انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 11-05-2026

اگه مجید و رضا کشتی بگیرن کی میبره؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - سهَ‌ند - 11-05-2026

(11-05-2026، 0:18)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2026، 0:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه رمان در کودکی در اینجا خونده بودم ولی اسمشو یادم نمیاد
یادمه توش یه دختر بود
بعد یه پسره هم بود
بعد عاشق هم شدن
کسی میدونه اسمش چی بود؟؟

احیانا هرکدوم از این دختر و پسر، پدر و مادری نداشتن؟

احتمالش زیاده

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 11-05-2026

(11-05-2026، 0:22)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر2 - 11-05-2026

گریبان‌ها بِدَرید... 
مسئول عشق و حال‌های نامنظم به تهران برگشت... 

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 11-05-2026

(11-05-2026، 0:29)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2026، 0:22)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام

پرهام حرفاش قابل درک هم نباشه حداقل قابل فهم هست

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - شـــقآیــق - 11-05-2026

(10-05-2026، 0:01)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2026، 23:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شب بخیر
گرگانم

نه مردانه کت شلوارشو نمیتونم تخصصش فرق داره
ولی آقای آندره تو گرگان هستن کت شلوار مردانه خفن میدوزن

آقای آندره سیلوا؟

اره

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 11-05-2026

صبح همه فلشخوری ها بجز اونایی که ده سال پیش بهم اخطار دادن بخیر  7

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - saba 3 - 11-05-2026

(10-05-2026، 23:30)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 23:18)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کایکو نگو نشستی رمان خوندی که به حوصله ات حسودیم میشه
سلام
شبت خوش
خوب هستی؟
نه بابا من از این حوصله ها ندارم
فقط عنوان موضوع و نویسنده موضوع رو نگاه کردم و برام جالب بود
همین

و بشنوید از دختر ترسناکی که کراش شده بود

سلام کایکو
روزت بخیر
خوبی؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Medusa - 11-05-2026

(10-05-2026، 18:46)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره هفته اول بگذره دیگه درد این شکلی حس نمیکنی
نمیدونستم میشه پول نصفه ماه رو بدی برای باشگاه، یعنی الان پول 15 روز که یه روز در میون بری که میشه 7 روز رو دادی؟

فعلاً آره ولی خب تا آخر همین هفته کلش تسویه باید بشه

(10-05-2026، 19:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 15:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حدس بزنید کی روز اول باشگاهو تیک زد؟44    

به به عالیییی
تبریک میگم
سلام بر بدن سالم
تغذیه سالم
زندگی سالم
باه باه.

هیهییی 23
هی می‌رم تو آینه فیگور می‌گیرم :دی 

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر‌حسین - 11-05-2026

(10-05-2026، 15:19)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 15:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت باریکلا 

مُردمممم  Telegh_34
خیلی درد دارم وای
ولی بازم می‌رم 

meee toooo

من روز اول سنگین شروع کردم تموم بدنم خون مرده شده Telegh_01
فک کنم باهم شروع کردیم