انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید (/showthread.php?tid=216511)

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Interstellar - 27-03-2015

(27-03-2015، 21:10)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 21:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 21:03)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 21:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تُ ـو بآبآی مَن نیستی دیهـ !! -_-

مَن یِ بآبآی جُدید دآرَمـ !! |:

خیانت به پدر ! cry girl
تو یاد نگیریا'___'

عرفآن بیآ دآیی من شو من دآیی ندآرم fishing

(27-03-2015، 21:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 21:01)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:56)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:54)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا تازگیا خرخون شدی ..

کم پیدایی
دس رو دلم نزار سحر
کمتر از س چهار ماه دیه کنکوره
من مصلن باس بشینم درس بخونم ولی جدیدا عشق لش شدم(=
:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/bdd52ecb45c5296e5dec315102c7c5f4fb7e8e15665b524108afcb9ee1c1c799.jpg

بیخیال
تو زرنگ تر از این حرفایی
مطمئنم قبول میشی (:

دلم برات تنگ شده بود
فلش بدون تو اصلا خوش نمیگذشت ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در ظاهر

اما در واقعیت

(((=
یه مشنگ کم تر..
کی ب کیه._.
منم دلم براتون تنگ شده بود

اهورآ من دیگه موضوع نمیزنم مدیونی اگه دلت برآ تکرآریآ تنگ نشه -_-

بیشعور خر عمتــه :|

خودتی اصلا ..

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Faust - 27-03-2015

من بُزم ._. ؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 27-03-2015

(27-03-2015، 21:09)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه آهنگ و نآیل
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 189

اوخییییییی چقده نازه فداش شمممممممممم منننننننننن >_______<

اوووووووووووف بازوهاشو بخولم *.*

چشای ابیشو بخولم

کلا کل هیکلشو بخولمممممم

نهههه این نی نی خودته .-.

نایل داره بغلش میکنع چون بچه هه ی محبتی بگیره لامصب از دست دعواهای تو و زین اسایش ندارع نیگا چقد میپیچع ب خودش :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Navisa. - 27-03-2015

(27-03-2015، 21:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 21:05)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 21:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:57)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره به من که میرسه اخطار میده خطر دیدن یک فرد عاقل! 

اره به خاطر همین
با اخطارش چندتا عکس **** هم میاره ..

الان بابام بیاد من چه غلطی کنم !
کامپیوترتو نمیفروشی؟ :> وقتی سایتای مخرب میرفتی باید به اینجاشم فکر می کردی! 

عرفان فرزندم منو با خودت اشتباه نگیر
از تو بپرسن کاربرد کامپیوتر چیه فقط همین یه موردو میگی:\

یکی عزراییل رو

.
.
.
.
.
.
از قسمت زنانه نظام

هدایت کنه به قسمت مردانه

عرفان به دوربین بخند :>

گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 189

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ERF@N - 27-03-2015

(27-03-2015، 21:12)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داییش بشی روانیت میکنه :|

از من به شما نصیحت همچین ترورتون میکنه ://

تازه کلیمـ ناراحتتون میکنه :| [ ناراحت نشی آ.. خودت میدونی :| ]
واس خودتون نخواستیم¬___¬

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 27-03-2015

(27-03-2015، 21:12)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 21:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 21:01)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:56)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:54)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا تازگیا خرخون شدی ..

کم پیدایی
دس رو دلم نزار سحر
کمتر از س چهار ماه دیه کنکوره
من مصلن باس بشینم درس بخونم ولی جدیدا عشق لش شدم(=
:|
http://dl.akskhor.ir/uploads1/bdd52ecb45c5296e5dec315102c7c5f4fb7e8e15665b524108afcb9ee1c1c799.jpg

بیخیال
تو زرنگ تر از این حرفایی
مطمئنم قبول میشی (:

دلم برات تنگ شده بود
فلش بدون تو اصلا خوش نمیگذشت ._.

در ظاهر

اما در واقعیت

(((=
یه مشنگ کم تر..
کی ب کیه._.
منم دلم براتون تنگ شده بود

دو سه سال دیگه ما هم به این وضعیت دچاریم
خودتو زیاد ناراحت نکن
این روزام میگذره
بعضی وختا اینقد  درسا برام سخت میشه دلم میخواد برم  عضو گروه داعش شم:|
حداقل چارتا ادم میکشیم..
فک نکنم زیاد فرقی با Call of duty  داشته باشه:|

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Faust - 27-03-2015

(27-03-2015، 21:14)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوخییییییی چقده نازه فداش شمممممممممم منننننننننن >_______<

اوووووووووووف بازوهاشو بخولم *.*

چشای ابیشو بخولم

کلا کل هیکلشو بخولمممممم

نهههه این نی نی خودته .-.

نایل داره بغلش میکنع چون بچه هه ی محبتی بگیره لامصب از دست دعواهای تو و زین اسایش ندارع نیگا چقد میپیچع ب خودش :|

O_o

اینا چی میگن؟ cry girl

چرا به من نگفته بودی؟._.

cry girl

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ( lιεβ ) - 27-03-2015

(27-03-2015، 21:13)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بُزم ._. ؟

دُختَر عَمو +--(..*)--+ .. !

بُز !

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ρѕуcнσραтн - 27-03-2015

(27-03-2015، 21:09)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتن یک شخص ://

تُ چه خبر؟
نه بآو >_<

بد تر :|

هیچی بیکاری دیه :/

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Navisa. - 27-03-2015

(27-03-2015، 21:13)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بُزم ._. ؟

نه عزیزم (:
تو گلی بابات بزه