انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ (/showthread.php?tid=281352)

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - ρσєѕɪ - 17-04-2020

(17-04-2020، 22:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2020، 21:55)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عشقم 48

سلام عزیزم29
خوبی عشقم؟29

خوبمممممممممممممممم
تو خوبی عزیزدلم

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - Ɗєя_Mσηɗ - 17-04-2020

(17-04-2020، 22:01)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2020، 22:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2020، 21:55)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عشقم 48

سلام عزیزم29
خوبی عشقم؟29

خوبمممممممممممممممم
تو خوبی عزیزدلم

خداروشکــــــــــــر Heart Heart
اره غزلم منم خوبم
فردا صب امتحان دارم عزا گرفتم چجوری از خواب بیدار شم Confused

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - thug life - 17-04-2020

@"sirvan.."
چ شده دادا

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - *Aɴѕel* - 17-04-2020

kooooooooooo kooooooooo

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - Sirvan10_a - 17-04-2020

(17-04-2020، 22:08)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."
چ شده دادا
با پسر داییم و دوتا دختر داییم رفته بودیم پارک دختر جلوتر میرفتن ما عقب یکم باهم فاصله داشتیم دو نفر مزاحمشون شدن درگیر شدیم بعدش دو تا پسر غول پیکرم از پشت اومدن ما نفهمیدیم یکیشون با چوب زد توی سر من اونکی خم یه چاقو به کامیار پسر داییم دید خداروشکر خزمش عمیق نبود خوب شد
خوب شد چند نفر اونجا بودن اومدن کمکمون وگرنه با چاقو مارو کشته بودن

(17-04-2020، 22:14)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2020، 22:08)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."
چ شده دادا
با پسر داییم و دوتا دختر داییم رفته بودیم پارک دختر جلوتر میرفتن ما عقب یکم باهم فاصله داشتیم دو نفر مزاحمشون شدن درگیر شدیم بعدش دو تا پسر غول پیکرم از پشت اومدن ما نفهمیدیم یکیشون با چوب زد توی سر من اونکی خم یه چاقو به کامیار پسر داییم دید خداروشکر خزمش عمیق نبود خوب شد

فیلم جنایی داری تعریف میکنی-__-

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - سهَ‌ند - 17-04-2020

ایییی

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - Sirvan10_a - 17-04-2020

(17-04-2020، 22:15)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2020، 22:14)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2020، 22:08)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."
چ شده دادا

خیر بامزه درگیره یه س
دو ساعت پیشمو تعریف میکنم الان اصلا حوصله کلکل ندارم ملیکا

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - BIG-DARK - 17-04-2020

@"sirvan.."
چ شده دادا

یا حسین یا ابلفضل یا علی یا حضرت فیل

(17-04-2020، 22:17)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2020، 22:15)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."
چ شده دادا

خیر بامزه درگیره یه س
دو ساعت پیشمو تعریف میکنم الان اصلا حوصله کلکل ندارم ملیکا

بهتریییی Sad Huh