انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ (/showthread.php?tid=280009)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - Ɗєя_Mσηɗ - 24-03-2020

ربطی به خیانت نداره
یهو دیدی خسته شد رفت
نتونست ادامه بده رفت
اصن اون بهت خیانت کرد و رفت
حاضری تنهاییتو هدیه کنی به کسی ک بعد یه مدت بره و تو خاطره هاشو با خودت ب یدک بکشی¿
میخوای بعد اون تنهاییتو هم با یادش پر کنی¿
تصمیم با خودته ولی اگ یه روزی هم این کارو کردی...اونقدر وابسته نشو ک وقتی رفت دنیات جهنم بشه

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - red_Queen - 24-03-2020

(24-03-2020، 23:33)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی اگه چند ماه بزرگتر باشه؟

صدرا با کدوم شقایق بودی

(24-03-2020، 23:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ربطی به خیانت نداره
یهو دیدی خسته شد رفت
نتونست ادامه بده رفت
حاضری تنهاییتو هدیه کنی به کسی ک بعد یه مدت بره و تو خاطره هاشو با خودت ب یدک بکشی¿
تصمیم با خودته ولی اگ یه روزی هم این کارو کردی...اونقدر وابسته نشو ک وقتی رفت دنیات جهنم بشه

دقیقا
495

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - Sirvan10_a - 24-03-2020

(24-03-2020، 23:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تنهام مردم¿
اخر هر به اصطلاح عشقی جداییه...
از اون جدا شدی...تنها تر شدی اونوقت میخوای چیکار کنی¿

اگه عشقش واقعی باشه چی؟؟؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - لــــــــــⓘلی - 24-03-2020

عاقا چیشده؟
بگین منم تو بحثتون شرکت کنم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - Sirvan10_a - 24-03-2020

(24-03-2020، 23:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ربطی به خیانت نداره
یهو دیدی خسته شد رفت
نتونست ادامه بده رفت

اگه اینطوری باشه کسی حق نداره عاشق بشه کسی حق نداره ازدواج کنه چون ممکنه طلاق بگیرن
این نشد حرف که تنهای بهتر از ریسکه عشق
ادم باید مونس داشته باشه هم دم داشته باشه و....

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - red_Queen - 24-03-2020

(24-03-2020، 23:38)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا چیشده؟

اگه تو فهمیدی به منم بگو Big Grin

(24-03-2020، 23:36)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2020، 23:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تنهام مردم¿

اگه واقعی نباشه چی

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - لــــــــــⓘلی - 24-03-2020

(24-03-2020، 23:39)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2020، 23:38)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا چیشده؟

اگه تو فهمیدی به منم بگو Big Grin

عی بابا Undecided

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - Ɗєя_Mσηɗ - 24-03-2020

(24-03-2020، 23:36)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تنهام مردم¿

عشق واقعی مال الان نیست
نمیدونمم...ولی خب دونستنش بهتره
تقریبا هممون توی دوران بلوغیم و تمایل داریم به جنس مخالف
البته دست خودمون نیست
عشق واقعی مال بالای بیست و دو سه ساله
اینا همش بچه بازیه
عشق واقعی مال زمانیه ک به خاطر از بین بردن تمایلات جنسیت با یکی دوست نشده باشی
دیگه بیشتر از این نمیتونم بحثو باز کنم امیدوارم فهمیده باشی