انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ (/showthread.php?tid=293213)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - م‍حمّد - 29-01-2021

(29-01-2021، 16:52)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 16:49)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرا ب دلیلی/:
+
جون کی رو انقد کتک زدم ک اسم تو و دخترات میاد جیغ میکشه/:

تذ الربغزفقبزغلرتذان://///میترسم فحش بدم بعد بن بشم:///
مگسسس

با کد مورس میتونی فحش بدی :-|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - _sehun_ - 29-01-2021

(29-01-2021، 16:52)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 16:49)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرا ب دلیلی/:
+
جون کی رو انقد کتک زدم ک اسم تو و دخترات میاد جیغ میکشه/:

مگسسس

ن فحش نده زشته//:
خر مگس/:
خب ته جونو ک نمیدم کلا جون کیم ک نمیخواد دیگه فقط میمونن سهون و سی هو ک اونارم ی کاری میکنم/:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - _ƇRAƵƳ_ - 29-01-2021

(29-01-2021، 16:53)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگسسس

با کد مورس میتونی فحش بدی :-|

نه باید خود فحشو بدم بدون کدمورس://///

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - Prometheus - 29-01-2021

(29-01-2021، 16:50)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 16:47)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از قیافش خوشم میاد =\
خیلی شبیه هندیاست جاذاب لاناتی :/
من عاشق هندم جشن رنگاشون خیلی کیوت و جذابه^:
بیگ فن شاهرخ و کاجول هم هسم خیلی زوج جذابن لاناتی ها._.

عشق فقط ابی و سیاوش قمیشی خخ :v
من چین رو خیلی دوس دارم :v

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - _ƇRAƵƳ_ - 29-01-2021

(29-01-2021، 16:53)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگسسس

ن فحش نده زشته//:
خر مگس/:
خب ته جونو ک نمیدم کلا جون کیم ک نمیخواد دیگه فقط میمونن سهون و سی هو ک اونارم ی کاری میکنم/:
میخوام بدم تاذتالزبزراتذنتالبزلا
خر سه گوش:///
دلت میاد این کارو کنی؟؟؟؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - βάરãɲ - 29-01-2021

(29-01-2021، 15:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Baranis"

تگت کردم دلشاد شی : ))

اوه خدای من ابن لزف رو چجوری جبران کنم من@_@

@"Baranis" باران کم پیدایی :/

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - βάરãɲ - 29-01-2021

(29-01-2021، 13:38)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 13:15)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز تو نوزادی تشربف دارین پس Big Grin
ن
من رباتم.

عجب/=
رباتا ک اسم ندارن
شما چجور رباتی هستی ک اسمت پرهامهTelegh_06

(29-01-2021، 17:06)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Baranis" باران کم پیدایی :/

ی شهر دیگم نمیتونم زیا. ان بشم
بعدشم ک مشکلاتو درد سر جدید
شدم بازاریاب شبکه ای/=
نا خداگاهTelegh_28

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹ - _sehun_ - 29-01-2021

(29-01-2021، 17:03)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 16:53)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن فحش نده زشته//:
خر مگس/:
میخوام بدم تاذتالزبزراتذنتالبزلا
خر سه گوش:///
دلت میاد این کارو کنی؟؟؟؟

بده تا بن شی مم بگم آزادش نکنید بزارید بن بمونه/:
خر بال دار/:
آره با اون دخترای کجت/:
ببین ته جون ته تغاری میفهمی؟ ته تغاری/:

هعیییی