![]() |
" داستــآن هــآی عــآشقــآنه " - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: داستان و رمان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=67) +---- موضوع: " داستــآن هــآی عــآشقــآنه " (/showthread.php?tid=2129) |
" داستــآن هــآی عــآشقــآنه " - ghazal.k - 25-08-2012 وقتی 15 سالت بود و من بهت گفتم که دوستت دارم ...صورتت از شرم قرمز شد و سرت رو به زیر انداختی و لبخند زدی... وقتی که 20 سالت بود و من بهت گفتم که دوستت دارم سرت رو روی شونه هام گذاشتی و دستم رو تو دستات گرفتی انگار از این که منو از دست بدی وحشت داشتی وقتی که 25 سالت بود و من بهت گفتم که دوستت دارم .. صبحانه مو آماده کردی وبرام آوردی ..پیشونیم رو بوسیدی و گفتی بهتره عجله کنی ..داره دیرت می شه وقتی 30 سالت شد و من بهت گفتم دوستت دارم ..بهم گفتی اگه راستی راستی دوستم داری .بعد از کارت زود بیا خونه وقتی 40 ساله شدی و من بهت گفتم که دوستت دارم تو داشتی میز شام رو تمیز می کردی و گفتی .باشه عزیزم ولی الان وقت اینه که بری تو درسها به بچه مون کمک کنی وقتی که 50 سالت شد و من بهت گفتم که دوستت دارم تو همونجور که بافتنی می بافتی بهم نکاه کردی و خندیدی وقتی 60 سالت شد بهت گفتم که چقدر دوستت دارم و تو به من لبخند زدی... وقتی که 70 ساله شدی و من بهت گفتم دوستت دارم در حالی که روی صندلی راحتیمون نشسته بودیم من نامه های عاشقانه ات رو که 50 سال پیش برای من نوشته بودی رو می خوندم و دستامون تو دست هم بود وقتی که 80 سالت شد ..این تو بودی که گفتی که من رو دوست داری.. نتونستم چیزی بگم ..فقط اشک در چشمام جمع شد اون روز بهترین روز زندگی من بود ..چون تو هم گفتی که منو دوست داری RE: حتمأ حتمأ بخونید ....قشنگه... - T!K TA∀K - 28-08-2012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: عروس زیبا - monaabi - 04-09-2012 (19-01-2012، 9:09)rval نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوش به حالت کاش عشق منم الان زند بود من بهش ول دادم تا زندم خیانت نکنم میذارن کاری که اون کرد رو بکنم اما تا الان ک به قولم عمل کردم شاید منم اگه همچین اتفاقی واسم بیوفته بازم اینکارو بکنم با اینکه الان یه جای سالم رو دستم نمونده اما راهای زیادی هست واسه رسیدن به عشق ........ RE: داستان های عاشقانه - monaabi - 04-09-2012 چشمای من دیگه نایی واسه سازش ندارن ولی افسوس شونه هایی واسه بارش ندارن دیگه دارم کم میارم زیر این شکنجه ها شده نقش صورت من رد پای پنجه ها سیلی های بی امون از دست نحس این زمون بارون غم رو سر من ای خدا بده امون سرنوشتم شده انگار غم و درد و بی کسی بیخودی چشم انتظارم ، نمیاد فریاد رسی نمیاد اونی که خط رو سرنوشتم بکشه واسه ی بی کسی من آغوش گرمی بشه اومدم تنها و تنها موندم و تنها می رم من غروبی خسته ام که طعمه ی شبها می شم RE: یک داستان عاشقانه و غم انگیز زیبا از یک دختر - yasamin_mr - 15-09-2012 aliiiiiiiiii booooooooooooooooooooooood (01-02-2012، 18:20)بهار دريايي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. mage khaharet bayad barat tasmim begire?age ashegheshi o midooni ashghete bargar pishesh RE: داستان های عاشقانه - The Ginkel - 15-09-2012 شروع : . . . . . . . . . . . . . . . . . . .یه روز . . . . . . . . . . . . دو نفر عاشق . . . . . . . . . . . . .از هم جدا میشن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ................................تموم شد ![]() ![]() ![]() ![]() RE: داستان های عاشقانه - پارمیداnbp - 17-09-2012 مرسی عزیزم خیلی گلی داستانتم قشنگن اگه میشه داستانای کوتاه تری بنویس ممنون RE: حتمأ حتمأ بخونید ....قشنگه... - مهران16 - 25-10-2012 عشق رو باید از خورشید یاد گرفت که واسه دیدن ماه هر روز میسوزه RE: حتمأ حتمأ بخونید ....قشنگه... - مهران16 - 26-10-2012 عشق رو باید تجربه کرد دیدن یا شنیدن فایده نداره RE: عروس زیبا.... - Orora - 26-10-2012 (01-02-2012، 18:20)بهار دريايي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوب به من چه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (01-02-2012، 18:20)بهار دريايي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوب به من چه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |