يخورده لطافت ب خرج بده :|
وگرنه شوهرت ميره با یکی دیگه لاو ميترکونه عا :V

ن عزیزم شوهرم اخلاق گندمو میدونه ک بره باکسی دیگ میدمش دست داداشای نداشتم حسابشو برسن خخ
مرسی از اطلاع رساانیت