انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【82】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【82】 (/showthread.php?tid=89543)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - saeedrajabzade - 19-02-2014

هعی بد نیستم! دارم فیلم میبینم! تو چظوری؟؟؟
فیسپوک فعلا در امن و امانه! آسوده بخوابیدSmile
راستش سایفونم ترکیده چندوقته نمیتونم برم اف بیUndecided

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - P e D i - 19-02-2014

(19-02-2014، 11:44)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واس منم خراب شده :|

(19-02-2014، 11:45)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 11:44)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه پ کلا ترکیده!!!! فک میکردم فقط برا منه...

با فری گیت برو!اونم به اندازه سایفون خوبه ولی برا بار اول یکم طول میکشه فیسو بالا بیارهConfused

(19-02-2014، 11:47)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 11:45)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با فری گیت برو!اونم به اندازه سایفون خوبه ولی برا بار اول یکم طول میکشه فیسو بالا بیارهConfused
واسه من سایفون نیست hotspot shield هستش |=

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - இFATEMEHஇ - 19-02-2014

سلآم من تو مدرسم !! /:

(19-02-2014، 11:51)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 11:47)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه من سایفون نیست hotspot shield هستش |=

اونم ترکیده!!! واووووSadSadSad

(19-02-2014، 11:51)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم من تو مدرسم !! /:
سلام منم تو خونه رو مبلممSmile
موبایلو ازت نگیرن! بگیرن تا آخر سال بت نمیدنااااUndecided

(19-02-2014، 11:51)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم من تو مدرسم !! /:

مگه میشه!!!

چرت نگو

لابد با موبایل اومده! یا مدرسشون از این مدرسه باکلاساس که اینترنتم داره!!!!!!!!!!!!
هعی یادش بخیر! مدرسه ما یه سال بخاریم نداشت...Undecided

بچه ها خوشحال شدم، تا درودی دیگر بدرودHeartHeart

(19-02-2014، 12:01)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لابد با موبایل اومده! یا مدرسشون از این مدرسه باکلاساس که اینترنتم داره!!!!!!!!!!!!
هعی یادش بخیر! مدرسه ما یه سال بخاریم نداشت...Undecided

بچه ها خوشحال شدم، تا درودی دیگر بدرودHeartHeart

بهتر مدرسه ما وقتی بخاریو روشن میکنی بو پلاستیک سوخته میاد |=

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - !~IмДи~! - 19-02-2014

ســـلآمـــ .. .. Heart

چـــهـ سآکـــ ـت ...