انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 18-09-2013

نقل قول: فرید میخوای چی کار شی ؟ / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 179

فرید خاطره هات تو حلقم / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 179
اره تو حلقتAngel
خو بذار خاطره رو بگم:
با بچه ها رفتیم بیرون. یکی از بچه ها حواسش نبود پاش رفت تو جوب25r30

خو دیگه بسته نخند kaffe2

من می خوام چی کاره بشم؟!Angel سر دراز داره!

نخست می خوام اقتصاد یا حقوق یا روان شناسی بخونم. یه کاری پیدا کنم و مشغول بشم ولی ادامه بده و در کنار یکی از این مدارک علوم سیاسی بخونم و سپس اون دو تا مدرک دیگه که نخوندم رو بگیرم به مرور.
یه شرکتی چیزی راه بندازم اگه اقتصاد خوندم و یا اگه روان شناس و حقوقدان  بودم یه دفتر باز کنم. تلاش تلاش تلاش تا این که به یه جایی برسم که از خودم راضی باشم.

از ساختمون ریاست جمهوری در  خیابون پاستور هم خوشم میادkaffe2

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 18-09-2013

آره شاید یکم خنگ میزنه..

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ~JaSmIn~ - 18-09-2013

اگه اینو میگین: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 179

که آره خودمم عوض میخواسم بکنم...!

ولی اگه اینو میگین که چند دیقه پیش گذاشته بودم / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 179

بگم که من اینکارو نمکنمDodgy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - HEART♥DEVIL - 18-09-2013

(18-09-2013، 14:24)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید میخوای چی کار شی ؟ / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 179

فرید خاطره هات تو حلقم / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 179
اره تو حلقتAngel
خو بذار خاطره رو بگم:
با بچه ها رفتیم بیرون. یکی از بچه ها حواسش نبود پاش رفت تو جوب25r30

خو دیگه بسته نخند kaffe2

من می خوام چی کاره بشم؟!Angel سر دراز داره!

نخست می خوام اقتصاد یا حقوق یا روان شناسی بخونم. یه کاری پیدا کنم و مشغول بشم ولی ادامه بده و در کنار یکی از این مدارک علوم سیاسی بخونم و سپس اون دو تا مدرک دیگه که نخوندم رو بگیرم به مرور.
یه شرکتی چیزی راه بندازم اگه اقتصاد خوندم و یا اگه روان شناس و حقوقدان  بودم یه دفتر باز کنم. تلاش تلاش تلاش تا این که به یه جایی برسم که از خودم راضی باشم.

از ساختمون ریاست جمهوری در  خیابون پاستور هم خوشم میادkaffe2

اوهو چه فکر همه جاشم کرده......

ولی من هنوز نمیدونم میخام چیکاره شمBig Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

نقل قول: بابا این به همه کار داره ولی کسی تو کارش دخالت کنه= میشه

خخخخخخخخخخ

نقل قول: بعضی ها کلا جزو بشر سخته حسابشون کنی اخه بشریتو زیر سوال میبرن با کاراشون

ولی وقتی هم که نباشن هرچی هم بشر دورت باشه جای اون یاروعو نمیگیره

والا :\

منو میگه منو میگه:cool::cool:

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

خو !!
خو !!
خو !!
خو !!
میرم خربزه بخورم ورمیگردم Shy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Snow-Girl - 18-09-2013

(18-09-2013، 14:26)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه اینو میگین: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 179

که آره خودمم عوض میخواسم بکنم...!

ولی اگه اینو میگین که چند دیقه پیش گذاشته بودم / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 179

بگم که من اینکارو نمکنمDodgy

احتمالا جفتشونو میگف Idea

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ~JaSmIn~ - 18-09-2013

(18-09-2013، 14:28)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو !!
خو !!
خو !!
خو !!
میرم خربزه بخورم ورمیگردم Shy

خب نگفتی رزی؟؟؟

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 18-09-2013

نقل قول: اوهو چه فکر همه جاشم کرده......

ولی من هنوز نمیدونم میخام چیکاره شم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 179
آدم باید واسه اینده برنامه داشته باشهkaffe2

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

نقل قول: از ساختمون ریاست جمهوری در خیابون پاستور هم خوشم میاد

فرید به خدا در پپسیارو صب گفتم اومدن جمع کردن انقد کا نتراش برا ملتBig GrinBig Grin