انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【91】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【91】 (/showthread.php?tid=96669)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【91】 - ~HiSssh~ - 19-03-2014

(19-03-2014، 20:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام ب یکی ی چی بگم روم نمیشـه -_-

بچه ها راستی .. میخوام بگم من ب ایمان همین مُدیره هیچ احساسی ندارم ..

واقعا دارم میگم .. ایمان هم ی دوست معلمولیه برا من .. پس لُطفن چیزی که از من تو ذهنتون درباره ی ایمان هست پاک کُنید |: ..

{: ..

چي ميخواي بگي؟‌به كي ؟

RE: گــفـتگـوے آزاد 【91】 - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 19-03-2014

(19-03-2014، 20:06)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 20:01)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 20:00)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 19:56)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 19:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ماسبيل اکبر،شمامژه ي دلبر!

آقا ما عينک طبي، شما ري بن!

ولمون کن ترو خدا : -__ ؛

آقا ما تف شما آبشار
ما کاندوم شما بالن هلیومی Big Grin

آقا ماآب حوض،شما شيرموز!
آقا ماکفتر لب پنجره،شمامتين دو حنجره! Big Grin

آقا ما ساسی مانکن شما توپاک شکور
ما هدفون پنج تومنی گوشه خیابونی شما بیتس مانستر

از خودت بگو حالش بیشتره Smile

آقا ما موش، شما بوش!
آقا ماکفش نحرين،شما اميربحرين!

چيو از خودم بگم؟Smile

همینا رو

آقا ما جارودستی شما جارو برقی 2500 bosch
ما تلویزیون سیاه سفید آنالوگ شما 50 اینچی سامسونگ Big Grin

RE: گــفـتگـوے آزاد 【91】 - MONA-GH - 19-03-2014

ركي برم نظر +18 سالي بدم ((=

RE: گــفـتگـوے آزاد 【91】 - Mohammad 77 - 19-03-2014

واکنش کودکان ب کتک در ایران و خارج:::::
خارج:جیغ..داد..گریه..افسردگی..روانشناس!!!
ایران:مادره تا سر حد مرگ بچه رو کتک میزنه اونوقت اون گودزیلا بر میگرده میگه::هه هه هو هو اصلنم درد نداشت|:

عجب__ا :؛|

RE: گــفـتگـوے آزاد 【91】 - ERF@N - 19-03-2014

(19-03-2014، 20:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا دارم میگم .. ایمان هم ی دوست معلمولیه برا من .. پس لُطفن چیزی که از من تو ذهنتون درباره ی ایمان هست پاک کُنید |: ..

دلتم بخوادo_O
‎

RE: گــفـتگـوے آزاد 【91】 - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 19-03-2014

(19-03-2014، 20:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واکنش کودکان ب کتک در ایران و خارج:::::
خارج:جیغ..داد..گریه..افسردگی..روانشناس!!!
ایران:مادره تا سر حد مرگ بچه رو کتک میزنه اونوقت اون گودزیلا بر میگرده میگه::هه هه هو هو اصلنم درد نداشت|:

عجب__ا :؛|

یادش بخیر داداش Big Grin

RE: گــفـتگـوے آزاد 【91】 - MONA-GH - 19-03-2014

(19-03-2014، 20:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلتم بخوادo_O
‎

بقيش 0.o

RE: گــفـتگـوے آزاد 【91】 - † αƖιєη † - 19-03-2014

(19-03-2014، 20:08)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ركي برم نظر +18 سالي بدم ((=
برو (:
ثبتش میکنم ^_^

RE: گــفـتگـوے آزاد 【91】 - Mohammad 77 - 19-03-2014

(19-03-2014، 20:07)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 20:06)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 20:01)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 20:00)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 19:56)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ما تف شما آبشار
ما کاندوم شما بالن هلیومی Big Grin

آقا ماآب حوض،شما شيرموز!
آقا ماکفتر لب پنجره،شمامتين دو حنجره! Big Grin

آقا ما ساسی مانکن شما توپاک شکور
ما هدفون پنج تومنی گوشه خیابونی شما بیتس مانستر

از خودت بگو حالش بیشتره Smile

آقا ما موش، شما بوش!
آقا ماکفش نحرين،شما اميربحرين!

چيو از خودم بگم؟Smile

همینا رو

آقا ما جارودستی شما جارو برقی 2500 bosch
ما تلویزیون سیاه سفید آنالوگ شما 50 اینچی سامسونگ Big Grin

آقا ما شمبلیله، شما پدرزنِ گالیله
آقااصلاما لاله و لادن،شما کامران و هومن

سختهSmile

RE: گــفـتگـوے آزاد 【91】 - Thyme - 19-03-2014

(19-03-2014، 20:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلتم بخوادo_O
‎

خخخ
والاع
دخترع پر توقع!!!!
25r30