انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² (/showthread.php?tid=170169)

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ρѕуcнσραтн - 08-09-2014

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*larmes de Feu* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
adia ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amir303 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A T Y *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆★NoOŠℋℓkA☆★ ، 1 مهمان

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77  لال شدهBig Grin

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - S R U H - 08-09-2014

(08-09-2014، 17:54)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 17:53)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 17:52)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــدافــظـ -_- >ـ<

کیـانـا عـاشقـال |: *اییدمـت .ــ.*

اصلا |:

داری که بخوای اون کار و انجام بدی !

گــیر میـارمـ |:

تــو قـرض میــدی :| ؟

نه ...

تک سایزه !

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ~KiAηA~ - 08-09-2014

دالنود نه و دانلود!
این یکی از راه های اسون برای دانلوده،تو بیشتر سایتا میزارنش!
هیسس شما!
فظظ

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ~ CrAzY HuMaN ~ - 08-09-2014

(08-09-2014، 17:53)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 17:51)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر با فاطی درست بحرف...
میدونم دخترته...
پرچمت بالاسbathtime
به مامانم گفتم بهش بگه گفت که قول داده فقط با من مهربون باشهAngel
ولی منم دخدرشمcry girl
اشکال نداره عزیزم..
اصن خودم باهات مهربونم...خوبه؟

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ըoφsիīkα - 08-09-2014

(08-09-2014، 17:55)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 17:54)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 17:53)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 17:52)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــدافــظـ -_- >ـ<

کیـانـا عـاشقـال |: *اییدمـت .ــ.*

اصلا |:

داری که بخوای اون کار و انجام بدی !

گــیر میـارمـ |:

تــو قـرض میــدی :| ؟

نه ...

تک سایزه !

حــیفــ شــد !!!

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - tyjtfhdhr - 08-09-2014

(08-09-2014، 17:56)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 17:53)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 17:51)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم دخترته...
پرچمت بالاسbathtime
ولی منم دخدرشمcry girl
اشکال نداره عزیزم..
میخوای باباش شو:|

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ըoφsիīkα - 08-09-2014

(08-09-2014، 17:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دالنود نه و دانلود!
این یکی از راه های اسون برای دانلوده،تو بیشتر سایتا میزارنش!
هیسس شما!
فظظ

تــو چرا بــا مــن قهــری -_-

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ρѕуcнσραтн - 08-09-2014

(08-09-2014، 17:56)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم دخترته...
پرچمت بالاسbathtime
ولی منم دخدرشمcry girl
اشکال نداره عزیزم..
آره4xv

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ~ CrAzY HuMaN ~ - 08-09-2014

(08-09-2014، 17:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 17:53)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2014، 17:52)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم دخترته...

سرت تو کار خودت باشع:|
فاطی هم جزئی از کارمه....(:
عشقمه...HeartWink
فضول کارهای من نباش
سریعتر برو تا ی چی بت نگفتم بسوزی-___-
من فضول نیستم>____<
امیر همیشه اینقدر تندی؟

RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø²(² - ~KiAηA~ - 08-09-2014

نوشی دخدره ی بیب،گوشیم چک میشد،همه چیو حذفیدم،معذرت عزیزم،فعلن باید برم،بعدا حرف میزنیم گلم
سروش نوشی بدون اونم منو می*اد،مطمئن باش
فعلن