انجمن های تخصصی  فلش خور
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: (/showthread.php?tid=65596)

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Apathetic - 30-10-2013

(30-10-2013، 18:15)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2013، 18:13)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت چیه ندا ..
هیچی :/
خوبی ؟ (:

خخ .. نـع /:

اصـن خوب نیســم!Undecided

پی ام سی داری ؟

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Mason - 30-10-2013

من یه ستاره پلاتینی میخوام نکبت >_<

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - *Nafas* - 30-10-2013

له شدم!
اه اه!
پدرم در اومد امروز!!!
انقد رد تایید کردم!

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - ก₥เг กℓϊ - 30-10-2013

انقدر اعصابم خورد میشه وقتی سلام میکنی نگاتم نمی کنن چه برسه به جوابشUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - ★BlAcK EvIl★ - 30-10-2013

(30-10-2013، 18:15)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفت ؟!

کی رفت ؟؟
چی رفت؟؟
کجا رفت؟؟

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Apathetic - 30-10-2013

(30-10-2013، 18:15)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده شآدی؟؟ :|

قربونت جیگـرم |:

چیزی نشـده فقـد تکـرآر سریـال مورد علآقمـو از دسـت دادم ):

شـایـد بتونیـن کمک کنیـن !Blush

پی ام سی داریع ؟

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Albert wesker - 30-10-2013

سلام....

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Mason - 30-10-2013

(30-10-2013، 18:15)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2013، 18:15)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2013، 18:13)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت چیه ندا ..
هیچی :/
خوبی ؟ (:

خخ .. نـع /:

اصـن خوب نیســم!Undecided

پی ام سی داری ؟

اره دارم :/
چطو ×_×

(30-10-2013، 18:16)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر اعصابم خورد میشه وقتی سلام میکنی نگاتم نمی کنن چه برسه به جوابشUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided

سلام :|

من یه ستاره پلاتینی میخوام نکبت >_<

Big Grin

مـن 3 تاشـو دارم مـیخوآی رزی ؟ ):

مـن طرح قدیمـو میخوآم ! ..

ب جـای پلاتینی 5 ستاره 6 ستاره و ... بشیمBig Grin

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - ก₥เг กℓϊ - 30-10-2013

شادی چقدر طرفدار داریBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin