انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 (/showthread.php?tid=294339)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - فرنودِ بن گیومرث - 22-02-2021

(22-02-2021، 14:36)♡•rainy girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 14:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقایون و خانما.
(البتّه در این بخش فقط خانما)

برای پارت دوّم باید خودم رو با یکی شیپ کنم. رابطه نداریم ها ، ولی آره.

چه کسی رو بردارم که ناراحت نشه یا چمیدونم سوءتفاهمی نشه؟
می خواهید این یک کرکتر از بین آدم های انجمن نباشه ؟
@صباnafas
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@ʟᴇɪᴛᴏ
@*Aɴѕιl*
@*Aɴѕel*
@نــــــــــⓐنسی
@فرنودِ بن گیومرث
@ctrl+w
@*VENUS*
@Волшебник
@Alien
@мσнα∂єѕєн
@ραтяιcια
@لــــــــــⓘلی
@☆coииoя☆
@☆мᴇʜяᴀʙ☆
@لــــــــــⓘلی
@♡•rainy girl•♡
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
@"♔̲̲K̲̲h̲̲a̲̲l̲̲s̲̲e̲̲♔̲̲"
@sclvrFox
@Ɗєя_Mσηɗ
@Medusa
@lady_tailor
@♜THE DARKNESS♜
جان ما من رو درس تک کن/=
من پایم تو رمانت باشم الان میخواستم پیام بدم/=

من تگ نمی کنم. پوبون یک بار تگ کرده از روش هی کپی می کنم یسنبتیسمنب

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 22-02-2021

این یک سرنخ ریز بود.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - Emmɑ - 22-02-2021

(22-02-2021، 14:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 14:36)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یبنتتبنمیتسبنی
اون یه دونه هم دستش خورده.
نوع دستش نخورده از قصد زده که اونم ملیکا بود

خب شاید نمی خواست من بدونم.
البتّه هنوزم معتقدم باز دستش خورده.
[/quote]
نه اتفاقا گفت نگی ژرت میدم خاستم ژر نخورم
اره صد درصد دستش خورده

@"♡•rainy girl•♡"
آرمیتا هستم(((;

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 22-02-2021

(22-02-2021، 14:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 14:36)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ngh:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غصه نخور:>
مهم نیست(:
من راضیم.

(22-02-2021، 14:39)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 14:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غصه نخور:>
مهم نیست(:
من راضیم.
افرین کلی ادم تو دنیا هست دوست داره((;

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 22-02-2021

(22-02-2021، 14:34)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقایون و خانما.
(البتّه در این بخش فقط خانما)

برای پارت دوّم باید خودم رو با یکی شیپ کنم. رابطه نداریم ها ، ولی آره.

چه کسی رو بردارم که ناراحت نشه یا چمیدونم سوءتفاهمی نشه؟
می خواهید این یک کرکتر از بین آدم های انجمن نباشه ؟
@صباnafas
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@ʟᴇɪᴛᴏ
@*Aɴѕιl*
@*Aɴѕel*
@نــــــــــⓐنسی
@فرنودِ بن گیومرث
@ctrl+w
@*VENUS*
@Волшебник
@Alien
@мσнα∂єѕєн
@ραтяιcια
@لــــــــــⓘلی
@☆coииoя☆
@☆мᴇʜяᴀʙ☆
@لــــــــــⓘلی
@♡•rainy girl•♡
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
@"♔̲̲K̲̲h̲̲a̲̲l̲̲s̲̲e̲̲♔̲̲"
@sclvrFox
@Ɗєя_Mσηɗ
@Medusa
@lady_tailor
@♜THE DARKNESS♜
چرا باس شیپ کنی

(22-02-2021، 14:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 14:36)♡•rainy girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان ما من رو درس تک کن/=
من پایم تو رمانت باشم الان میخواستم پیام بدم/=

من تگ نمی کنم. پوبون یک بار تگ کرده از روش هی کپی می کنم یسنبتیسمنب
فقط ناظم با ناظم شیپ کن خودتو

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - βάરãɲ - 22-02-2021

(22-02-2021، 14:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوع دستش نخورده از قصد زده که اونم ملیکا بود

خب شاید نمی خواست من بدونم.
البتّه هنوزم معتقدم باز دستش خورده.
نه اتفاقا گفت نگی ژرت میدم خاستم ژر نخورم
اره صد درصد دستش خورده

@"♡•rainy girl•♡"
آرمیتا هستم(((;
[/quote]
اسمت خیلی خوشگله مث خودت*_*♡

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - girl of chaos - 22-02-2021

@"دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƤᴏᴏƁᴏи "

تو اسمتو عوض کردی ؟

(22-02-2021، 14:42)♡•rainy girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 14:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمیتا هستم(((;
اسمت خیلی خوشگله مث خودت*_*♡
قوربان اولوم اما بِن آدیمی سویمورم

(22-02-2021، 14:42)girl of chaos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƤᴏᴏƁᴏи "

تو اسمتو عوض کردی ؟
بله همون گلوریا هستم._.