انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ (/showthread.php?tid=285955)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 16-06-2020

(16-06-2020، 22:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:59)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا امتحاتتون تموم نمیشه ما که پریروز داشتن کارناممون رو میدادن :/

چون شما هشتمی و مجازی
ولی برا ما حضوریه /:
اونم با این کِرونا -_-

حس نمیکنی امتحانتت هر روزش اندازه ۳ ماه تابستون طول میکشه

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - DarkLight - 16-06-2020

(16-06-2020، 21:59)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه از شانس بدمون

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - سهَ‌ند - 16-06-2020

(16-06-2020، 21:55)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:51)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: عررررر عرررررررر عرر عر عر عر عرررررررر عر عر

(موسیقی فقط اصفهانی شجریان)

مسخره کردی الان ):

بله

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - Ɗєя_Mσηɗ - 16-06-2020

(16-06-2020، 22:02)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:55)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:49)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما كِي تموم ميكنيد؟
مخصوصا رياضي حتي ي تمرينم براش نفرستادم |: بقيه رو حالا يدونه فرستادم
افرين افرين ^^

شنبه اخریشه به امید خدااا :|
به من پیام داد برا ریاضی .. شب قراره بنویسم بفرسم براش .. ایح /:
عجق منی *-*
چشم بهم بزني زود شنبه ميشه (:
به من هيچي نميگفت فقط بعضي وقتا اسممو ميورد ميگفت چرا تو كلاس هيچ فعاليتي نميكني |:
ولي مشقامو ميفرستادم
جآن جآن D:

بشه بدبخ میشم امادگیه .. منم متنفرم ازش :|
من میرفتم کلاس حاضری میزدم تهشم یه خسته نباشید میگفتم جمع میکردم D:  ولی الان ناجور گیر داده بهم :|
مشقاتو ؟ D::::
من که دختر خوبی بودم ^ ^
خب نشه |||:
من روم نميشد خسته نباشيد بگم كتابم هيچوقت دم دستم نبود
تو دلت بهش فوش بده (((:
اره اره ^^
بودي و هستي D=

نه بزا بشه تموم شه بره -_- بیست و چهار ساعت گذاشتم کنار بعد امتحان بخوابم *-*
بیخیااال D:
کار همیشمه D:
ای جووونم -.-

(16-06-2020، 22:02)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند گدفتی؟

کارناممو هنو نگرفتن Cool

احمدی نژاد که بود و چه کرد؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - ρσєѕɪ - 16-06-2020

(16-06-2020، 22:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 22:02)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:55)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجق منی *-*
به من هيچي نميگفت فقط بعضي وقتا اسممو ميورد ميگفت چرا تو كلاس هيچ فعاليتي نميكني |:
ولي مشقامو ميفرستادم
جآن جآن D:

من میرفتم کلاس حاضری میزدم تهشم یه خسته نباشید میگفتم جمع میکردم D:  ولی الان ناجور گیر داده بهم :|
من که دختر خوبی بودم ^ ^
خب نشه |||:
تو دلت بهش فوش بده (((:
اره اره ^^
بودي و هستي D=

بیخیااال D:
کار همیشمه D:
ای جووونم -.-

الان بالاخره بشه يا نشه؟ .-.
خوشبحالت ): نميزارن من بخوابم كمبود خواب دارم )))): عوضش جشن ميگيرم برا خودم P:
ي جمله عاشقانه بگم؟ D:

(16-06-2020، 22:07)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وی از نژاد احمت بود
کار خاصی نکرد D::

(16-06-2020، 22:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجق منی *-*
ولي مشقامو ميفرستادم
جآن جآن D:

من که دختر خوبی بودم ^ ^
خب نشه |||:
تو دلت بهش فوش بده (((:
اره اره ^^
بودي و هستي D=

بیخیااال D:
کار همیشمه D:
ای جووونم -.-

دوست دارم براک لزنر رو ببرم پیش تک تک معلما بعد مثل پاول هیمن بهش بخندم

(16-06-2020، 22:10)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولي مشقامو ميفرستادم
جآن جآن D:

من که دختر خوبی بودم ^ ^
خب نشه |||:
تو دلت بهش فوش بده (((:
اره اره ^^
بودي و هستي D=

بیخیااال D:
کار همیشمه D:
ای جووونم -.-

الان بالاخره بشه يا نشه؟ .-.
خوشبحالت ): نميزارن من بخوابم كمبود خواب دارم )))): عوضش جشن ميگيرم برا خودم P:
ي جمله عاشقانه بگم؟ D:

نومودونم .. من هیشی نوموخام :ngh:
منم نمیزارن که .. ولی مامانم میدونه شبای امتحان کلا نمیخوابم وقتی از امتحان میام به خوابیدنم گیر نمیده :|
بوگو بوگو &_&

(16-06-2020، 22:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 22:07)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وی از نژاد احمت بود
کار خاصی نکرد D::

یا خدا از بیرون صدای چند تا گربه از راه دور میاد که میو میو میکنن

بگزریم

چرا وی یه کار خاصی کرد