انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Medusa - 11-05-2026

(11-05-2026، 8:18)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 15:19)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مُردمممم  Telegh_34
خیلی درد دارم وای
ولی بازم می‌رم 

meee toooo

من روز اول سنگین شروع کردم تموم بدنم خون مرده شده Telegh_01
فک کنم باهم شروع کردیم

وااا؟ تو هم دقیقاً همین دیروز؟ :O
من اکثر حرکاتم اوکی بود به جز لانگز که اشکمو درآورد 
تخم مرغاتو خوردی؟ :دی 

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 11-05-2026

(11-05-2026، 7:06)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2026، 23:30)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
شبت خوش
خوب هستی؟
نه بابا من از این حوصله ها ندارم
فقط عنوان موضوع و نویسنده موضوع رو نگاه کردم و برام جالب بود
همین

و بشنوید از دختر ترسناکی که کراش شده بود

سلام کایکو
روزت بخیر
خوبی؟

روز تو هم بخیر
نفسی میاد و میره
میخوابیم و بیدار میشیم

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 11-05-2026

(11-05-2026، 7:01)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح همه فلشخوری ها بجز اونایی که ده سال پیش بهم اخطار دادن بخیر  7

از بینشون فقط آقا صابر هست

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 11-05-2026

(11-05-2026، 9:36)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2026، 7:01)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح همه فلشخوری ها بجز اونایی که ده سال پیش بهم اخطار دادن بخیر  7

از بینشون فقط آقا صابر هست

اینجا مدیر داشتیم میخاست بره مسافرت شب قبلش بهم اخطار میداد 
میگفت اگه ریگی به کفشت نباشه برگشتم پاکش میکنم  11

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - سهَ‌ند - 11-05-2026

یادش بخیر یه زمانی ملت نگران این بودن که نکنه هوش مصنوعی بیاد شغلشون رو تصاحب کنه

خداروشکر تا قبل از این اتفاق تعدیل نیرو شدن و هوش مصنوعی باز هم شکست خورد

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - *Aɴѕel* - 11-05-2026

سایتی برای جایگزین کردن پینترست نداریم؟

(11-05-2026، 10:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وصل 
چنتا روم والپیپر و پینترست هست

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - *Aɴѕel* - 11-05-2026

(11-05-2026، 10:56)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2026، 10:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وصل 

این حجم از بدبختی تا کی

(11-05-2026، 10:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر یه زمانی ملت نگران این بودن که نکنه هوش مصنوعی بیاد شغلشون رو تصاحب کنه

خداروشکر تا قبل از این اتفاق تعدیل نیرو شدن و هوش مصنوعی باز هم شکست خورد

هنوز زود جای ایرانیا رو بگیره 
چوپونی و حمالی رو هنوز نمیتونن با هوش مصنوعی جایگزین کنن

(11-05-2026، 10:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2026، 10:56)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وصل 

این حجم از بدبختی تا کی

خیلی اوضاع بدیه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - شـــقآیــق - 11-05-2026

و شغل خیاطی