انجمن های تخصصی  فلش خور
☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ (/showthread.php?tid=38242)

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - Jack Daniel'ѕ - 21-11-2013

خب من حاضرم

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - ♥h@di$♥ - 21-11-2013

چترمو میدم بهش....خودمم زیربارون قدم زنان میرم....Big Grin

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - hamid ♥ - 21-11-2013

خیس میشی بیا چترمو بگیر

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - خانومي - 21-11-2013

چترم و ميدم بهش...........باهم قدم ميزنيم

(21-11-2013، 11:39)ANL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من حاضرم

چه عجب.........Dodgyمن دخترم يه ساعت باموهام ورميرم توديگه چرا؟!Dodgy

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - Jack Daniel'ѕ - 21-11-2013

(21-11-2013، 12:11)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 11:39)ANL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من حاضرم

مگه چقدر زمان برد . پنج دقيقه طول كشيد ديگه . فشن كردن مو زمان ميبره

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - خانومي - 21-11-2013

(21-11-2013، 12:21)ANL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 12:11)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من حاضرم

خخخخخخخخ
خيل خب خوشتيپ كردي ديگه.......
من وسط توحميدوايميسم.....فكربدنكنين داداشامن......دساشون ميگيرم...
باهم 3تايي گدم ميژنيمTongue

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - shilen2098 - 21-11-2013

بغلش میکنم تا گرم بشه

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - | NEON DEMON | - 21-11-2013

(21-11-2013، 12:23)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 12:21)ANL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من حاضرم

خخخخخخخخ
خيل خب خوشتيپ كردي ديگه.......
من وسط توحميدوايميسم.....فكربدنكنين داداشامن......دساشون ميگيرم...
باهم 3تايي گدم ميژنيمTongue

کتم و میدم آجیم سرما نخوره

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - ♥h@di$♥ - 21-11-2013

من که کت نمیپوشم....پالتومم که اندازت نیست....
ولی بیا این چترم....خرابش نکنیا....میام ازت میگیرمش بعدبارونBig GrinTongue

RE: ☂ اگه نفر قبلیت زیره بارون تنها و بدون چتر وایساده بود... ☂ - ~Mahnaz~ - 21-11-2013

کت و چترمو میدم بهش خودیم زیر بارون بدو بدو می کنم.