انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 (/showthread.php?tid=293398)

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - Mohlek - 02-02-2021

(02-02-2021، 16:08)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 16:04)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی...
 تو دیگه دردت چیه

:///

درد تو درد منه :////
درد من درد تنهاییه...
درد بی کسیه...
درد کروناس که امروز و فرداس بیاد سراغم...

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - ᗩᐯᗩ⁷ - 02-02-2021

(02-02-2021، 16:10)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی توکیو غول از بعد ائوگیری دیگه چرت شد فصل چهارش اصلا ارزش دیدن نداره تو اتک ان تایتان هم دیدی گند زدن تو صورت میکاسا

هوم فصل ۴ توکیو غولو اصن خیلیا بهم گفتن نبینم برم از رو مانگا بخونم چون ممکنه از حرص خودکشی کنم ۰-۰ :/
اتک که فصل ۴ تازه اومد هنو ندیدمش

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - Prometheus - 02-02-2021

(02-02-2021، 16:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 16:08)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درد تو درد منه :////
درد من درد تنهاییه...
درد بی کسیه...
درد کروناس که امروز و فرداس بیاد سراغم...

درد من درد همه ادماس :/
خدانکنه :/
بی کسی؟ .-. عجب فاز گرفتیا

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - سهَ‌ند - 02-02-2021

(02-02-2021، 16:10)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی توکیو غول از بعد ائوگیری دیگه چرت شد فصل چهارش اصلا ارزش دیدن نداره تو اتک ان تایتان هم دیدی گند زدن تو صورت میکاسا

با صورتش چیکار داری. داستانُ بچسب

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 02-02-2021

(02-02-2021، 15:43)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
مستر یه سوال دارم ازت ۰-۰ :/
مدیرا نیستن بپرسم گفتم شاید تو بدونی
میگم میدونی مثلا من برای یه تایپیک بخوام عناوین و واژه های پر کاربرد ژاپنو بگم بعدش کلی درباره احتراما و واژه هاشون نوشته باشم
میتونم فحش هایی که معمولا میدنم بنویسم یا ن ؟؟  10
البته ژاپنی ها اصن کلمه های عامیانه و فحش هاشون مث ما نیست کلا در این حده :
-- 黙れーだまれ - داماره (حرف نزن!،ساکت! ...)

--うざい- اووزای (سر و صدا نکن!،ساکت!...)

--うぜ- اووزه (سر و صدا نکن!،ساکت!...)

--屑ーくず- کووزوو (آشغال!)

--ばか- باکا (احمق!)

--アホ- آهو (احمق!)

--デブ- دبوو (چاق!،خپل!...)

--のろ間-のろま- نوروما (شل و ول!، کم تحرک!)

--せいたかのっぽ- سیی تاکانو پو (دراز بی قواره!) که البته بسته به موقعیت می تواند معنی(خوش قد و قواره) هم بدهد،

..و...

--死ね-しね- شینه(بمیر!)

میتونم اینم توش بنویسم؟؟

(02-02-2021، 15:36)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهمیا صفحه ۷۵ کتاب پیام های آسمان رو ببینید

ته صفحه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://rizy.ir/MRPUBGKHOR

دروغ میگه داره انکار میکنه

دروغ نگو من رو اعتماد دوستام حساسم با این شوخی نکن
اگه مدرک داری اسکرینشو نشون بده

(02-02-2021، 15:41)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که اینطور اوا خان

داره دروغ میگه میخوای باور کن میخوای نکن

میتونی

باشه اسکرین میدم

راس میگم

(02-02-2021، 16:13)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستانش که خعلی توپه *-*
ینی خوشم میاد اتک فن واقعی بیدیااا تا گف اتک اینجوریه با مخ اومدی دفاع کنی ۰-۰  Big Grin

(02-02-2021، 16:14)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 15:43)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
مستر یه سوال دارم ازت ۰-۰ :/
مدیرا نیستن بپرسم گفتم شاید تو بدونی
میگم میدونی مثلا من برای یه تایپیک بخوام عناوین و واژه های پر کاربرد ژاپنو بگم بعدش کلی درباره احتراما و واژه هاشون نوشته باشم
میتونم فحش هایی که معمولا میدنم بنویسم یا ن ؟؟  10
البته ژاپنی ها اصن کلمه های عامیانه و فحش هاشون مث ما نیست کلا در این حده :
-- 黙れーだまれ - داماره (حرف نزن!،ساکت! ...)

--うざい- اووزای (سر و صدا نکن!،ساکت!...)

--うぜ- اووزه (سر و صدا نکن!،ساکت!...)

--屑ーくず- کووزوو (آشغال!)

--ばか- باکا (احمق!)

--アホ- آهو (احمق!)

--デブ- دبوو (چاق!،خپل!...)

--のろ間-のろま- نوروما (شل و ول!، کم تحرک!)

--せいたかのっぽ- سیی تاکانو پو (دراز بی قواره!) که البته بسته به موقعیت می تواند معنی(خوش قد و قواره) هم بدهد،

..و...

--死ね-しね- شینه(بمیر!)

میتونم اینم توش بنویسم؟؟

دروغ نگو من رو اعتماد دوستام حساسم با این شوخی نکن
اگه مدرک داری اسکرینشو نشون بده

داره دروغ میگه میخوای باور کن میخوای نکن

میتونی

باشه اسکرین میدم

راس میگم

امیدوارم خودت کلک نزده باشی و واقعا اسکرین بگیری چون من تا اون جایی که یادمه یدونه پیام خصوصیم بهت ندادم تا حالا

(02-02-2021، 16:14)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 16:13)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستانش که خعلی توپه *-*
ینی خوشم میاد اتک فن واقعی بیدیااا تا گف اتک اینجوریه با مخ اومدی دفاع کنی ۰-۰  Big Grin

(02-02-2021، 16:14)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونی

باشه اسکرین میدم

راس میگم

امیدوارم خودت کلک نزده باشی و واقعا اسکرین بگیری چون من تا اون جایی که یادمه یدونه پیام خصوصیم بهت ندادم تا حالا

خصوصی رو پاک کردم یدونه تو گ.آ فرستادی

ی دوست روسی دارم انیمه میبینع

(02-02-2021، 16:18)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 16:14)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستانش که خعلی توپه *-*

خصوصی رو پاک کردم یدونه تو گ.آ فرستادی

چرا دروغ میگی؟؟
اصن پ.خ دادم که پاک کرده باشی؟؟
آره قبول دادم آنجل اویلو تگ کردم گفتم یه آرمی دیگه پیدا کردم و ابراز خوشحالی کردم
ولی بعد که گفت هیتر اکسو هم هست بی طرف شدم چون از عکسو بدم نمیاد به نظرم اونم گروه خیلی خوبیه
در ضمن من اصلا نگفتم طرف پری یا سهونم من فقط گفتم یه آرمی پیدا کردم همین :/

(02-02-2021، 16:18)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 16:10)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو از کجا میدونی من انیمه میبینم؟

از رو پروفایلت

(02-02-2021، 16:12)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم فصل ۴ توکیو غولو اصن خیلیا بهم گفتن نبینم برم از رو مانگا بخونم چون ممکنه از حرص خودکشی کنم ۰-۰ :/
اتک که فصل ۴ تازه اومد هنو ندیدمش

وای پس امکان نداره انیمه مورد علاقت باشه وقتی قسمت اولش ساعت 3 شب اکران شد من داشتم میدیدمش متاسفانه فصل اخرشه

چرا هست اتفاقا جونمم براش میدم
ولی چون موقع امتحانا بود و مدرسه من خیلی بهم کار میده فرصت استراحتم ندارم فقط پنجشنبه جمعه ها خودمو با انیمه خفه میکنم ۰-۰

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - سهَ‌ند - 02-02-2021

(02-02-2021، 16:23)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قسمت 18 رو امروز دیدم بعد مرگ ارن ارمین نمیتونه رهبری کنه تمام اشتباهات داستان اینجاش بود که لی وای که گند زدن تو صورتش اروین رو زنده نکرد

فصل ۴ رو ببین چجوری رهبری میکنه