انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 02-03-2026

(02-03-2026، 22:41)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رشت شبی که اعلام شد طرف از دنیا رفته، یه خانمه ۳۷ ساله تو خیابون داشته خوشحالی می‌کرده، تمام سر و گردنش با تیر زدن!
الا آی سی یو عه!

ای وای ای وای :||||

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - saba 3 - 02-03-2026

(02-03-2026، 22:41)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 22:38)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چایی نبات با میتسکی؟

چایی نبات فقط با داریوش

و تریاک! :telegh_0۱:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - wushu - 02-03-2026

(02-03-2026، 22:41)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 22:38)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چایی نبات با میتسکی؟

چایی نبات فقط با داریوش
چقدر پیچیده شد ملیکا 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 02-03-2026

(02-03-2026، 22:39)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 21:53)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههههه
چیو میگی؟
همونی که دیشب اوکی کردیم

اهاا نمیدونستم رو دیتاسنتر اپاراته
همههه چی قطع شده الان

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 02-03-2026

(02-03-2026، 22:42)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 22:39)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی مسیرش جمهوری _دوازه فروردین هست؟(((:

حاجی من جایی ک کار میکردم چسبیده به بیت بود(((((:

اوه اوه اوه!
انشالله که سالم باشن!

امیدوارم
از اون مهمتر چیزایی که خریده بودم و ازمایشایی ک تو یخچاله -_-

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Wanton - 02-03-2026

(02-03-2026، 22:26)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقیح هستی ولی حیف که دوستت دارم.

من اومدم سمت گیلان .. هیچ خبری نیست خیلی عجیبه که گیلان هیچ جارو نزدن
نمیدونم شایدم من نشنیدم ..

سمت شما چخبر؟

خوب کاری کردی.
این سمت پالایشگاه و پتروشیمی و چند تا نقطه‌ی دیگه رو زدن.
امروز صبح هم سر کوچه ما رو زدن ((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - ραтяιcια - 02-03-2026

تا اومدن عزاداری کنن به جوری بارون اومد تو عمرم اینجا ندیده بودم
جان فدایان موش آب کشیده شدن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 02-03-2026

(02-03-2026، 22:18)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 22:16)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۰۰ تا ان وی پی دانلود کردم هیچ کدوم وصل نمیشن
تعداد کانفیگهایی که زدم هم از دستم در رفته
وصل نمیشن

منم امروز کلا بین اون همه کانفینگ و ان پی وی ۲ ۳ تا دونه برام وصل شدن
اینکه صبا داد محشر بود
حالا منتظرم تا بعد ۱۲ شب ببینم وضع چطوری میشه

ان پی وی خیلی شارژ می خوره و گوشیم هنگ می کنه
هی مجبورم پاکش کنم دوباره نصب کنم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 02-03-2026

شهرکرد تاحالا صدای موشک هم نیومده
هیچ
خلوت خلوت