انجمن های تخصصی  فلش خور
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] (/showthread.php?tid=176965)

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - Mïņ̃†êR - 24-09-2014

نقل قول: شما دوتا اصلا با هم هماهنگ نیستین :|

زدین همرو اسکی >_<

اه -_-

قصد 0 کردن موضوعامو دارین ؟ O_O

پوففف :|

مهم نیس ..

ولی تالار تکست انگلیسیو میزنم مهم کن D:

اوکی ؟!
مگه قراره هماهنگ باشیم؟Smile
من کاری به موضوعات درست ندارم کلا اسپمای تالار دخترونه با اواست پسرونه بانداتکس گرافیم بامن 

موضوع مهمی نیست که مهمش کنم برای این میگمم که تو دخترونه نزاری

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - pesare bad - 24-09-2014

(24-09-2014، 15:09)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 15:06)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاب نبودیم._.
نمیدونم ولش کرد دیه

بودیــن |:

چ بــاحـالیـد شمـا -_-

تازه اون موقع ک ایدین با روژی بود ب من گفت مهنازو بده روژیو بگیر تازه من ک مشهدم با مهناز باشم تو ک تهرانی با روژی ((: من قبول نکردم |: الان حالا اون با مهنازه ولی من با روژی نیسم |: ای کاش قبول میکردم._.

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - Ƒαкє ѕмιƖє - 24-09-2014

تالار پسرونه داریم ؟ ..

برای عکس همین آواتار اینا ..

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - ըoφsիīkα - 24-09-2014

(24-09-2014، 15:13)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 15:09)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 15:06)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاب نبودیم._.
نمیدونم ولش کرد دیه

بودیــن |:

چ بــاحـالیـد شمـا -_-

تازه اون موقع ک ایدین با روژی بود ب من گفت مهنازو بده روژیو بگیر تازه من ک مشهدم با مهناز باشم تو ک تهرانی با روژی ((: من قبول نکردم |: الان حالا اون با مهنازه ولی من با روژی نیسم |: ای کاش قبول میکردم._.

|: خفــه شــو

بســه !

شـاید نخوان بقیـه بدونــن ...

-_- راجــع بــه کیـفــ و کفـش مدرسـتون حرفــ نمیزنـی

(24-09-2014، 15:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تالار پسرونه داریم ؟ ..

بلی

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - pesare bad - 24-09-2014

(24-09-2014، 15:15)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 15:13)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاب نبودیم._.
نمیدونم ولش کرد دیه

بودیــن |:

چ بــاحـالیـد شمـا -_-

|: خفــه شــو

بســه !

-_- راجــع بــه کیـفــ و کفـش مدرسـتون حرفــ نمیزنـی
من نگفتم ک |:
بی اصاب -_-

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - Brooklyn Baby - 24-09-2014

(24-09-2014، 15:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شما دوتا اصلا با هم هماهنگ نیستین :|

زدین همرو اسکی >_<

اه -_-

قصد 0 کردن موضوعامو دارین ؟ O_O

پوففف :|

مهم نیس ..

ولی تالار تکست انگلیسیو میزنم مهم کن D:

اوکی ؟!
مگه قراره هماهنگ باشیم؟Smile
من کاری به موضوعات درست ندارم کلا اسپمای تالار دخترونه با اواست پسرونه بانداتکس گرافیم بامن 

موضوع مهمی نیست که مهمش کنم برای این میگمم که تو دخترونه نزاری

آره چون همه مدیرا باید حرفاشون یکی باشه (;

اگر نباشه کار بنگ میزنه ..

پس نسخه نسخه میزنم ..

ب آوام میگم ک در جریان باشه دُختر ..

بعد !

ی چیزی .. !

بیا پ.خ مُ ج بده ..

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - Ƒαкє ѕмιƖє - 24-09-2014

(24-09-2014، 15:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 15:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تالار پسرونه داریم ؟ ..

بلی

لینکشو میدی بی زحمت ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=171910

RE: گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] شروع مدارس ! - Aiden Pearce - 24-09-2014

درود بر همگی