انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - .. ReZa .. - 14-10-2013

نقل قول: من امروز سر صف داشتم دعای صبگاهی رو میخوندم وقتی بچه ها داشتن شعار میدادن مدیر و ناظممون هم یه طرف دیگه بودن من اون وسط همراه با شعار قر میدادم و زبون درازی میکردم <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 184
چه شعاری؟!!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 14-10-2013

نقل قول: خودمونیما....زمان اون من دستام خودجوش پایین میاد ، دهنمم قفل مشه.....<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 184
انسانی ها که هیچکدوم نمیگن ولی از بچه های شما یه سری میگن + بچه های اول . هرچند که با دعا کردن کسی عمرش بلند نمیشه ولی یه سری چیز ها رو نگیم بهتره.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 14-10-2013

(14-10-2013، 15:31)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 15:30)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آمین

(:
Angel

مرض داری نه؟Dodgy
با20درصداخطارچطوری؟Angel

(14-10-2013، 15:31)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 15:30)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آمین

(:
Angel

مرض داری نه؟Dodgy
با20درصداخطارچطوری؟Angel
استفاده ی نا ب جا از ابزار مدیریت و تهدید کردن ..
به صابر بگم ؟
بگم؟ Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 14-10-2013

(14-10-2013، 15:31)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 15:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 15:23)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پست اولشو همه نیگا کنن ):

خواهشا برای داداشم دعا کنید . . . . .

تازه عاشق شده بود . . . .

منم اون دختررو راضی کردم . . .

همین دیشب هم راضیش کردم . . . .

لــــآمصـــــب . . . . X:
بهترین داداشت؟
ها؟! چی!؟ داداشت کماست ایسان؟

اوهوم . . . . .

بهترین داداشم بود . . . . |:

برادر مجازیم . . .

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 14-10-2013

نقل قول: چه شعاری؟!!

حتما داشتن می گفتن:
آمریکا آمریکا دقت کن دقت کنBig Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - .. ReZa .. - 14-10-2013

(14-10-2013، 15:29)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی بگه آمین من میدونم و اون!Dodgy

آمین
آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین
آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین
آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین
آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین
آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین
آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین
آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین
آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین
آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین
آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

آمین

(:
Angel
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 184

یا ابلفضل.......

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - *Nafas* - 14-10-2013

بروبچچچچچچچچچچچچ!
پاشد بیاید برقصیم!
ماعروسی داریم!
امروز زنگ نماز انقد زدیمو رقصیدیممممممممممممممممم!
عژب فازی داد!AngelAngelAngel

نقل قول: اوهوم . . . . .

بهترین داداشم بود . . . . |:

برادر مجازیم . . .
اهان. همچین گفتی با خودم گفتم مگه ایسان داداش تنی داشت!؟

به امید خدا که خوب بشه ولی مطمینی؟

(14-10-2013، 15:34)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چه شعاری؟!!

حتما داشتن می گفتن:
آمریکا آمریکا دقت کن دقت کنBig Grin
نه ..... میگن.....
مرگ بر آمریکا.....
مرگ بر اسراییل.....
مرگ بر فلسطین.....
Big GrinBig Grin

نقل قول: نه ..... میگن.....
مرگ بر آمریکا.....
مرگ بر اسراییل.....

مرگ بر فلسطین.....
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 184<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 184
نه دیگه امریکا کشور دوست و برادرهBig Grin