انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=265575)

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 12-06-2017

(12-06-2017، 9:48)ÆMÆշЇÑζ: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب شيوايي اين دوستمون كلا چندباره صفات ما رو مخاطب قرار داده بعد پسوند هايي مث شاخ و مستر شاخ  :| و اينا رو ميچسبونه..
آخه من پسر به اين خوبي...اجتماعي...كجا همچين صفاتي دارم اخه.. :/
حق با توئه..چشم..

+
شيوا من روم نميشه اونجا بگم ولي يه شكلك بوس هم كم داره...
اونم بايد اضافه كنيم ..!!
افرین پدریه گل و بافرهنگم 

عشخم تو اون شکلکایی ک من گذاشتم داره بوس و قلب و اینا تو برو حمایت من اونو ویرایش میزنم مینویسم

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ - _Lσѕт_ - 12-06-2017

(12-06-2017، 9:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:28)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 8:26)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه چيزي هست به اسم اشتباه تايپي...اسمش روشه...*اشتباه..!! حالا اگ خيليا دوس دارن سوژه ميكنن براي خودشون..!!

ربظي نداره...فقط حرف من رو اينه كه لطفا از چيزي كه اطلاع ندارين حرف نزنين به قول خودتون شآخ بازي درنيارين..!!

فك كنين ما 30 اسفند 79 ساعت 23/59 دقيه به دنيا اومديم... دلتون به همينا خوشه ديگ  : ) ..

+
در اين حد بگم..
فقط از شما انتظار نداشتم اين كارو مدير عزيز...
يه سري كارا براي بعضيا گذشته..

افسوس.. : )

با تشكر..

سلاین سلاین پدریههههه چی شده؟
+
الان از امتحان برگشتم بسیار خوب بود و فردا و فرداشو فرداش امتحان دارم
سلااام دختر گلم...مشتاق ديدار  : )
خوبه خدا رو شكر...خوب بخونيا...
امتحان عمليت كي هس؟؟
+
هيچي ..
يه سريا بار چندمشونه غير مستقيم تيكه ميندازن ما هي سكوت ميكنيم..
يه جا ديگ نميشد جوابشو ندي  :/
اون مدير عزيز هم ك..
خود دانند  : )

سلام ._. 
+ واقعن ارزش داره این چیزا ک بخواید ب هم بپرید :| ؟ 
++ ی چیز کوچیکو هم انقدر بزرگش نکنید ._. 
+++ ب اعصابت مُسلط باش :|

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 12-06-2017

(12-06-2017، 9:49)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:48)ÆMÆշЇÑζ: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب شيوايي اين دوستمون كلا چندباره صفات ما رو مخاطب قرار داده بعد پسوند هايي مث شاخ و مستر شاخ  :| و اينا رو ميچسبونه..
حق با توئه..چشم..

+

عشخم تو اون شکلکایی ک من گذاشتم داره بوس و قلب و اینا تو برو حمایت من اونو ویرایش میزنم مینویسم
fs10

شيوا الان برم زير پست تو بگم ك منم از اينا حمايت ميكنم..
نظر منم رو ايناس؟؟؟

+

هوراااااااااااا نامادررريه هم اومد : )

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ - -YeGaNeH- - 12-06-2017

(12-06-2017، 9:44)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:34)-YeGaNeH- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:31)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:29)-YeGaNeH- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:28)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تابستوووووووون سلاااااااااامممم
هوووووووراااااااا بالاخره تموم شد

چه جوگیر شدی خواهرم  Wink  Wink  Wink
پدرم دراومدنبایدجوگیربشم؟ Big Grin
خدایی تومدرست تموم میشدجوگیرنمیشدی؟

من تا کارنامه کوفتی نیاد جوگیر نمیشم  Dodgy  کارنامه لعنتی که بیاد اگه زیر 19 داشته باشم باید با دنیای مجازی بای بای کنم  crying
بای بای هم کنی فایده ای نداره کاریه که شده Big Grin
#چندمی؟

هشتم Smile

# حمایت _ از _ شیوا 
:|

(12-06-2017، 9:52)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:49)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حق با توئه..چشم..

+

fs10

شيوا الان برم زير پست تو بگم ك منم از اينا حمايت ميكنم..
نظر منم رو ايناس؟؟؟

+

هوراااااااااااا نامادررريه هم اومد  : )
والا اگه موافقی برو بگو چون صابی ک شوته کلا فقط حرص میده !
باید ده بار بگی برو بنویس

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 12-06-2017

(12-06-2017، 9:53)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

# حمایت _ از _ شیوا 

# مهر_مادرانه : )

(12-06-2017، 9:53)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

# حمایت _ از _ شیوا 

همیشه نامادریه مهربونی بودیbathtime

(12-06-2017، 9:54)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

# حمایت _ از _ شیوا 

همیشه نامادریه مهربونی بودیbathtime

میدونم (: 
بابات برات بمیره :|

RE: ஜ۩۩ஜ گــفـتگـوے آزاد 【306】ஜ۩۩ஜ - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 12-06-2017

(12-06-2017، 9:52)-YeGaNeH- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:44)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:34)-YeGaNeH- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:31)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2017، 9:29)-YeGaNeH- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جوگیر شدی خواهرم  Wink  Wink  Wink
پدرم دراومدنبایدجوگیربشم؟ Big Grin
خدایی تومدرست تموم میشدجوگیرنمیشدی؟

من تا کارنامه کوفتی نیاد جوگیر نمیشم  Dodgy  کارنامه لعنتی که بیاد اگه زیر 19 داشته باشم باید با دنیای مجازی بای بای کنم  crying
بای بای هم کنی فایده ای نداره کاریه که شده Big Grin
#چندمی؟

هشتم Smile
Exclamation Exclamation Exclamation
هووووووووووفکرکردم چندمی حالا.ازهمین الان پایت روقوی کن ولی خیلی نمیخوادخربزنی که مخت ردبده وازدرس زده بشی