انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8 (/showthread.php?tid=293066)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8 - ᗩᐯᗩ⁷ - 27-01-2021

(27-01-2021، 14:09)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوهان چرا خط خطی شد

۰-۰ 1738

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 27-01-2021

(27-01-2021، 14:09)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوهان چرا خط خطی شد
نههههههههه خدا 17

Bb9 تو میدونی چندمین نفری اینو میپرسه؟؟

(27-01-2021، 14:10)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 13:59)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش ۰-۰ درغگوی خسیس خو نمیخای بدی بوگو نمیدم گناه نکن ۰-۰ :/  Big Grin
:/ دروغم چیه؟ :/

یه جوری به این عضو جدید جوجه مبگی انگار خودت پنج ساله اینجایی :/

دروغگوووووووووووو ۰-۰
اصن چرا به نظر یه بچه یه سالو نیمه اهمیت میدی؟؟ بذا هر جور عقشم میکشه فک کنم ۰-۰ Big Grin Tongue
نچ من هنو یه ماهم نیس اومدم ۰-۰ :/ ولی خو چیکا کنم برا این چیزا زیادی ذوق میکنم دیگه ۰-۰
حالا هی بروم بیار ۰-۰ ://///

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8 - Волшебник - 27-01-2021

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×××

کیا باب اسفنجی رو دوس دارن؟ <:

(27-01-2021، 14:13)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×××

منننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن *^* 31 Big Grin
البته تا چن وقت پیش همه قسمتاش تکراریه دیگه اونقدم خوشم نمیاد ولی اگه کسی ببینه منم میبینم ۰-۰ الان چسبیدم به انیمه و سریال کره ای ۰-۰

(27-01-2021، 14:13)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

×××

.....
من دیگه نگا نمیکنم.... *وی محو میشود*
اون عکسا چیبود من دیدم؟؟ من شب خوابم نمیبره &^& هخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ &^& ://////////////////////////////
رویاهای کودکانم پوکیییییید crying crying crying crying

×××

چرا چیز میز ترسناک نمیزاری :/؟

من شب باید کنار مامان سهون بخوابما خوابم نمیبره &^& 15 ۰-۰

(27-01-2021، 14:15)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

×××

منننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن *^* 31 Big Grin
البته تا چن وقت پیش همه قسمتاش تکراریه دیگه اونقدم خوشم نمیاد ولی اگه کسی ببینه منم میبینم ۰-۰ الان چسبیدم به انیمه و سریال کره ای ۰-۰

×××

.....
من دیگه نگا نمیکنم.... *وی محو میشود*
اون عکسا چیبود من دیدم؟؟ من شب خوابم نمیبره &^& هخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ &^& ://////////////////////////////
رویاهای کودکانم پوکیییییید crying crying crying crying
هه چه ترسو :/
آبروی هر چی یه سالو نیم بود رو بردی :/
وحید جان الکی میگه از این به بعد عکس پروفایلتو ترسناک کن عکساتم لینک نکن واضح بزار حال کنیم :")

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8 - Berserk - 27-01-2021

(26-01-2021، 23:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2021، 22:48)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرما تو مازراتی با آیفون و ساعت طلا خوبه نه ۵ ساعت تو پارک در دمای صفر درجه با کلا دوتا لباس )))))= 

این سهون بیچاره چرا چیز شده؟ چی میگن بش یادم رف... 
آهان محروم|: 

مازراتی؟:/lol
خاب عزیزم کرم داری بری پارک
بیا زیر چادرم گرم شی~.~

هیچی ب خاطر یع ادم بیشعوری ک گزارشش کردع بن شدع -_-

راستشو بخوای آره مجبور بودم  Telegh_01

مگه چیکار کرده =|
موقت؟

(27-01-2021، 14:20)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شب باید کنار مامان سهون بخوابما خوابم نمیبره &^& 15 ۰-۰
پیام جدبد سهون:
آوا جان دخترم عشقم بیا بغلم...
برات لواشک میخرم رفتم بیرون .-.
دختر خوبی باش تا من بیا *-*
فدات شم بوس بای