انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نُسخه [459] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نُسخه [459] (/showthread.php?tid=298188)

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - THEDARKNESS - 26-09-2021

(26-09-2021، 10:10)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2021، 10:09)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
هدفت ازین که عکس هیناتارو گذاشتی چیه؟

به نام خدا
بخاطر هیچی
یادش بخیر این بچه چقدر باهاش حال میکردم Sad
این نبود نمیرفتم والیبال Smile

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 26-09-2021

(26-09-2021، 10:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2021، 10:10)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نام خدا
بخاطر هیچی
یادش بخیر این بچه چثدر باهاش حال میکردم Sad
عجب
حالا عکسش هست برو تو تیم ملی Bl8

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - TinaMk - 26-09-2021

خوابممممم میاددددد باید پاشم برم باشگاه Telegh_34

(26-09-2021، 10:12)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2021، 10:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادش بخیر این بچه چثدر باهاش حال میکردم Sad
عجب
مگه پستمو عوض کنم هفته پیش یه مسابقات نیشابور رفتیم فهمیدم دیگه کتفم جواب نمیده بخوام حرفه ای بازی کنم.
نهایتش ۱ یا ۲ ست میتونم تو سطح حرفه ای بازی کنم Confused
باید پاسور شم عین کاگیاما Big Grin

(26-09-2021، 10:12)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون خیلی مظلومی نمیخواد بری برو بخواب

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 26-09-2021

(26-09-2021، 10:12)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم میاد اما هنوز که هننوزه زنگ اوله مدرسست.________.
+
اقا یکی بگه هوش مالی چیع ..

(26-09-2021، 10:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2021، 10:12)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب
مگه پستمو عوض کنم هفته پیش یه مسابقات نیشابور رفتیم فهمیدم دیگه کتفم جواب نمیده بخوام حرفه ای بازی کنم.

اینو یکی‌ باید به استادم بگه(:

(26-09-2021، 10:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیا گوگل جوابتو داد

(26-09-2021، 10:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

@Mohlek
همش تقصیره اینه(((((((:

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - ραтяιcια - 26-09-2021

(26-09-2021، 8:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2021، 22:37)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههه عهههه بیتربیت-_-

*-*
من خیلی چیز میشم چیززز مظلوم /:
بابا بخدا فیزیک هیچی نداره مخصوصا دهم نکن با من اینکارو :/
ولی من چطوری بخونم لامصبو

پتووووو خوابم میاددد
بکش کنار میام پیشت

عین آدمیزاد:/
برو دعا کن معلمتون خوب باشه وگرنه کارت ساخته اس
مال ما هر سه سال داغون بود مجبور شدم خصوصی بگیرم

من خوابم نمیاااااااااد

(26-09-2021، 10:17)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2021، 10:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو یکی‌ باید به استادم بگه(:
زیاد به استادا توجه نکن=)
البته اگه عین مال بودن=)

(26-09-2021، 10:18)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

@Mohlek
همش تقصیره اینه(((((((:

چیکارت کرده مگه؟