RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - L²evi - 29-12-2015
(29-12-2015، 18:32)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نِدا ؟
جیــــغ سلام انی(:
جونم؟
راسی برم به ایمان بگم
عنوان مدریتتو این شکلی کنه؟ "مدیـر تالـار فیلمـ و سینما"
که مث منو ساری و پارمی شی یکی شیم^.^
RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - Dead Silence - 29-12-2015
من به شخصه فردا مدرســــــــــه نمیرم D:
میشینم تو خونه درس میخونم تا برم اونجا وقتم تا ساعت دو تلــــف شه
RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - Tɪɢʜᴛ - 29-12-2015
(29-12-2015، 18:32)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:28)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:25)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مردم چ خسیس شدن سپاس نمیدید نه؟
دیه نمیسپاسمتون-____-*
(29-12-2015، 18:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:20)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جیــــــغ پارمی(: خوبی؟ چ خبر؟
یه خبر خوببب
یه ویدیو از تل دریافت کردم درمورده بازیه
مث کال افه
به صورت واقعی فیلم مبارزه رو ساختن انقد باحاله
یه روز سرعتم خوب بود برات اپ میکنم(:
کال اف ؟
شت .. از این بازی دیگه بدم میاد رفتم سراغ نیمه جان
(29-12-2015، 18:19)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فردا دبستانا تعطییییییییله 
اموزش پرورش فک میکنه ما دبیرستانیا و شما راهنماییا ریه نداریم (:
عه پ بیخیال._.*
حالا چی هس ؟
درمورد جنگه مث کال افه ولی خیلی باحاله برات اپ میکنم میفرستم وقت کردم^.^
گشنم شده:\
(29-12-2015، 18:35)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:33)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:22)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:13)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عه منو میشناسـی(= چ خوب
خوبی؟
اسمـت ارشه^.^؟
تا حدودی.________.
مرسی
شما خوبی؟=)
اوهوم:>
به علت فصل امتحانات خوب نمیباشم =)خخخ
خب اقا ارش خوشوقتم شناختمت=)
(29-12-2015، 18:19)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ساری=) ناحت نباش دختر=)
(29-12-2015، 18:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:20)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:15)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ندا .
یه خبر خوببب
مث کال افه
کال اف ؟
سحر عوضی سه روز راحت استراحت میکنه -_-
من فردا بیام باید بشینم 6 درس دینی بخونم .gif)
عبی نداره عوضش فردا ک تعطیل شد 3 روز استراحت میکنی البته باید درس بخونی برا ترم :/ 
همون دیگ -_-
شنبه دینی دارم 
(29-12-2015، 18:36)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من به شخصه فردا مدرســــــــــه نمیرم D:
میشینم تو خونه درس میخونم تا برم اونجا وقتم تا ساعت دو تلــــف شه 
ما بخاطر چیدن صندلیا 11 تعطیل میشیم ._.
RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - # αпGεʟ - 29-12-2015
(29-12-2015، 18:37)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:32)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:28)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:25)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیه نمیسپاسمتون-____-*
کال اف ؟
عه پ بیخیال._.*
حالا چی هس ؟
(29-12-2015، 18:35)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:33)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:22)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا حدودی.________.
مرسی
شما خوبی؟=)
اوهوم:>
ساری=) ناحت نباش دختر=)
یه خبر خوببب
مث کال افه
کال اف ؟
عبی نداره عوضش فردا ک تعطیل شد 3 روز استراحت میکنی البته باید درس بخونی برا ترم :/ 
همون دیگ -_-
شنبه دینی دارم 
دینی که چیزی نی :|
چن تا حرف امامو نمازو روزه و ...
باز خوبه شما دینی دارید:| ما شنبه فیزیک داریم فرداش زبان فارسی فردای اون آمار چارشنبه شیمی:|
برید خداتونو شکـــــــــــر کـنید !
دینیِ ما هفته ی دومه:|
RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - Tɪɢʜᴛ - 29-12-2015
(29-12-2015، 18:38)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:37)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیه نمیسپاسمتون-____-*
عه پ بیخیال._.*
حالا چی هس ؟
ساری=) ناحت نباش دختر=)
کال اف ؟
همون دیگ -_-
شنبه دینی دارم 
دینی که چیزی نی :|
چن تا حرف امامو نمازو روزه و ...
این معلم شاهده ی سوالایی در میاره |:
همه انحرافی -_-
نماز روزه نجس و.. برا هشتمه
RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - L²evi - 29-12-2015
حال بگـوییـد ایـن بُشکہ پر نشدنی را چگونـه پر کنمـ؟._.*
RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - || Mιѕѕ α.η.т || - 29-12-2015
(29-12-2015، 18:35)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:32)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نِدا ؟
جیــــغ سلام انی(:
جونم؟
راسی برم به ایمان بگم
عنوان مدریتتو این شکلی کنه؟ "مدیـر تالـار فیلمـ و سینما"
که مث منو ساری و پارمی شی یکی شیم^.^
نه نیازی نیست ..
ندا تِلگرامَم رو داشتَن ه.ک میکردن خنثی کردمـ ..
الان گُوشیم هَنگـه .. ده بار رفرش کردم تا بتونم بیامـ اینجـا ..
دیدَم پیامـ دادی ولی چُون تلگراممـ قاطیه ندیدمـ ..
بیا پ.خ
RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - # αпGεʟ - 29-12-2015
(29-12-2015، 18:40)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این معلم شاهده ی سوالایی در میاره |:
همه انحرافی -_-
مثلا چی ؟ :V
ما بخاطر چیدن صندلیا 11 تعطیل میشیم ._.
ساعت هفت میری تا یازده فقط؟ساعت هشت بیدار شو صبحانه بخور بعدش شروع کن درس بخون باور کن خیلی بهتر از اینه که بری وقتتو تلف کنی تو مدرسه.
|