انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) (/showthread.php?tid=85239)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - † αƖιєη † - 05-02-2014

(05-02-2014، 8:26)scarecrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 8:25)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 8:23)scarecrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کاری باهات داشتم می پری وسط حرفم
ببین دختر خانوم با من می خوای حرف بزنی صندوق انتقادات بغل سطل آشغاله

برو بخواب بابا...
توام خواستی باهام حرف بزنی برو پ.خ!!

بخوابم حامله میشی Smile
اوهوی >_<
درست صحبت کن با آجیِ گلم >_<

مونااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااع
مونااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااع
موناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااع

دیدی 0_0

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ★MoRpHeUsS★ - 05-02-2014

(05-02-2014، 8:27)scarecrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 8:25)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
گلوم درد میکنه>.<

انشالله سرطانه Big Grin

نیست خوشال نباشBig Grin
جیغ کشیدم واس همین
لطفا بس کنید همگی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ~ArMiNa~ - 05-02-2014

(05-02-2014، 8:28)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین ساکت شو:\
خوبم ارمینا^_^
تو خوبی؟
چ خبر؟^___^

نه بذار حرف بزنه!! سرگرم می شیم ^___^
منم خوبم
سلامتی تو چه خبر؟

(05-02-2014، 8:28)scarecrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشش اومد Smile
در ضمن بابا هم نگو آدم احساس مسئولیت می کنه

عمو بگم خوبه؟Wink

(05-02-2014، 8:28).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 8:25)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
گلوم درد میکنه>.<
برو 1 شیر کاکائو داغ با کیک بزن ب بدن

چشمWink
ارین بی جنبه نبودم و نیستم
محروم میشی
اصن ب من چه؟!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - *M* - 05-02-2014

bye

(05-02-2014، 8:29)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 8:28)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرین ساکت شو:\
خوبم ارمینا^_^
تو خوبی؟
چ خبر؟^___^

نه بذار حرف بزنه!! سرگرم می شیم ^___^
منم خوبم
سلامتی تو چه خبر؟

بی خبری:\
برفش خیلی نرمه
فوت کنی میره هوا:|
ا

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ✘v!☻lent girl✘ - 05-02-2014

ببخشیدا من قاط زدمAngry
چرا دارین لاس میزنین بسع دیگع

حالا خانوم موناع خانوم بیاع اخطار بدع

(05-02-2014، 8:33)scarecrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 8:30)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 8:28)scarecrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشش اومد Smile
در ضمن بابا هم نگو آدم احساس مسئولیت می کنه

عمو بگم خوبه؟Wink

آره Big Grin
من عمو نمیشم لااقل تو بگو دلم خوش شه
من خواهر دارم عمه میشگ Sad

باشه عمو

خانومه اسم سورمه ای؟

من میرم لاین:\
بای ارمینا
رها