RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - saba 3 - 23-06-2020
(23-06-2020، 12:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:47)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:40)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:30)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من دیگه غش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بزرگواری سرور من *-*
دلبریاتو کمش کن(*_*)
کشته مرده داری بلاجانم(:
ای جوووون دلم &_&
اونا رو ول کن .. من فق مال تو ام .-.
ن بیا دوست معمولی باشیم :|
هرچی تو بخای (:
گوگول مگولی^_^
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - Ɗєя_Mσηɗ - 23-06-2020
(23-06-2020، 12:54)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:48)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتوووون برید کناااااار
عشق فقد ایشونه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فدای تو*-*♡
چطوری جان دل؟
نشی نشی نباشی دیوونه میشم *-* ♥
قربونت برم من .-.
شما اومدی عاااالی شدم &_&
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 23-06-2020
(23-06-2020، 12:51)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:50)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:49)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@☪MR.WINNER☪
انصراف یا عزل؟
انصراف
وای؟
حوصله فعالیت نداشتم دیگه
نتمم ضعیفه
شرایطشو دیگه نداشتم
داداشا ، آبجیا
فعلا بای
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - sober - 23-06-2020
(23-06-2020، 12:57)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:48)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يونگي لاور وارد ميشه (:
یونگی لاور + یونگی لاور = 
(23-06-2020، 12:57)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:54)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتوووون برید کناااااار
عشق فقد ایشونه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فدای تو*-*♡
چطوری جان دل؟
قربونت برم من .-.
با همه ی بی سروسامانیم
باز به دنبال پریشانیم
طاقت فرسودگیم هیچ نیست
در پی ویران شدنی آنیم
دلخوش گرمای کسی نیستم
آمده ام تا تو بسوزانیم
آمده ام با عطش سالها
تا تو کمی عشق بنوشانیم
ماهی برگشته زدریا شدم
تا که بگیری وبمیرانیم
خوبترین حادثه می دانمت
خوبترین حادثه می دانیم؟
حرف بزن !ابر مرا باز کن
دیر زمانی است که بارانیم
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - Ɗєя_Mσηɗ - 23-06-2020
(23-06-2020، 13:01)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:57)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتوووون برید کناااااار
فدای تو*-*♡
چطوری جان دل؟
قربونت برم من .-.
با همه ی بی سروسامانیم
باز به دنبال پریشانیم
طاقت فرسودگیم هیچ نیست
در پی ویران شدنی آنیم
دلخوش گرمای کسی نیستم
آمده ام تا تو بسوزانیم
آمده ام با عطش سالها
تا تو کمی عشق بنوشانیم
ماهی برگشته زدریا شدم
تا که بگیری وبمیرانیم
خوبترین حادثه می دانمت
خوبترین حادثه می دانیم؟
حرف بزن !ابر مرا باز کن
دیر زمانی است که بارانیم
همیشه جلوت کم میارم عشق جان =|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - ρσєѕɪ - 23-06-2020
(23-06-2020، 13:01)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2020، 12:57)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يونگي لاور وارد ميشه (:
چه تركيب قشنگيه D:
فرش قرمز دم دستم نبود وگرنه برات پهن ميكردم دفعه بعد
(23-06-2020، 13:06)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همتوووون برید کناااااار
فدای تو*-*♡
چطوری جان دل؟
قربونت برم من .-.
با همه ی بی سروسامانیم
باز به دنبال پریشانیم
طاقت فرسودگیم هیچ نیست
در پی ویران شدنی آنیم
دلخوش گرمای کسی نیستم
آمده ام تا تو بسوزانیم
آمده ام با عطش سالها
تا تو کمی عشق بنوشانیم
ماهی برگشته زدریا شدم
تا که بگیری وبمیرانیم
خوبترین حادثه می دانمت
خوبترین حادثه می دانیم؟
حرف بزن !ابر مرا باز کن
دیر زمانی است که بارانیم
همیشه جلوت کم میارم عشق جان =|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فدای تو عزیزدل
تو زندگی کم نیاری♡♡
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - ɪᴄᴇ - 23-06-2020
نبینیم غمتو ! @Reine
(23-06-2020، 13:07)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يونگي لاور وارد ميشه (:
چه تركيب قشنگيه D:
فرش قرمز دم دستم نبود وگرنه برات پهن ميكردم دفعه بعد
https://dontboreus.thebrag.com/wp-content/uploads/sites/3/2019/02/BTS.jpg
RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - saba 3 - 23-06-2020
زنان گزینه دیگری دارند.
آن ها می توانند آرزو کنند؛ نه فقط زیبا که دانا هم باشند. نه فقط مفید، که لایق نیز باشند.
نه فقط ملیح که قوی هم باشند.نه فقط در ارتباط با بچه ها یا مردان، که از برای خود نیز بلندپرواز باشند.
#سوزان _ سانداگ
|