انجمن های تخصصی  فلش خور
‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ (/showthread.php?tid=108104)

RE: ‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ - Dead Silence - 15-05-2014

(15-05-2014، 21:33)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:25)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وییییییییی فدایت شم ||||||: چ خز |: من بودم الان کشته بودمش |:
کی بو حالا ؟ 0_0

واقعـآ هم خـز بـود +_+

من حـآلم ازش بهـم میخـورد !|: رفـته بـود تو امضـآش گـذاشـته بـود مـرضی و پـوریـآ|||||||||:

خـَز و خیــــــل -_-

اسمـش پـوری بـود |: = پـوریـآ !|:
میبینم شوخرت تحویلت نمیگیره (((: از همون اولم ادم نبودی ||: یتیم ||:

تو برو زنـه دومــتو بچسـب بـآد نبـره |||||||:

بهـ شـوخر مـآ چـِکآر دآری !؟

جات خالی دیشب بد جوری بش چسبیده بودم Big Grin

(15-05-2014، 21:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرخ از همسـر گـرآمی چ خطـر !؟|:

بچـهـ مـونده بـود رو دستمـون |:

زنـت خـوبههه !؟|{:
ســـلآم میرسونع ||: میگه کادوی مرضی چی بود ||:

نُـچ نُـچ |: تو مثـلـآ الگـویی مـنی !! |: .. خـآک تُ مُخ اون کـهـ بـآ تو مزدوج شُـده ||||:

بمـون تُ کفـهـ کـآدوهه ! کـآدو مـن نـتی نیسـت ! شُـده میفـرسـتم مـآرنـدران بـآ پیـک !|:

________________________________________________________________________________​__________________________

نقل قول: عآقآ من آخر نفهمیدم این مامان باباش کیه!!

نیستش!!!

مامان = ملیتا

بـابـآ = عرفان

خوشبخت شی بـآش|:

RE: ‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ - سوپرمغز - 15-05-2014

خخخخخخخخخخخ واقعا که **بهترینی**Heart

(15-05-2014، 21:37)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:36)Tarokh2.3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:30)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنـت خـوبههه !؟|{:

عآقآ من آخر نفهمیدم این مامان باباش کیه!!

نیستش!!!
خاک تو سرت مرضی کم بود این بت بگه یتیم خخخ ((((: دادا دمت گرم (((:

منظورش من نبودم |: رُکـی بـود !|:

سـوسـک تـولـ ـهـ -_- ||||=

RE: ‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ - ▪неизвестный▪ - 15-05-2014

What??

RE: ‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 15-05-2014

مـرضـی عـ****ـن کـآدوت رو دآدی -_- ؟؟

RE: ‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ - ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ - 15-05-2014

عجبااااااااااااااااا Dodgy

RE: ‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 15-05-2014

نـسـی ^-^

عـشـخـم  ^_______________________________________________________________________________​_________-

RE: ‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 15-05-2014

به سلامتی روزی که سفیـــد بپوشم .. بیاین مــطبم ^ـ^ { آرزو بر جوانــآن عیب نیست  البته ! }

(15-05-2014، 21:40)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخ واقعا که **بهترینی**Heart

لُـدف دآرییییی ^_^

میـدونم ؛ همـهـ میگـن ^_^ (:

نقل قول: مـرضـی عـ****ـن کـآدوت رو دآدی -_- ؟؟

نـهـ هـنو *^_^*

دلـت آب ^_^
نقل قول: What??

تـآرخ این کلمه دیگـهـ واسم پـآسـآژ شُـدا -_-

وآت دِ فـآز ؟ -_-

RE: ‎§‎¤ChAtRo0m V£r$!0N 120¤§ - ▪неизвестный▪ - 15-05-2014

(15-05-2014، 21:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:33)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:25)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2014، 21:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعـآ هم خـز بـود +_+

من حـآلم ازش بهـم میخـورد !|: رفـته بـود تو امضـآش گـذاشـته بـود مـرضی و پـوریـآ|||||||||:

خـَز و خیــــــل -_-

اسمـش پـوری بـود |: = پـوریـآ !|:
میبینم شوخرت تحویلت نمیگیره (((: از همون اولم ادم نبودی ||: یتیم ||:

تو برو زنـه دومــتو بچسـب بـآد نبـره |||||||:

بهـ شـوخر مـآ چـِکآر دآری !؟

جات خالی دیشب بد جوری بش چسبیده بودم Big Grin

زنـت خـوبههه !؟|{:
ســـلآم میرسونع ||: میگه کادوی مرضی چی بود ||:

نُـچ نُـچ |: تو مثـلـآ الگـویی مـنی !! |: .. خـآک تُ مُخ اون کـهـ بـآ تو مزدوج شُـده ||||:

بمـون تُ کفـهـ کـآدوهه ! کـآدو مـن نـتی نیسـت ! شُـده میفـرسـتم مـآرنـدران بـآ پیـک !|:

________________________________________________________________________________​__________________________

نقل قول: عآقآ من آخر نفهمیدم این مامان باباش کیه!!

نیستش!!!

مامان = ملیتا

بـابـآ = عرفان

خوشبخت شی بـآش|:

مامانش باهام قهره : )
خخخخ