انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 18-01-2026

بلا چاو بلا چاو

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - B I N A M - 18-01-2026

(18-01-2026، 14:20)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:18)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Member midozdidm bara gp telegram: )))
همون گپ امیر؟

اهاا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 18-01-2026

(18-01-2026، 14:19)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:16)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگام
قدرت گل ب این میگن
صب تاحالا داری باهاش حرف میزنی!

Man?: |

بلهه
Booooy
داری باهاش حرف میزنی
بعد میگی علی بوی کیه؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 18-01-2026

(18-01-2026، 14:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:16)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم
الان هر چیزی اتفاق بیفته ؛ رسما جوونی ما به فنا رفته بود ؛ به فنا رفته تر هم میشه
اینا بمونن یه درده
جنگ‌شه اینجارو بزنن یه درد دیگه
گول نزنیم خودمونو
یارو f35 های صد میلیون دلاریشو نمیاره اینجا که من و تورو نجات بده ...
تنها خوبی جنگ اینه که اینا میرن ؛ حالا آیا بعدش میشه اون چیزی که ماها میخوایم یا نه ؟
بحث اول اینه دوباره میان همچین هزینه گزافی رو بکنن؟ من شک دارم
حداقل پلن اولشون این نیست
الان بهترین سناریویی که میشه بش فکر کرد برای جنگ؛ اینه که جنگ شه ؛ حکومتو بزنن ؛ یکی یا یه سیستمی بیاد قدرتو در دست بگیره ایران تیکه تیکه نشه
بعد حالا ما سر نفتو شل کنیم و یکمی ارزون تر بدیم آمریکا و احتمالا چنتا پایگاه هم بزنن اینجا و همین
مث دوره شاه
این از بین سناریو های جنگ خوشبینانه ترین حالتشه. حالا برا جفتمون سواله که واقعا این اتفاق میفته و اینجوری رقم میخوره ؟ (((:

حالا اصن بگیم این اتفاقا نیفته و ج.ا بمونه
خب ((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Itsali - 18-01-2026

(18-01-2026، 14:21)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکس مثل من نیس :v

بگو Legends never die
:v

(18-01-2026، 14:21)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همایون شجریان رو دیدم ذوق کردم nky

جدا؟
ایول پس

(18-01-2026، 14:21)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:08)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فکر کنم یه چیزی تو مایه‌های علی بووووی بود از نظر تیپ شخصیتی

هیچکس مثل من نیس :v

چی میگن اینا؟ :دی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 18-01-2026

(18-01-2026، 14:17)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان رسما هیچ آهنگی ندارم.صفر پوچ

سلام،
آرشیواش کامل نیست ولی خب مرتبه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://melovaz.ir/
بنازم مودرن تاکینگ

(18-01-2026، 14:22)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:19)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Man?: |

بلهه
Booooy
داری باهاش حرف میزنی
بعد میگی علی بوی کیه؟

حرف نزدم که :دی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 18-01-2026

(18-01-2026، 14:20)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:16)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم
الان هر چیزی اتفاق بیفته ؛ رسما جوونی ما به فنا رفته بود ؛ به فنا رفته تر هم میشه
اینا بمونن یه درده
جنگ‌شه اینجارو بزنن یه درد دیگه
گول نزنیم خودمونو
یارو f35 های صد میلیون دلاریشو نمیاره اینجا که من و تورو نجات بده ...
تنها خوبی جنگ اینه که اینا میرن ؛ حالا آیا بعدش میشه اون چیزی که ماها میخوایم یا نه ؟

احتمالش هست بد بشه ولی بدتر نمیشه
اینا اگه موندن چون ریشه دووندن تو این خاک ولی اونی که میاد بدتر باشه مردم طاقت ندارن
تا وقتی ذهنا بستست همینه آرش
مردم ما همیشه دنبال منجی ان
دنبال یه اسم
یکی که فقط بیاد
چرا آخه
چرا عادت داری همیشه یکی اون بالا باشه که خلاف نظرش حرف زدی ؛ سرکوبت کنه ؟
معذرت میخوام که اینو میگم ولی خ.مالی تو مردم ما ریشه کرده. همش دنبال مدح و ستایش یکی ان

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

(18-01-2026، 14:22)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 14:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث اول اینه دوباره میان همچین هزینه گزافی رو بکنن؟ من شک دارم
حداقل پلن اولشون این نیست
الان بهترین سناریویی که میشه بش فکر کرد برای جنگ؛ اینه که جنگ شه ؛ حکومتو بزنن ؛ یکی یا یه سیستمی بیاد قدرتو در دست بگیره ایران تیکه تیکه نشه
بعد حالا ما سر نفتو شل کنیم و یکمی ارزون تر بدیم آمریکا و احتمالا چنتا پایگاه هم بزنن اینجا و همین
مث دوره شاه
این از بین سناریو های جنگ خوشبینانه ترین حالتشه. حالا برا جفتمون سواله که واقعا این اتفاق میفته و اینجوری رقم میخوره ؟ (((:

من حس میکنم پلنشون چیز دیگه ایه تا جنگ و اگه قراره جنگ شه الان نمیشه وقتی میشه ک اینا امادگی‌کمتری داشته باشن