انجمن های تخصصی  فلش خور
[₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪] (/showthread.php?tid=264390)

RE: [₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪] - sogol.bf - 06-04-2017

(06-04-2017، 13:11)☠Red☠Skull☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2017، 13:08)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی مرسی بدک نیستم زندم تو خوبی؟؟ببخشید ولی یکم  معرفی کن ببینم کی هستی؟؟من میشناسمت؟؟

(06-04-2017، 13:07)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!!!

سلام ابجی خوبی خوشی سلامتی دلم واست یه تیکه شده بخدا ابجی دروغ نمیگم اگه دروغ بگم الهی دهنم سرویس...خوبی چ خبرا؟؟

سوگل من نویدم Exclamation

سلام نوید خوبی؟؟؟

RE: [₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪] - ☠Red☠Skull☠ - 06-04-2017

دخی خاص اصل میدی؟؟؟

(06-04-2017، 13:11)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2017، 13:08)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی مرسی بدک نیستم زندم تو خوبی؟؟ببخشید ولی یکم  معرفی کن ببینم کی هستی؟؟من میشناسمت؟؟

(06-04-2017، 13:07)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!!!

سلام ابجی خوبی خوشی سلامتی دلم واست یه تیکه شده بخدا ابجی دروغ نمیگم اگه دروغ بگم الهی دهنم سرویس...خوبی چ خبرا؟؟
بیشعورمیدونی چقدرنگرانت شدم؟؟خوبم مرسی
توچطوری؟؟
من فعلا زندم زندم..قرار بود روزاول عید نوروز عروسیش بشه...حیییییییف..رمزی گفتم تو که میفهمی؟؟

(06-04-2017، 13:14)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2017، 13:11)☠Red☠Skull☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!!!

سوگل من نویدم Exclamation

سلام نوید خوبی؟؟؟

الان شناختی دیگه اره؟؟؟
چرا ارسالاتو زیاد نمیکنی ک بتونی پیام بدی؟؟

اوووووووووووووووووووه خدای من دارم دیووووووووووونه میشمااااااااااا

RE: [₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪] - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 06-04-2017

(06-04-2017، 13:17)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2017، 13:11)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!!!

توچطوری؟؟
من فعلا زندم زندم..قرار بود روزاول عید نوروز عروسیش بشه...حیییییییف..رمزی گفتم تو که میفهمی؟؟
آره فهمیدم.داری خودتوبه کشتن میدی خواهری

چرا دیوونه میشی؟
چی شده مگه؟؟؟

RE: [₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪] - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 06-04-2017

(06-04-2017، 13:15)☠Red☠Skull☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخی خاص اصل میدی؟؟؟
هه!!!چیزای جدیدمیشنوم
نه اینکه تونمیدونی من کیم Dodgy

(06-04-2017، 13:20)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2017، 13:17)sogol.bf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!!!

توچطوری؟؟
آره فهمیدم.داری خودتوبه کشتن میدی خواهری

دلم میخواد ولی حیف که نمیتونم..خاله اینقدررررر مراقبمه که حتی اگه برم دسشویی دخترشو میفرسته دنبالم

RE: [₪ گــفت و گــوی آزاد 301 ₪] - Albert wesker - 06-04-2017

(03-04-2017، 11:44)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-04-2017، 11:14)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ایمان جان خوبی داداچ؟چه خبر؟ :cool:

ممنون. سلامتی.
خبری ازت نیست. چیکارا میکنی؟

درس میخونم برا کنکور.
البته سال دوممه
سال اول از رتبه ای که آوردم راضی نبودم
تو چه خبر؟