انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ (/showthread.php?tid=293278)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Prometheus - 31-01-2021

(31-01-2021، 9:38)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:38)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما من مثه توام! (: جای همه زندگی کردم (:::: ولی انسان نیستم

خیلی از ماها زنده ایم فقط بخاطر اینکه خودکشی حرومه

کسی که بخواد خودشو بکشه حروم و حلال سرش نمیشه

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - βάરãɲ - 31-01-2021

(30-01-2021، 17:38)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Baranis" مبارکه ابجی
cof

11 روز تا 22 بهمن cof
ولنتاین کیه؟ 4fvf

چی مبارکه؟¿♡
اونم ۲۵ این ماهه

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _ƇRAƵƳ_ - 31-01-2021

(31-01-2021، 9:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:34)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((((:
نه لازم نیس حاجی من بهت ایمان آوردم خودتو دست کم نگیر:///
اها آره یادم نبود :////

خب دیگه بچه خوبی باش و کارای بد نکن :///

از این به بعد حواستو جمع کن:////

کارای بد زیاد کردم:///

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Faust - 31-01-2021

(30-01-2021، 23:15)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 23:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه شب ما اومدیم مرغ شدی؟

اعصابم خورده !
علائم دیسک‌ گردن دارم

علائمت چیه؟
و اینکه چند وقته؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - BIG-DARK - 31-01-2021

(31-01-2021، 9:42)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:38)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی از ماها زنده ایم فقط بخاطر اینکه خودکشی حرومه

کسی که بخواد خودشو بکشه حروم و حلال سرش نمیشه

ولی اون دنیا براش بد میشه

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 31-01-2021

(31-01-2021، 9:37)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:35)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمونم ._. نه من راه های متفاوتی برای دفاع دارم...
فاز اول 8

عار خل خیلی خوبه....من از دیوونه هم خوشم میاد.نه اون دیوونه های بستریا!! یه دیوونه مقدس (:

عای نگم براات
دیشب موزیک ویدیو ای نید یو رو دیدم
جیگرررمم کباب شدد عررررر خیلی بد بود
فقط اون تیکه ک جیمین توی وان حمومه داره گریه میکنهcry2
cry2
عاری عاری هقققققققق
من اونجاش که میگه ازت متنفرم و منو ترکم کن و... کباب میشم cry2
همشون توش خرابن crying
من فقط به امید کشتن اون دو تا بزمچه که کوک رو زدن زندم Angry

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Prometheus - 31-01-2021

(31-01-2021، 9:43)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 17:38)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Baranis" مبارکه ابجی
cof

11 روز تا 22 بهمن cof
ولنتاین کیه؟ 4fvf

چی مبارکه؟¿♡
اونم ۲۵ این ماهه

عروسیتون با اق مهدی دیگه 4fvf

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Mohlek - 31-01-2021

(31-01-2021، 9:43)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها آره یادم نبود :////

خب دیگه بچه خوبی باش و کارای بد نکن :///

از این به بعد حواستو جمع کن:////

کارای بد زیاد کردم:///
چشم ://///

دیگه نکن , خوب نیست , ضرر داره ...

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - βάરãɲ - 31-01-2021

@"♡Араш R♡"
ممنون واسع کمکت فقط واسع تو بود:/
بعدم قلب ک فعلا تو کنار اسمت گذاشتیSmile

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _ƇRAƵƳ_ - 31-01-2021

(31-01-2021، 9:41)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:37)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بهار جون 44

اصلاح میکنم سلام حسین://ملقب به راشا:///

سلومتی:///دارم بدبختم میشم://

از شوما چخبر؟

تو هرچی دوس داری صدام کن ://

خدانکنه...چرا چی شده؟ ://

خبر خاصی نیست :/
://///

یادته گفتم اجیم اومده برنامه بریزه:////هیچی برنامه ریخت جوری که وقت تنفس ندارم:///خلاصه اینکه فلشخورو باس ببوسم بذارم کنار:///فقط صبح میتونم بیام://تف:/

://////