RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 - ~KiAηA~ - 21-10-2014
(21-10-2014، 17:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-10-2014، 17:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زنگ آخر بارون گرفت !!
آخر زنگ اومدم بیرون کپ کردم O_O
یه سوییشرت پوشیده بودم -_-
بدون کلاه -_-
هیچی دیگه تو راه برگشت به خونه یه دوش گرفتم -_-
باو ما همونکِ رسیدیمـ ساعت 11 اینا بارون گرفت بارون ک گرفت ما زیرش رفتیمـ قدم زنی :|
ساعت یه ربع یک اینا بارون شدید شُد اوففف
موهامون خیس شُده بود از سرما میلرزیدیمـ :|||||||||||||||
تازه چند نفر هم مجروح دادیمـ تُ پارک بانوان :|
ب قول ملینا تقصیر ما بود بارون اومد خشم اجنِ رومون تاثیر گذاشت :/
رفتی مدرسه هم رفتیمـ تُ نماز خونِ -___-
(21-10-2014، 17:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایسان جنه چ شکلی بود؟0.0
ب قول اون دُختر هفتمیه مرد آزما بود :|
وای نمیدونید کِ
اصن باورم نمیشه !
وای وای،میخوام ببینمش>.<
بگوووو._.*
RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 - Jack Daniel'ѕ - 21-10-2014
(21-10-2014، 17:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-10-2014، 17:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زنگ آخر بارون گرفت !!
بدون کلاه -_-
رشتو دیدی؟._.*
ما عین چیز خلا زنگ تفریح تو بارون دور میزدیم،بدون سوییشرت/:
خیس بودیم سر تاپا/:
تو سرویس رام نمیدادن/:
(21-10-2014، 17:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-10-2014، 17:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-10-2014، 17:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-10-2014، 17:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه اول من باید با کمک تو تو کلاس کنفرانس بدم،بعد میبریمت رخ کن،اونجا سیصد نفری حله دیگه..
اول هانیه !!
بعد من با بچه های نظام آباد و خاک سفید میام اونجا 
دبیرستانیارو هم میارم..هانیه هم کل مدرسشو میاره...
پنصد شیصد نفریم درکل...
حله..
هانیه اماده باش بده...!
نظام آباد و خاک سفید نمیدونی کجاس نه ؟؟ :v
نه._.*
همون بهتر که نمیدونی
مخصوصا خاک سفید :v
RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 - hanie directioner - 21-10-2014
(21-10-2014، 17:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خود هانیه هم مشتاقه
پس اول نوبت حانیس -_-
اول من اول من
یییییییییییییییییییییس
:am4::84:
(21-10-2014، 17:44)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-10-2014، 17:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زنگ آخر بارون گرفت !!
بدون کلاه -_-
رشتو دیدی؟._.*
ما عین چیز خلا زنگ تفریح تو بارون دور میزدیم،بدون سوییشرت/:
خیس بودیم سر تاپا/:
تو سرویس رام نمیدادن/:
(21-10-2014، 17:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-10-2014، 17:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-10-2014، 17:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اول هانیه !!
دبیرستانیارو هم میارم..هانیه هم کل مدرسشو میاره...
پنصد شیصد نفریم درکل...
حله..
هانیه اماده باش بده...!
نظام آباد و خاک سفید نمیدونی کجاس نه ؟؟ :v
نه._.*
همون بهتر که نمیدونی
مخصوصا خاک سفید :v
اه اصن جمعیت بالا باآل نی._.*
تو رو تک میبریم برا کنفرانس...بعدشم ده نفری میندازیمت تو گونی ،میبریمت پش مدرسه...بعد عملیات میبریمش..خشکش میکنیم،برا دکور استف میکنیم/:
(21-10-2014، 17:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زنگ آخر بارون گرفت !!
بدون کلاه -_-
باو ما همونکِ رسیدیمـ ساعت 11 اینا بارون گرفت بارون ک گرفت ما زیرش رفتیمـ قدم زنی :|
ساعت یه ربع یک اینا بارون شدید شُد اوففف
موهامون خیس شُده بود از سرما میلرزیدیمـ :|||||||||||||||
تازه چند نفر هم مجروح دادیمـ تُ پارک بانوان :|
ب قول ملینا تقصیر ما بود بارون اومد خشم اجنِ رومون تاثیر گذاشت :/
رفتی مدرسه هم رفتیمـ تُ نماز خونِ -___-
(21-10-2014، 17:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایسان جنه چ شکلی بود؟0.0
ب قول اون دُختر هفتمیه مرد آزما بود :|
وای نمیدونید کِ
اصن باورم نمیشه !
(21-10-2014، 17:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پارک بانوان کجا هس?
من فقد تو کرج جهانشهر دیده بودم:ag54:
خیلی دلم میخواست برم ولی نشد s32:
سید خندان :|
ما پارسال رفته بودیمـ کرجش !
تازه دعوامون هم شده بود :|
-_- .. !
سدخندان اسم پارکش یادم نی
ولی یه بار رفتیم … چه جای خوبی بود
RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 21-10-2014
(21-10-2014، 17:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فاطی شاسمیخ:v
زر نزن
چی زدی اومدی باز?
(21-10-2014، 17:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دست جیغ هورا فاطی باهام دوستِ (..)
سلام-_-
از همون همیشگی ها ._.
(21-10-2014، 17:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-10-2014، 17:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام-_-
سلامـ :|
▬
اوفففففففففف فاطی صندوقت پُر شُده بدو خالیش کُن :||||
گندش بزنن ک همش تو مواقع حساس پر میشه :||
RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 - First Star - 21-10-2014
سلام ._.
(21-10-2014، 17:46)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-10-2014، 17:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خود هانیه هم مشتاقه
پس اول نوبت حانیس -_-
اول من اول من
یییییییییییییییییییییس
آماده شو :/\
RE: چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 - hanie directioner - 21-10-2014
(21-10-2014، 17:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خود هانیه هم مشتاقه
پس اول نوبت حانیس -_-
نه اول من باید با کمک تو تو کلاس کنفرانس بدم،بعد میبریمت رخ کن،اونجا سیصد نفری حله دیگه..
اول هانیه !!
مو ها ها ها ! s32::am4::ag54:.gif)
علی من تا اون روز تاقط نمیارم الان بیاید
(21-10-2014، 17:46)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خود هانیه هم مشتاقه
پس اول نوبت حانیس -_-
اول من اول من
یییییییییییییییییییییس
خااک._.*
اول تو عملیات برو._.*
|