انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ (/showthread.php?tid=293278)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - THEDARKNESS - 31-01-2021

(31-01-2021، 9:59)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:58)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد گاوکشه دیگه.
ادم باحالی بود بعد اکانتس محروم شد اینم دیوانه شد اومد همه مدیرا رو به فحش گرفت.

چکار کرد که بن شد
تو که قرار بن شی برا چی میپرسی بای

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - ᗩᐯᗩ⁷ - 31-01-2021

(31-01-2021، 9:57)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:51)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش ۰-۰
عژب ۰-۰
کوفت تو گلوت ۰-۰ پ بوگو مشکل از خودته ۰-۰
۰----۰

کوفت تو....چشت!!عایا هنگام خوردن مرا دیده ای فرزندم؟ ._.

زهر تو معدت ۰-۰ مگ کوفت تو چشمم میره پدر ژان؟ .__.
نه ندیدم ولی مطمئنا نمونه های خوردنت را از همنوعانت در مزارع مختلف دیدم بعله ۰-۰ Big Grin Tongue

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - βάરãɲ - 31-01-2021

(31-01-2021، 10:00)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی شیله پیله تو مرام ما نیس , همینجا بگو داستانشو

داستانش اینه با هرکی حال نکنیم میگیم ممده و بای بای. البته فعلا فقط من اینطوریم.

جونز عصبی جذابTelegh_27

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _ƇRAƵƳ_ - 31-01-2021

(31-01-2021، 9:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:58)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هزاروسیصد آفرین:///
میدونم:/
بده://
واقعا سختت نیس هر روز چن متر مرز های خود شیفتگی رو عقب جلو میکنی ؟

استعداد بالایی میخواد ...
چرا خیلی سختی میکشم ولی بخاطر شماها این سختی هارو به جون میخرم://

میدونم://

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Mohlek - 31-01-2021

(31-01-2021، 10:00)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی شیله پیله تو مرام ما نیس , همینجا بگو داستانشو

داستانش اینه با هرکی حال نکنیم میگیم ممده و بای بای. البته فعلا فقط من اینطوریم.
ناموصا فازتونو خریدارم ,
اصن میخوام برم تو افق محو شم ...

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - BIG-DARK - 31-01-2021

(31-01-2021، 9:49)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه قابلی نداشت dit

تا الان داشتم نگا میکردم/=

(31-01-2021، 9:49)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی واسه من بود؟
هن؟

منطورم اینه ک فقط از تو تشکر کردم /=
هیچی ولش Confused
اوک
بگو

(31-01-2021، 10:00)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:56)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر/=
خودت که دربه در دنبال تگ بودی dit
از آنجایی که علاقه ی خاصی به عدد 7 دارم کارت داشتم هفت دفعه تگت میکنم!!

باوووشع
اطلاعیه ففط ی بار میاد اگ‌تو ی نطر باشه Big Grin

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - THEDARKNESS - 31-01-2021

(31-01-2021، 10:00)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:58)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گزینه دو

عه خدایی/=

خو ۱ =من دخترم
۲ =خودتو معرفی کن لفطا
۳= خوش امدی ب جمع ما Big Grin

ممد گاو کشه معرفی نمیخواد دیگه

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Mohlek - 31-01-2021

(31-01-2021، 10:01)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 9:59)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا سختت نیس هر روز چن متر مرز های خود شیفتگی رو عقب جلو میکنی ؟

استعداد بالایی میخواد ...
چرا خیلی سختی میکشم ولی بخاطر شماها این سختی هارو به جون میخرم://

میدونم://
دمت گرم :///
کمک نمیخوای ؟؟
میترسم تنهایی هلاک شی :///
:////

(31-01-2021، 10:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموصا فازتونو خریدارم ,
اصن میخوام برم تو افق محو شم ...

فازشو ب قیمت بالا میفرشم
تو چن مد نظرته؟¿♡