انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - خانومي - 11-09-2013

اوفففففففففففف شدم مثل ي جنازهDodgy

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mason - 11-09-2013

(11-09-2013، 16:37)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:34)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بگو مردم از فضولی
شیوا تو بگو

ها اسمش فاطی شیطونس

DodgyDodgy
مسخره...خودم ب موقش میگفتم...
خواستم یکم اذیتش کنمSleepy
من بلاخره از منبع های خودم می فهمیدم قبل اینکه تو بگی Angel

(11-09-2013، 16:38)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:33)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:31)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:28)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:23)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گنده تر از دهنت حرف میزنیDodgy

kaffe2
kaffe2
kaffe2

اسپم میدی؟
فعلا با این 30%حال کن تا بعدDodgy

پسره دیوانه..Dodgy
الان 40 تا دیگه میده

بر دارش اخطارو..
درضم..این تاپیک مخصوص اسپمه...الکی اخطار نده
1.لطفا حد و حدودِ خودتو بدون
2.در زمینه ای که چیزی نمیدونی تز نده
کی گفته اینجا برای اسپمه؟
اسپم تو هر تاپیکی از این انجمن = اخطار و در مواردِ شدید تر محرومیت

(11-09-2013، 16:34)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:28)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خخخخ
اره می بینم :}
خوبی تو ؟
مرسی من خوب نیستم تو چه خبر میای با هم بریم خود کشی کنیم؟
بی خبری :}

خودکشی ؟ o_O
قبل اینکه من بخوام خودمو بکشم ماکان منو می کشه که قبول کردم با هم بریم خودکشی ://

ماکان؟
من با تو چیکار دارم؟
حالت خوبه؟
چی زدی؟
خوب چیزی که نوشتم رو مطالعه کن Sleepy

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - *ROSE* - 11-09-2013

ایا فرید است
مسئله این است!

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - MOHSENEBRAHIMI - 11-09-2013

(11-09-2013، 16:36)niloofarf80 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:31)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
نیلو خوبی
سلوووووووووووووم.چه طوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی با دختره بهم زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیروز توی پارک Tongue

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - mfire44 - 11-09-2013

نگفتی فاطی؟

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - *ROSE* - 11-09-2013

(11-09-2013، 16:39)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه های اینجا جدیدن جنبشون ا بین رفته....
بای همگی

بابا کهنسال
بابا ریش سفید انجمن
DodgyDodgyDodgyDodgy
DodgyDodgyDodgy
DodgyDodgy
Dodgy

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - خانومي - 11-09-2013

(11-09-2013، 16:42)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتی فاطی؟
گفتم كه...داداش واقعيمTongue

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mïņ̃†êR - 11-09-2013

ها آقا صابر یه ارسال بدید اینجا تبرک بشه Big GrinBig Grin

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - M.K.N - 11-09-2013

(11-09-2013، 16:34)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 16:28)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خخخخ
اره می بینم :}
خوبی تو ؟
مرسی من خوب نیستم تو چه خبر میای با هم بریم خود کشی کنیم؟
بی خبری :}

خودکشی ؟ o_O
قبل اینکه من بخوام خودمو بکشم ماکان منو می کشه که قبول کردم با هم بریم خودکشی ://

ماکان؟
من با تو چیکار دارم؟
حالت خوبه؟
چی زدی؟

[/quote]
خوب چیزی که نوشتم رو مطالعه کن Sleepy
[/quote]
HuhHuhHuh
خودتو برای مرگ آماده کن
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 182

(11-09-2013، 16:42)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتی فاطی؟

هر کی هست تو نیستی