انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:09)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:09)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمش رومینا بود
دو سه سال پیش رفت

اوه
شخص دیگه‌ای رو تگ کردم یعنی؟
نمیدونم والا
شاید تو منظورت کس دیگه ای بوده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - wushu - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:08)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:06)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تغییر نکرده بابا مهندس
این اولین ایدیم بود ساختم 2011 اون یکی دومی 2014

چرا باید دوتا اک داشته باشی
چرا یکیش بن نشده
پارتیم کلفته

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:09)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:04)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسم انگلیس اومد...
یه بنده خدایی بود تو فلش فکر کنم ساکن انگلیس بود
اشتباه نکنم اسمش آتوسایی چیزی بود
اسمش رومینا بود
دو سه سال پیش رفت

یادش بخیر یه مدت داشت بهم یاد میداد چطور بریتیش حرف بزنم
میگفت تو بریتیش نمیگن ain't

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - M.barselona - 17-01-2026

من 15 سالگی اینجا بودم و الان 28 ام ...

خواستم بگم چقد دلم میخواد برگردم به همون 15 :'(

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:11)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمش رومینا بود
دو سه سال پیش رفت

یادش بخیر یه مدت داشت بهم یاد میداد چطور بریتیش حرف بزنم
میگفت تو بریتیش نمیگن ain't

بچه‌ خوبی بود
زیاد حرف میزد ولی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:10)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:08)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا باید دوتا اک داشته باشی
چرا یکیش بن نشده
پارتیم کلفته

بمیرTelegh_46

(17-01-2026، 1:11)M.barselona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرخاکی هزارم
پوففف خوشومدی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:09)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:00)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوچیکتم داشی . جمع‌‌ پسرونه فرق داره . 
خوبم داداش . ماهم والا درسمون تموم شده تقریبا ، کارمم‌استادم . وضعیت طوری شده که بخوام وام بگیرم برا شروع قطعا نمتونم اقساطشو بدم . ادم‌رفتنم نیستم . متاسفانه تو شان شخصیت خودمم‌نمیبینم واسه مردم کار کنم . نشستم‌خونه بلاتکلیف . منتظرم ببینم چی میشه . 
تو چخبر داشی ؟ رفتی خبری ازت نشد دیگه

چشامی
آره هی میگفتم خدایا چرا انقدر آشناست ولی یادم نمیاد ((:
شکر که خوبی
قربونت داداش، نفسی میاد و میره
دیروز به بیتا میگفتم، اون موقع یکم زیاد درگیر شدم تو زندگیم یکم داستان ماستان داشتم، کلا رفتم تو غار تنهایی
کارم که...
چی بگم داداش مام وضعیتمون همینه تقریبا
یه کارگاهی داشتم یکی دو سالی، لوازم دکوراتیو و پراپ و صحنه واسه اتاق فرار و نمایش و اینا میساختیم، بدکی نبود داشت جون میگرفت کار و بار که جنگ شد بعدشم بازار بهم ریخت، بعدم ملکشو باید تحویل میدادم قراردادم تموم شد. دیگه مجبور شدم جمع کنم
کلا رگباری اومد پشت هم
آدم رفتنم بودم ولی دیگه زندگی خیلی دستمونو باز نذاشت 
همونجوری به قول تو بلاتکلیف نشستیم نمیدونیم چیکار کنیم
داشی هنرمند من . تو‌خودت‌ با این‌حجم و‌ پشم عامل فراری ((: 
دو تا از بچه‌های گروه ما . ایدین و کوروش اگه یادت بیاد . جفتشون جداگونه‌اتاق فرار زدن تو مشهد . خواستی کانکتت میکنم با‌اونا بازارت‌بگیره دوباره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

سالی که من اومدم فلش قرار بود آخر الزمان شه و دنیا تموم شه
کاش میشد  Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - wushu - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:11)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:10)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارتیم کلفته

بمیرTelegh_46

(17-01-2026، 1:11)M.barselona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرخاکی هزارم
پوففف خوشومدی
بمیرم بی کراش میشی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - THEDARKNESS - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:16)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدا خیلی با پست هات حال میکنم
ماچ به کله ات صدرا

چاکریم
حالا که جواب داد بهش پیامکم بده

دادم جیگرتو Big Grin Heart