انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ (/showthread.php?tid=285955)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - م‍حمّد - 16-06-2020

(16-06-2020، 22:06)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:55)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:51)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: عررررر عرررررررر عرر عر عر عر عرررررررر عر عر

(موسیقی فقط اصفهانی شجریان)

مسخره کردی الان ):

بله

می ارزه به صد تا تتلو. هیچکس و یاس و...

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - ρσєѕɪ - 16-06-2020

(16-06-2020، 22:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 22:10)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 22:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 22:02)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:58)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشه بدبخ میشم امادگیه .. منم متنفرم ازش :|
من میرفتم کلاس حاضری میزدم تهشم یه خسته نباشید میگفتم جمع میکردم D:  ولی الان ناجور گیر داده بهم :|
مشقاتو ؟ D::::
من که دختر خوبی بودم ^ ^
خب نشه |||:
من روم نميشد خسته نباشيد بگم كتابم هيچوقت دم دستم نبود
تو دلت بهش فوش بده (((:
اره اره ^^
بودي و هستي D=

نه بزا بشه تموم شه بره -_- بیست و چهار ساعت گذاشتم کنار بعد امتحان بخوابم *-*
بیخیااال D:
کار همیشمه D:
ای جووونم -.-

الان بالاخره بشه يا نشه؟ .-.
خوشبحالت ): نميزارن من بخوابم كمبود خواب دارم )))): عوضش جشن ميگيرم برا خودم P:
ي جمله عاشقانه بگم؟ D:

نومودونم .. من هیشی نوموخام :ngh:
منم نمیزارن که .. ولی مامانم میدونه شبای امتحان کلا نمیخوابم وقتی از امتحان میام به خوابیدنم گیر نمیده :|
بوگو بوگو &_&
بخوا بخوا )':
مامانم شباي امتحان نميزاشت نخوابم |:
From the moment I loved, I knew you were the one
تقديم به شما :ngh:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - م‍حمّد - 16-06-2020

(16-06-2020، 22:07)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 22:02)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:59)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا امتحاتتون تموم نمیشه ما که پریروز داشتن کارناممون رو میدادن :/

چند گدفتی؟

کارناممو هنو نگرفتن Cool
کنجکاوم بدونم چند میگیری

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - Ɗєя_Mσηɗ - 16-06-2020

(16-06-2020، 22:18)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 22:06)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:55)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2020، 21:51)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: عررررر عرررررررر عرر عر عر عر عرررررررر عر عر

(موسیقی فقط اصفهانی شجریان)

مسخره کردی الان ):

بله

می ارزه به صد تا تتلو. هیچکس و یاس و...

با این یه مورد اصلا نیستم خدایی :|

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶ - sober - 16-06-2020

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۳۶۷