انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ (/showthread.php?tid=292419)

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - THEDARKNESS - 03-01-2021

(02-01-2021، 23:14)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی تفففف تففف
حیف نیس کیم یوجونگ و لی جون کی رو آوردن تو ایلجیما؟
انقد چرت تموم ششد؟

انگار بلاخره به حرف من رسیدی که کیم یو جونگم بازی میکنه. بچه جون من هم سن تو بودم اونو از شبکه ۳ پخش کردنTelegh_01Telegh_01

(02-01-2021، 23:10)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-01-2021، 21:55)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول کن داداش. دخترای انجمن حساسن الان میان چوب تو استینت میکنن ها

ن ما حساس نیستیم! فقط داریم از حقوقمون دفاع میکنیم!شما هم حواستون باش دیگ ممنان

حقوق زنان به شرط پا برجایی حقوق مردان. کسایی که تو این جامعه الان تحت حمله و فشار هستن ما پسراییم. دلیلشم بماند بعد که قانع نشدی.

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - Prometheus - 03-01-2021

حلال اولسون
کی نگارش دهمو بلده D:
من تازه فهمیدم پنج نمرش سواله 6

(03-01-2021، 8:05)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حلال اولسون
کی نگارش دهمو بلده D:

سوالاش چرته. یه بار بخونی کتابو از حفظ میشی. معلم ما ۷ نمره سوال داده بود. ۵ نمره از متن درسا ۲ نمیره یه ظرب المثل رو به زبان امروزی بنویسیم. ۸ نمره انشا اصلی

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 03-01-2021

@"وحید.a"

داش حس میکنم وبلاگ داری

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - Prometheus - 03-01-2021

@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"
Do you think about hidden truths?

(03-01-2021، 8:28)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 8:05)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حلال اولسون
کی نگارش دهمو بلده D:

سوالاش چرته. یه بار بخونی کتابو از حفظ میشی. معلم ما ۷ نمره سوال داده بود. ۵ نمره از متن درسا ۲ نمیره یه ظرب المثل رو به زبان امروزی بنویسیم. ۸ نمره انشا اصلی

Dodgy تو دیجی فرم داده بود...دستم خورد یکی از سوالا رفت...دکمه برگشتم نداشت Blush یه نمره پرید الکی

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - _sehun_ - 03-01-2021

(03-01-2021، 8:02)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-01-2021، 23:14)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی تفففف تففف
حیف نیس کیم یوجونگ و لی جون کی رو آوردن تو ایلجیما؟
انقد چرت تموم ششد؟

انگار بلاخره به حرف من رسیدی که کیم یو جونگم بازی میکنه. بچه جون من هم سن تو بودم اونو از شبکه ۳ پخش کردنTelegh_01Telegh_01

(02-01-2021، 23:10)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ما حساس نیستیم! فقط داریم از حقوقمون دفاع میکنیم!شما هم حواستون باش دیگ ممنان

حقوق زنان به شرط پا برجایی حقوق مردان. کسایی که تو این جامعه الان تحت حمله و فشار هستن ما پسراییم. دلیلشم بماند بعد که قانع نشدی.

من ب حرف تو نرسیدم قبلش میدونستم کیم یو جونگ توشه
کیم یو جونگ نقش کودکی یونچاعه رو بازی میکرد و خودم میدونستم

(03-01-2021، 10:05)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 8:02)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه پر رو هم هستی خودت گفتی( کی گفته کیم یوجونگ داخلش بازی میکنه اصلا بازی نمیکنه)

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - _sehun_ - 03-01-2021

(03-01-2021، 10:07)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 10:05)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه پر رو هم هستی خودت گفتی( کی گفته کیم یوجونگ داخلش بازی میکنه اصلا بازی نمیکنه)

بازی میکنه(:
اونی ک تو دیدی و کیم یو جونگ توش نبوده رودخانه ماه یا همون بازگشت ایلجیما بوده یعنی ادامه فیلم نه خود ایلجیما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/ع_b7fad.png

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - Волшебник - 03-01-2021

(03-01-2021، 8:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"وحید.a"

داش حس میکنم وبلاگ داری

14k

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 03-01-2021

(03-01-2021، 10:16)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-01-2021، 8:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"وحید.a"

داش حس میکنم وبلاگ داری

14k

الان مطمئن شدم وبلاگ داری Telegh_01

سرویس دهندش هم بیان هست Telegh_01