انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø (/showthread.php?tid=178907)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - _PαяαиÐ_ - 02-10-2014

دیدَم قناری ._. ..

مرسی مرسی مرسی ^_^

:||

اَهورا ^_^

خوبی ._. ؟ ..

بلی بلی ._. ..

آروم شده :/

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 02-10-2014

خوبی نورا?(:

سلام ایسان!(:

(02-10-2014، 10:35)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدَم قناری ._. ..

مرسی مرسی مرسی ^_^

اَهورا ^_^

خوبی ._. ؟ ..

بلی بلی ._. ..

آروم شده :/

پرند(:
امروز عالیمBig Grin
تو چطوری ?

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - 2 سیـب آلـبالو - 02-10-2014

(02-10-2014، 10:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 10:32)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 10:30)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییغ>.<ملییییی>.<

اره اثن خودش نی._.*

خوبي عشخي ؟‌(:*

فك كنم وخته زن گرفتنشه ._.

اوهوم._.*
اره._.*

[quotالاغ سیـب آلـبالو' pid='2506112' datelin1']
(02-10-2014، 10:24)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 10:21)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدك نيستم

دوستان خوب باشن ماهم خوبيم

ديگه مشغول كار شدم

نميتونم بيام اينجا

آقا تو خودتي ؟؟؟ /:

چي زدي نساخته ؟ |:

به سلامتي (:‌ چيكار ؟؟
اوهوم خودمم

جنسش چيني بوده لابد!

كار گرفتم تو شركت

(02-10-2014، 10:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام._.*
خدای من._.*چقد خوبه،امروز تعطیله!

(02-10-2014، 10:26)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال ندارم ارسال كنم يه ستاره بگيرم

بيخيال

دوستاني كه پ.خ دادين شرمنده همتونم

اومدم اينجا فقط به عشق دوستاي فلشخور

سینا؟
جونم؟
خودتی؟._.*
الاغ تاحالا کجا بودی؟._.*
دلمون تنگ شده بود واسه دیوونه بازیات._.*
[/quote]

خونه ي آقا شجا بودم!

كيانا؟ ديگه نميتونم بيام اينجا آخه مشغول كار شدم

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - ~KiAηA~ - 02-10-2014

(02-10-2014، 10:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام علیک بر همه دافو پافای انجمن های تخصصی فلش خور:/\

تو چی زدی؟حوبی؟(:

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - ~HiSssh~ - 02-10-2014

(02-10-2014، 10:34)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه اعتراف بايد كنم!

دلم واسه همتون تنگ شده

ديگه بايد برم كم كم

سينا چ مرگت شده ؟؟؟ 0.0

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-10-2014

نورا دهنت این چِ امضایی ؟ -_-

میدونستی با دیدن عکسای غذا های خوشمزه چاق میشیم ؟ | cry girl |

چیشُد زنگ زدی بهش ؟ ..

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - First Star - 02-10-2014

پرند ^__________^

عاشقتم ^___________^

وایییییییییییییییییی چیزی که میخواستمو شنیدم ^_____________^

خدااا *^____________________^*

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 02-10-2014

(02-10-2014، 10:35)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 10:33)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام علیک بر همه دافو پافای انجمن های تخصصی فلش خور:/\

اوههههههههههههههههه ^_^

هوري فرنگي !

عليك سام چطوري برادر ؟ اوضاع اصد رو به راه ؟؟‌

*^0^*

بحمدالله همچی ارومه(:
خوبید?

میدونم دلتون برام خیلی تنگ شده بود:|

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - _PαяαиÐ_ - 02-10-2014

عالی ^_^ ؟ ..

GOOD (..) ..

منم خوبـم اَهور ^_^

مـرسی :>

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²1Ø - ~KiAηA~ - 02-10-2014

(02-10-2014، 10:36)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 10:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 10:32)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 10:30)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییغ>.<ملییییی>.<

اره اثن خودش نی._.*

خوبي عشخي ؟‌(:*

فك كنم وخته زن گرفتنشه ._.

اوهوم._.*
اره._.*

[quotالاغ سیـب آلـبالو' pid='2506112' datelin1']
(02-10-2014، 10:24)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2014، 10:21)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدك نيستم

دوستان خوب باشن ماهم خوبيم

ديگه مشغول كار شدم

نميتونم بيام اينجا

آقا تو خودتي ؟؟؟ /:

چي زدي نساخته ؟ |:

به سلامتي (:‌ چيكار ؟؟
اوهوم خودمم

جنسش چيني بوده لابد!

كار گرفتم تو شركت

(02-10-2014، 10:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام._.*
خدای من._.*چقد خوبه،امروز تعطیله!

(02-10-2014، 10:26)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال ندارم ارسال كنم يه ستاره بگيرم

بيخيال

دوستاني كه پ.خ دادين شرمنده همتونم

اومدم اينجا فقط به عشق دوستاي فلشخور

سینا؟
جونم؟
خودتی؟._.*
الاغ تاحالا کجا بودی؟._.*
دلمون تنگ شده بود واسه دیوونه بازیات._.*

خونه ي آقا شجا بودم!

كيانا؟ ديگه نميتونم بيام اينجا آخه مشغول كار شدم
[/quote]